Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) bana bol geliyordu hiç giyememiştim zaten :) şimdi bile biraz bol hediye gelmişti.canım ben de öyle diyordum gecelikleri bir denedim hüsrannnn
içine sığamadım bildiğim patates gibi yusyuvarlak görünüyorum...
denemeni tavsiye ederim...
Doktorun neden sezeryan dedi.genelde ilklerde normal tercih ediliyo.benimde ikinci gebelik.düşügüde sayarsam üçüncü olacak.canım o acemilik hepimizde var.ilk dogumumu 2011 de yaptım .o yuzden suan yeni dogum yapacak gibi tecrubesiz hissediyorum kendimi.allahtan bu grup varda bişeyler ögreniyrzevet canım benim ilk bebek...
o yüzden acemilikte var...
dün arkadaşlar dedi de fark ettim artık hazırlıkları tamamlama vakti gelmiş
benimki de kabul etmiyor yanına hiçbirşey alamıyorsun cep telefonunu bileCanım benim dogum yapacagım hastanede içeriye kıyafet kabul etmiyolar.kendileri altını bezleyip zıbın giydirip battaniyeye sarıp veriyolar.biz oda da kendimiz giydiriyoruz kıyafeti.
çok beğendimEnn son baktigim model bu cnm.3 kademeli.sallanabilir.yan citalar cikabikir.2 yorum var sadece ama 2 si de memnun baya.bi de az once lilipit in paylastigi model var.o daha şık duruyo ama yan çıta lar bunda cikiyo
Dalan roxy'i sulandırdın mı? Ben onunla yıkadığımda ermimemişti.Gunaydiiinn
Bende katiliyrm annene
Dalan roxy ya da dalin granul sabun ile
30 derecede, cift durulamalk yikayabilirsin
Ben oyle yapiyrm
Haci sakirin kokusunu sevmiyrm
Birde bebek kiyafetlerini siralama olusturarak kucuk hurca koymustuk, tik diye alip hemsireye veriyorsun, kapagini actiiginda, en ustte bez, iczibin vs siralamasi ile cok rahat aliniyor, birde hijyenik oluyro, saga sola koymuyorlar
Canım sağlıkla büyüsün bebişin kaç haftalıktın senEvet canım doğum yaptım dün sabah. Çok şükür iyiyiz. 870 gr bir savaşcı doğurdum. Bebeğim yoğun bakımda anne karnındaki gelişemediği zamanı orada tamamlayacak inşaalllaaahhh. Dualarınızı esirgemeyin
ben yanıma kısa kollu gecelik uzun kollu pijama alacağım :))Kızlar sabahlıklı lohusa takımı alırken üste giydigimiz yarım kol oluncamı rahat ederiz uzun kolmu.ikisi arasında kaldım.sabahlıgı zaten uzun kol ama alttakinde karar kılamadım.hava sıcak olacak sonucta ama bide yeni dogum yapanlar yaz sıcagı bile olsa ayagına corap giyiyolar.bileöedüm simdi![]()
Ahh canım benim sen kötü düşünme emşn ol herkes sende. Güzel haberlerini beklio maşşalah minik kahramana toparlıcak inşBugun 2 günlük olduk kuzumla doktor bilgi verdi bugun 10 gr vermiş yavrum doktor normalde bu şekilde doğanlar ölü doğar dedi seninki ilk dedi ölmedi dedi kalbi atınca nefes alınca makina şansı verdik dedi sordum bütün dış uzuvları tam ana iç organları yarım nekadar düzelir zaman dedi en az 10 hafta süt almaz dedi 10 hafta sonrada ufak ufak bir vericez dedi emzirme yok yani hayırlısı bakalım inş kocaman olur kuzum erkenden alır sütümü bu arada prematüre bez bulmak çok zor durumu iyi olan ve riski olan arkadaşlar tedarik edin derim biz aradık çok... Heryerde yok malesef... Rabbim yardımcımız olsu dua edin inşallah şunuda bildireyim bazı arkadaşlar yazdıklarımı yalnış anladı sanırım ama şuan çok açıklama yapamıcam.... Yavrum dünyaya geldi çok şükür o benden vazgeçmedi ben ondan hiç vaz geçmedim.... Canımı isteseler ben hazırım bir damla kanına ölürüm ben onun
azizbebeye bakarbikşrsin bi de e bebekte mymio idi sanırım öle bi marka var oda güzelİdil baby beğendim 250 tl dedi biraz fazla geldi. @lilipit Liste için de çok sağol canım yazdıklarının göğüs pedi dışındakileei almışım en iyisi ilk sayfaya bir bakmak![]()
pekmez kara üzüm kurusu tüket ana ciğer yiyebilirsen çok etkili ve kırmızı etini eksik etmeYa kızlar benim kan değerlerim çok düşük çıkıyor sizdede öyle sıkıntı yaşayan varmı varsa ek olarak ne yapıyorsunuz.
