2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay ben dayanamadım, bunlardan yaptırdım :KK24:
IMG_9846.webp

Benim de bugün şeker yükleme günümdü. 25+0 ız ve oğlumuz 32cm 805 g
Bu arada beyaz akıntıyı sordum dr a sıkıntı yok dedi. Normal dedi. Yeşilimsi kokulu olmadıktan sonra korkma dedi.
Bebek paralel mi diye konuşuyorduk, onu sordum; kafası sağ alt kasığımdaymış.
Magnezyuma başlıyorum gerçi kramp olmadı ama başla dedi.
Bir de şeker yüklemesi yapıldı bugün sonuçlar pzt ye o da haftasonuna kaldıgım için; ama ben kötü etkilenmedim ki geç kalmıştım açtım öğle yemeğimi saat 1-1 bucuk gibi yememe rağmen. Umarım iyi çıkar da 100mg lıkla ugrasmam.

Aydii Aydii bayıldım cok güzel nerden yaptırdn??

Kızlar 100lük şeker sonucum belli oldu herşey iyimiş değerlerimi yazıyorum
Açlık 88
Tokluk 1.saat 172
2.saat 112

Değerler iyi oldupu için 3. Saat kan almadılar ama yinede bu şekere dikkat etmek lazım özellikle yapmayanlar şekerden kaçının ne olur ne olmaz tadımlık yiyelim

Bugun ilk defa farkettim onceden olmuyordu. Agri sanci yok ama kasılma var karnimda elimle dakikalarca karnimda bekledim hafiften kasılıyor biraz sert kalıyor sonra yumuşuyor. Ilk defa boyle farkettim. Bu vücudun doguma hazirligi mi oluyor acaba. Hep yattim bugun hic kalkmadim nerdeyse korkudan

Bugun ilk defa farkettim onceden olmuyordu. Agri sanci yok ama kasılma var karnimda elimle dakikalarca karnimda bekledim hafiften kasılıyor biraz sert kalıyor sonra yumuşuyor. Ilk defa boyle farkettim. Bu vücudun doguma hazirligi mi oluyor acaba. Hep yattim bugun hic kalkmadim nerdeyse korkudan
Benİm genelde.oluyo oyle cnm ya.agrili olmadigi surece korkma bu haftalardan sonra yalanci kasilmalar.olurmus

Aydii Aydii bayıldım cok güzel nerden yaptırdn??

Kızlar 100lük şeker sonucum belli oldu herşey iyimiş değerlerimi yazıyorum
Açlık 88
Tokluk 1.saat 172
2.saat 112

Değerler iyi oldupu için 3. Saat kan almadılar ama yinede bu şekere dikkat etmek lazım özellikle yapmayanlar şekerden kaçının ne olur ne olmaz tadımlık yiyelim

İnstagramda "Emzik Aşkım" diye bir kullanıcı yapıyor.. bugün geldi benimkiler ve çok cici olmuş yaaaa

Ya kızlar bende kıyafetlerini falan yıkayacaktım hangi deterjanı yumuşatıcıyı alayım diye soracaktım.bu hacışakiri nerden aldınız her yerde bulabilirmiyim.

Kızlar sizin brbeklerde sanki kus cırpınıyo gibi hareket ediyomu.bazen hem eller hem ayaklar o kadar hızlı oynuyoki yani bir bebek nasıl öyle hareket eder aklım almıyo.
Benim dün kontrlüm vardı kasıklarda hissediyodum o pıtpıtları meğer ayakları aşağıdaymış erken doğum riskim olduğu için korktum ama doktorum normal dedi

IMG_0042.webp
Kızlar bunu facebookta gördüm. Yurtdışında varmış. Bayıldım. Sizle de paylaşmak istedim çok güzel değil miiii:KK37:

Bebişi dışarı çıkarınca ne bileyim pikniğe falan gidince çok güzel olmaz mı? Bebiş içinde uyur çimenlerin üzerinde açık havada :KK68:

Eki Görüntüle 1966234 Kızlar bunu facebookta gördüm. Yurtdışında varmış. Bayıldım. Sizle de paylaşmak istedim çok güzel değil miiii:KK37:

Bebişi dışarı çıkarınca ne bileyim pikniğe falan gidince çok güzel olmaz mı? Bebiş içinde uyur çimenlerin üzerinde açık havada :KK68:

Resmi ekleyememişim

Eklentiler

• IMG_0042.webp
    IMG_0042.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
Bende de regl sancısı gibi bir ağrı oluyordu kasıklarımda. Bilmiyorum bahsettiğin şey mi? Dr a sordum rahim büyüdüğü için gerilmeden oluyor dedi.

