2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bu deterjani sormuştum Ablam almış kullanan bilen var mi nasildir

Eklentiler

• 20170312_225352.webp
    20170312_225352.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar birşey soracağım sizinde akıntı durumunuz nasıl benim beyaz akıntım geliyor bu durumlar şimdi normalmi

Benim de beyaz akıntım var... hem de uzun süredir... günde 4-5 çamaşır değiştirecek kadar... normal deniyor, koku, renk ve kaşıntı yoksa sorun da yok...

Kızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
N11 de kuponum varken alayım lazım bişeyse

Bebedorun tırnak makası seti çok iyi, önce yuvarlak uçlu makasını kullandım, şimdi de normal tırnak makasını kullanıyorum çocuklarıma... tarak fırça seti chicco almıştım kızıma ama hiç kullanmadım, oyuncak oldu kızım bebeklerine kullandı... saçları uzadığında da kendi tarağımla taradım...oğlumda hiç gerekmedi zaten...

Dalan roxy kullanmıştım diğer çocuklarımda ama sadece hazırlık çamaşırında ve doğumdan sonra ilk birkaç çamaşır yıkamasında... sonraları kaka lekeleri çıkmadığı için normal deterjanla yıkayıp 2-3 durulama yaptırdım... leke takıntım var ve sabun tozu leke konusunda yeterli olmuyor maalesef...

Kızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
N11 de kuponum varken alayım lazım bişeyse
Bebek saçsız doğabilir tarağa birçey diyemem de tırnakları çok uzuyor ve yüzlerini çok çiziyor. Ben tırnak makasını kesin alıcam evdekiler büyük gelir onların minnak tırnaklarına bence :KK76:

Ben sıvı olanını aldım. Hiç kullanmadım henüz. Zaten bi sıvı deterjan ve leke çıkarıcı aldım sprey olandan. Yumuşatıcı kullanmayacagim.
Ben de sıvı deterjan ve leke cikaricisina çok övgü okudum ali cam ikisini de ama yeni dogan zamani toz olanlar daha iyi diyorlar en azından ilk 1 ay toz sonra siviya geçerim diyorum

Kızlar sanki bebeğimin hareketleri azaldı ya geçen hafta çok hareketliydi bu hafta hiç öyle değil hafif hafif hissediyorum arada

Kızlar sanki bebeğimin hareketleri azaldı ya geçen hafta çok hareketliydi bu hafta hiç öyle değil hafif hafif hissediyorum arada

Canım bende bugün 28+1deyim geçen hafta bana da öyle olmuştu bu hafta normale döndü, içini ferah tut, sıkıntı yoktur umarım

Hacışakirin kokusunu ben de hiç sevmeyip dalan Roxy aldım. Bu gayet başarılı. Güzel kokuyor .

Eskiden cok guzeldi
Yeni pakrt aldim
Haci sakir gibi koktu
Bida alicam
Dalan roxy daha guzel cnm
Ne kadar da cahilim :KK53: dalan ve roxy yi başka şeyler sanmıştım :confused: Neyseki sayenizde hacı şakirden daha güzel koltuğunu öğrenmiş oldum .. merci :halay:

İnşallah canım böyle olunca çok tedirgin oldum

Bende aynı senin gibi olmuştum hatta uzanıp uzanıp onu hissetmeye çalışıyordum, şimdi aradan bir hafta geçti hareketleri dışardan bile beni sallamaya başladı, arada oluyor böyle hiç sıkıntı yapma

kızlar aranızda yeniden kusmaya başlayan var mı? benim midem bir tuhaftı kaç gündür ve bu akşam kustum :(

kızlar aranızda yeniden kusmaya başlayan var mı? benim midem bir tuhaftı kaç gündür ve bu akşam kustum :KK43:

İlk zamanlar da mide sıkıntısı yaşayanlar son 3 ayda tekrar yasar diye okumuştum, ilk zamanlarda da bulanti sıkıntın olduysa senin için hoş geldi 3.trimeser evresi.

Canım bende bugün mutfakt cok zaman gecirdim sabah hareketliydi ancak akşam sanki cok sakin geldi bana endişelendim bende ancak yoruşdugumız zaman öle oldugunu düşünüorum
kızlar aranızda yeniden kusmaya başlayan var mı? benim midem bir tuhaftı kaç gündür ve bu akşam kustum :KK43:
ya bende cok fenayım sürekli yediklerim agzıma elio ve bu sebepten de artık kusmaya başladım

canım neden bu kadar erken alıyorlar bebeği...benim doktor niye bekletiyor ya da...
anlamadım ben bu değişiyor mu kişiden kişiye
38. hafta mıdır bunun sınırı?
Canım benim ilki sezeryandı ve riskli gebeyim 38. Haftada alıcak bana kalsa daha erken alsın ama akcigerlerinden sıkıntı haşarız die saglama alıorum dedi dr

Canım bende bugün mutfakt cok zaman gecirdim sabah hareketliydi ancak akşam sanki cok sakin geldi bana endişelendim bende ancak yoruşdugumız zaman öle oldugunu düşünüorum
ya bende cok fenayım sürekli yediklerim agzıma elio ve bu sebepten de artık kusmaya başladım
Sağlıkla doğsunlar inşallah valla strese giriyor insan

Back
X