2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sevgili anneler Nasılsınız diye sormuycam çünkü çok çok çok şükür hala herkes onu alıyım bunu alamadım derdinde:))))) demek ki sorun yok. Bi şey sorcam. Bebek arabası.... bugün biraz baktım da. Oto Koltuğu olarak da kullanılanları var ya hani . Çok kullanışlı gelmedi bana. O koltuğu bebek 4 ay anca kullanır çünkü içi ufacık. Sonra eğer o koltuk dışında da kullanılır bi yer daha yoksa araba çöp. Olanlar da var lakin oto koltuğundan mütevellit o kısma çok özenilmemiş. Kıytırık baya. Benim düşünen var mı ben mi yanılıyorum bilemedim. Alamadan döndüm. Kafam karıştı çünkü. Ha her iki yönden de iyi olanlar var fiyat 3000-4000-5000... bise olmaz heralde :))))
uygun hafif birazda kaliteli bir şey arıyorsan bu olabilir internetten gördüm mağazaya henüz gitmedim yatın gidecem insallah gidip görünce yorumumu eklerim

Eklentiler

• IMG_1244.webp
    IMG_1244.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar birşey soracağım sizinde akıntı durumunuz nasıl benim beyaz akıntım geliyor bu durumlar şimdi normalmi

Bende de var canım. Uzun süredir. Normal diye biliyorum. Doktor da normal demişti. Çok umursamadı söylediğimde.

uygun hafif birazda kaliteli bir şey arıyorsan bu olabilir internetten gördüm mağazaya henüz gitmedim yatın gidecem insallah gidip görünce yorumumu eklerim
civil mağazası oturduğunuz yerde varsa uğrayın arkadaşlar bugün baktım da uygun geldi diğer mağazalara göre alışveriş için araştırma yapıyorum da sanırım Civilden yapacağım

Bir de hangi Bebek markasını öneriyorsunuz bakım ürünlerinde dalin sebamed unibaby chicco hem uygun hem de iyi olsun istiyorum

İnanır mısın indirimde olan bi bu var elle tutulur:))) ama nerdeyse 4 yaşa kullanılacak bi araba için çok da dayanıklı gelmedi bana inceledim çünkü baya. Kafama yatmadı yani. En son dedim oto koltuğunu çocuğun 3 yaşa kadar kullanabileceği bişey alıyım arabayı da ayrı alıyım. Çünkü bu oto koltuğu minik bişey . 7 ay anca kullanır. Zaten ilk iki ay evden kaç kere çıkar ki bebiş:)

Bir de hangi Bebek markasını öneriyorsunuz bakım ürünlerinde dalin sebamed unibaby chicco hem uygun hem de iyi olsun istiyorum
Canım yeğenlerimin tenleri çok hassas. Ablam banyo için sebamed ürünlerini kullanıyor. Sabun şampuan vs seba med yani. Islak mendil için unibaby yeni doğan. Memnun bunlardan.

İnanır mısın indirimde olan bi bu var elle tutulur:))) ama nerdeyse 4 yaşa kullanılacak bi araba için çok da dayanıklı gelmedi bana inceledim çünkü baya. Kafama yatmadı yani. En son dedim oto koltuğunu çocuğun 3 yaşa kadar kullanabileceği bişey alıyım arabayı da ayrı alıyım. Çünkü bu oto koltuğu minik bişey . 7 ay anca kullanır. Zaten ilk iki ay evden kaç kere çıkar ki bebiş:)
yedi ayda değil en fazla 4 5 ay kullanır haklısın ama bilemedim şimdi bebek arabasını tek alsak bebişleri portbebe de mi taşısak

Evden çıkamıyorum canım malesef yatıyorım doktor kontrolüne gittiğimde biryerden alıp çıkıcam herşeyi bazılarınıda netten alıcam artık
Tek yerden alacaklarını al da gerisini yavaş yavaş sindire sindire alırsın netten:) bugün çıktım ve eve ölü gibi geldim. İki mağazaya zor gezdim. Gitgide daha da zorlaşıyor. BAna kalsa son 15 gün yaparım tüm alışverişi. Ama bebiş asla izin vermiycek belli oldu:) bir hafta içinde halletmek lazım