Acaba bebek aşagı mı yerleşti hani paralel duruo olsa bile belki kese asagı tutunmuştur ondan dr öle demiştirSlm kızlar.
Sağlık ocağına gittim bugün.
2.doz tetanos aşımı oldum.
Geçen gün yazmıştım ya bebeğin pozisyonu paralel benim diye. İşte Dr alt karın sertleşme sıkıntım için alttan muayene ettiğinde kafasının rahme basınç uyguladığını o yüzden sertleşme oluyor diyerek erken doğum riskine karşılık haftalık 1 tane olacak şekilde iğne vermişti 4 tane. Bugün o iğnenin birini de oldum
Çok yavaş enjekte etmem gerekiyo yağlı bi iğne dedi hemşire çok canım acıdı eve gelene kadar topalladım.
Bebek için olmasa ben iğne hayatta olmam kızlar yaaa fobim benim bu.
Bir de benim kafamı kurcalayan şey ; geçen gün sordum sizlere ve bebeğin pozisyonu çoğumuz da aynı gibi. Paralel yani. E rahim uzunluğu da normal çıktı. Nasıl oluyor da bebeğin kafası göbek deliği hizasındayken rahme baskı yapıyor olabilir ki ? Erken doğuma sebep olabilir dediği günden beri araştırıyorum nette ama bulamadım tam cevabını.
cantayı hazırlayın kızlar artık ger an hersey olabilircanım benim :)
olsun hislerin tutmadı ama tosuncuk gibi doğmuş oğlun maşallah
Aslında bu hafta fırça tarak seti aldım chiccodan
tırnak bakım seti
chicco pudra
avent emzik
emzik kutusu
biberon temizleme fırçası
lohusa geceliği
ve çatlak kremi aldım 1 kutu daha
ama sanırım öncelikleri yanlış belirliyorum... sanki kızımın doğar doğmaz saçlarını tarayacağım :)
acemi annelik hevesleri işte...
çevremdekiler de daha zaman var diyorlar.. ama çantam hazır olmalı her ihtimale karşı
canım bence bi tansiyon aleti edin ve hep aynı saatte ölçmeye calış medisananınkini öneririm sat a görede hamileliğini hesaplayabilirsin de bunları drun demesi lazım sormadanArkadaşlar size iki şey soracam. Birincisi evde tansiyon aleti yok ama ben sanki bazen tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum. Bide bugün hemşire tansiyonumu ölçtü. Doktorun yaninda 8 e 5 çıktı. Hemşire düşük biraz dedi ama doktor hiç biseh demedi bana. Sizce normal mi olabilir mi böyle. İkinci sorum doktor ölçü veriyor bazı terimler söyledi. Biri 27+r dedi. Sonra uzun bi yeri ölçtü ona da 28+4 dedi. Ben kaç haftalık hamileyim acaba bunu da merak ediyorum. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Simdi doktordan geliykn ona neden sormadin dersiniz ama ne bilim sonradan aklıma geliyor hep.