Ya şimdi size danışmak istediğim birşey var ya da hata yaptıysam siz yapmayın en azından. Bugün ebebek sayfasında funny baby uyku takımında indirim vardı. 2 tane uyku seti, alez falan aldım. Sonra dedimki park yataga uyumlu bir tane pamuk yatak alayım. Benim park yatagım 60×120 olunca o olculerde aldım. Sonra annem dediki yorganın varmıydı ben alayım karacada 90liraya vardı. Bende anne dur belki pahalıdır ben netten bir bakayım ona göre alırız dedim veeee sorun burada baslıyor.
Yorgan ölçüleri benim aldıgım nevresimden hep buyuk. Benim nevresim 90×120 yorganlar hep 90×145 civarı. Sadece bir tane chicco yorgan vardı o da 75× 110 du onu aldım buyuk olacagına kucuk olsun dedim.
hem de 39 liraya n11 den. Ay çok sinir oldum. Bu nevresim yorgan standaet olmuyor mu ya. Aman siz dikkat edin ya da ben birşeyleri kaçırıyorum.

Ya kızlar bende kıyafetlerini falan yıkayacaktım hangi deterjanı yumuşatıcıyı alayım diye soracaktım.bu hacışakiri nerden aldınız her yerde bulabilirmiyim.
Cnm ben e bebek den almistim.subat indiriminde.ama baska sitelerde ya da marketlerde de vardir muhakkak;)yumusatici da aldim ama ilk aylar kullanmicam bebekler cok.hassas olduğu icin koku vs.alerji yapabilirmis

Bende ondan almistim.normal.camasir makinasi detarjan bölümüne konuluyo di mi cnm.2 kez durulama yapmayi düşünüyorum ben..bir de beyazlar renkliler diye yikiycam ama renkliler degisik marka.ürünler aldim.renk verir mi birbirine cok tereddut ediyorum
canım ben renklileri tek tek elimde yıkadım iyiki de öyle yapmışım bi alt esofmanla bi penye yelek renk çıkarttı

Resmi ekleyememişim
bu çok şirin bişi hani babynestlerin güneşlikli hali

Ya şimdi size danışmak istediğim birşey var ya da hata yaptıysam siz yapmayın en azından. Bugün ebebek sayfasında funny baby uyku takımında indirim vardı. 2 tane uyku seti, alez falan aldım. Sonra dedimki park yataga uyumlu bir tane pamuk yatak alayım. Benim park yatagım 60×120 olunca o olculerde aldım. Sonra annem dediki yorganın varmıydı ben alayım karacada 90liraya vardı. Bende anne dur belki pahalıdır ben netten bir bakayım ona göre alırız dedim veeee sorun burada baslıyor.
Yorgan ölçüleri benim aldıgım nevresimden hep buyuk. Benim nevresim 90×120 yorganlar hep 90×145 civarı. Sadece bir tane chicco yorgan vardı o da 75× 110 du onu aldım buyuk olacagına kucuk olsun dedim.
hem de 39 liraya n11 den. Ay çok sinir oldum. Bu nevresim yorgan standaet olmuyor mu ya. Aman siz dikkat edin ya da ben birşeyleri kaçırıyorum.
Canım bende bu duruma cok sinir oluorum benim de annem bebek yorganımı saklamış kuştüyünden onu yorgancıda istediğim ölçüye göre ayarlatmaya karar verdim

Kızlar merhaba birş ey soracağım. Ben yenidoğan alışverişini bitirdim derken aklıma bir şey takıldı. Yaz bebeği olacağı için bodylerini hep kısa kollu aldım. Acaba uzun kollu body de gerekir mi? En küçük boy kıyafetlerden bahsediyorum.

Kızlar sizin brbeklerde sanki kus cırpınıyo gibi hareket ediyomu.bazen hem eller hem ayaklar o kadar hızlı oynuyoki yani bir bebek nasıl öyle hareket eder aklım almıyo.
Arada ben de hissediyorum ama bence bebişin hareketi değil o. Kas seyirmesi. Karın veya kasıklarındaki kaslar gerilip gevşiyor sonuçta. Bu durum seyirmeye sebep oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam ikinci soruşun bu?????

Back
X