5li olup 85 tl pahalı geldi biraz daha bak bence

Gecelik ve sabahlık pentide ne kdR bende hiç anlamıyorum ne kullanıslı olur hepsi düğmeli mi olcak yarım düğmelimi sabahlığa gerek var mı

Ben 125₺'ye aldım pentiden... 3 al 2 öde kampanyası vardı... aldığın 3 üründen en ucuz olanı bedavaya geliyor. Ben gecelik&sabahlık yanına da bir emzirme sütyeni aldım. Ama nette ekstra indirim var, eve gelince fark ettim 3'ü 100₺ gibi tutuyor netten alınca...

Peki Bebek bezi ? Sebamed iyiymiş de pahalı ya maalesef
Dalin de kullanıyor arada nadiren de olsa. o da etkilemiyo demek ki. Ama ilk kullanım için sebamed alıyım diyorum. Sonra bakarız çaresine:) dalan roxy deterjan aldım. Yumuşatıcısı sirke olacak kesinlikle. KimyasalınI hafifletir büyük ihtimal. Bebek bezi prima canım. Ama ben sleepy de deniycem. Fark göremezsem fazla vermeye gerek yok

Dalin de kullanıyor arada nadiren de olsa. o da etkilemiyo demek ki. Ama ilk kullanım için sebamed alıyım diyorum. Sonra bakarız çaresine:) dalan roxy deterjan aldım. Yumuşatıcısı sirke olacak kesinlikle. KimyasalınI hafifletir büyük ihtimal. Bebek bezi prima canım. Ama ben sleepy de deniycem. Fark göremezsem fazla vermeye gerek yok
Valla kumbaramız vardı dün açtık:)yarın gidip herşeyini alacam kısmetse herkes prima diyor şimdilik onu alalım ikili avantaj paketi var 1 ve 2 beden.. daha uyguna geliyor pişik kremi ise bebeklerimiz yaza denk geliyor önemli bu marka çok iyiymiş eczanelerden alıyoruz

Eklentiler

• IMG_1297.webp
    IMG_1297.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 72
Tek yerden alacaklarını al da gerisini yavaş yavaş sindire sindire alırsın netten:) bugün çıktım ve eve ölü gibi geldim. İki mağazaya zor gezdim. Gitgide daha da zorlaşıyor. BAna kalsa son 15 gün yaparım tüm alışverişi. Ama bebiş asla izin vermiycek belli oldu:) bir hafta içinde halletmek lazım
Doğru söylüyorsun canım bizim daha çook eksiğimiz var :)son 15gün çok çok zor olur zaten iyi yapmışsın şimdiden halletmekle

Kızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
N11 de kuponum varken alayım lazım bişeyse

canım ben chicco dan aldım saç fırçası tarak setini
bebedor dan tırnak bakım seti aldım..törpüsü falan da var içinde

benim için önemli kızımın saçlarını tarayacağım günleri hayal edip mutlu oluyorum
daha hastane çıkışı almadan aldım düşün artık

Valla kumbaramız vardı dün açtık:)yarın gidip herşeyini alacam kısmetse herkes prima diyor şimdilik onu alalım ikili avantaj paketi var 1 ve 2 beden.. daha uyguna geliyor pişik kremi ise bebeklerimiz yaza denk geliyor önemli bu marka çok iyiymiş eczanelerden alıyoruz
Aldım ismi. İnternette indirim takip etmek iyidir. Bol bol kullanılacak bunlardan :) bir de yenidoğan bezi fazla almayın çünkü çabuk kilo alıyorlar elinde kalır diyorlar. Çok uzun sürmeyecek demekki bir üst boya geçiş

Back
X