roxyi öneriolar ama bende sıvı deterjandan yanayım tozlar erimio çünkü ilk etap olarak hacı şakir granil sabun aldım sonrasında friendly organik sıvı deterjanı kullancamGünaydın kızlar. Annem dün başımın etini yedi hastane çantanı ( benim ikiz bebiş durumumda bavul oluyor kendisi) hazırla nolur nolmaz diye. Önce yıkamaktan başlayayım bari de ne önerirsiniz bebek deterjanı olarak?
hacışakır granil ile yıkanıyor şuanda ilk bebiş kıyafetleri :)Ahh canım benim sen kötü düşünme emşn ol herkes sende. Güzel haberlerini beklio maşşalah minik kahramana toparlıcak inş
azizbebeye bakarbikşrsin bi de e bebekte mymio idi sanırım öle bi marka var oda güzel
pekmez kara üzüm kurusu tüket ana ciğer yiyebilirsen çok etkili ve kırmızı etini eksik etme
Acaba bebek aşagı mı yerleşti hani paralel duruo olsa bile belki kese asagı tutunmuştur ondan dr öle demiştir
cantayı hazırlayın kızlar artık ger an hersey olabilir
canım bence bi tansiyon aleti edin ve hep aynı saatte ölçmeye calış medisananınkini öneririm sat a görede hamileliğini hesaplayabilirsin de bunları drun demesi lazım sormadan
roxyi öneriolar ama bende sıvı deterjandan yanayım tozlar erimio çünkü ilk etap olarak hacı şakir granil sabun aldım sonrasında friendly organik sıvı deterjanı kullancam
Misss gibi olsunlar inşhacışakır granil ile yıkanıyor şuanda ilk bebiş kıyafetleri :)
oh oh ne güzel maşallah :) şimdi dinlenme zamanıKızlar bende doktordan çıkabildim şükür. Şeker yüklemesi yapıldı herşey normal. Bebiş de 33 cm ve 905 gr olmuş. Normalde 26+5 deyiz ama doktor ölçüme göre 26 da görünüyor dedi. Ama bir problemin olmadığını da söyledi.
Bebekte sertleşmeyi sordum 10 dk. ya kadar normal eğer sanci ağrı kanama yoksa korkulacak bişey yok dedi. Benden bu kadar biraz dinleneyim.![]()
Bende ondan almistim.normal.camasir makinasi detarjan bölümüne konuluyo di mi cnm.2 kez durulama yapmayi düşünüyorum ben..bir de beyazlar renkliler diye yikiycam ama renkliler degisik marka.ürünler aldim.renk verir mi birbirine cok tereddut ediyorumhacışakır granil ile yıkanıyor şuanda ilk bebiş kıyafetleri :)
Kızlar bende doktordan çıkabildim şükür. Şeker yüklemesi yapıldı herşey normal. Bebiş de 33 cm ve 905 gr olmuş. Normalde 26+5 deyiz ama doktor ölçüme göre 26 da görünüyor dedi. Ama bir problemin olmadığını da söyledi.
Bebekte sertleşmeyi sordum 10 dk. ya kadar normal eğer sanci ağrı kanama yoksa korkulacak bişey yok dedi. Benden bu kadar biraz dinleneyim.![]()
25+2. CanımCanım sağlıkla büyüsün bebişin kaç haftalıktın sen
Kızlar 100 gramlık şeker yüklemem vardı dün.Sonuçlarım çıktı çok şükür normal ama tabi yine de dikkat edecem bundan sonra sonuçta 50likte bişeyler çıktı ki 100lük istedi:) Yaptırmayanlar siz de dikkat edin lütfen şeker iyi bişey değil sonuçta:) Bu arada değerlerin şöyle olması gerekiyormuş;
Açlık: 95
1.saat tokluk : 180
2.Saat tokluk : 155
3. Saat tokluk: 140
Gidecek olan arkadaşlara da bir örnek olsun.İnşallah hiçbirinizin yaptırmasına gerek kalmaz![]()