kızlar aslında bu beslenme ve gelişim muhabbetlerini birbirimizi kırmadan yaparsak bir problem yok.. Tabii ki bende çok üzülüyorum tüm sıkıntıda olan arkadaşlarımıza ama burası bizim aynı dönemde olduğumuz birçok insanla konuşabildiğimiz tek yer. Sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de paylaşmalıyız.. zeyno nun ilk kötü haberinde topiğe bir kasvet havası çökmüştü,kimse ne yazacağını ne diyeceğini bilemiyordu. kimdi hatırlamıyorum biraz da olsun muhabbet değişsin diye bize kontrolünden iyi haberler vermişti. Bence o dönemde hepimize çok iyi gelmişti o paylaşım..nasıl ki zeynonun bebeği için dua ediyorsak,iyi durumda olan bebekler için de maşallah demeliyiz.. Yani benim düşüncem bu şekilde..
bir de bence
@beatrices önde olduğunu söylemek zorunda hissetti kendini.Yani hepimiz o kadar kilo alıyoruz ki sanki onunki anormalmiş gibi davranmaya başladık,haliyle o da kendinde de bebeğinde de bir problem olmadığını hatta önde olduğunu söyleme ihtiyacı hissetti.hiçbirimiz doktor değiliz nihayetinde kendi doktoru problem yok diyorsa o kadar üstüne gitmemeliyiz.
Mesela birçoğunuzun doktoru 5.ay için 4-5 kiloya fazla diyorken benimki hiçbir şey demediği gibi kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun dedi. Bu bünyeden bünyeye-bebekten bebeğe değişebilen bir faktör. O yüzden sadece boy-kilo hesabı yaparak birbirimizle kıyasa girmemek en doğrusu.