2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bebek arabasi krafttan almistim oglumda dogru durust kullanamadim acayip agir bi arabaymis sonradan baston aldik hayla onu kullaniyoruz ama size baby 2 go voloydu sanirim cok guzel araba tavsiye ederim
Gecen anneme gittim arabamizi almamistik komsuda torununa bakiyo onun arabasini istedik bebek küçük oldugundan daha puseti takiliydi oglumu ona bindirdik 2 yasinda 15 kilo oglum pusetli de olsa cok rahat gidip geldik arabayi hic zorlanmadan kullandim kendinden gidiyo gibiydi bayildim valla arabam olmasaydi 1 dk durmaz gider alırdım

Ben bebek için dalinin deterjanını düşünüyorum hatta bu hafta bim'e gelecek indirimli fiyatla kullanan var mı acaba?

Hangi ildesin canim.ben ankaradayim.burda da var midir oyle anlasmasi olan bir hastane acaba.eslerimiz meslekdas :KK66:ben her dega 75 tl veriyorum muayene ucreti:KK51:
Canım ben gaziantepteyim.gittigim hastanede iki senedir böyle bi kampanya varmıs ama inan yeni haberim oldu.aslında arastırsan mutlaka vardır.benim gittigim özel deva hastanesi.bilmiyorum ordada varmı.

ben deterjanı baby&me aldım çok iyi yorumlar okudum hakkında. hatta indirimdeyken 2 liraya almıştım e bebekten :KK48:
müslin ağız bezleri aldım ben bi sürü ama battaniye gibisini daha bakmadım battaniyeleri çok var ama müslin bez candır. Sen nerden aldın battaniyesini? ben de çok paniğim. önümüzdeki ay bütün eksiklerini tamamlayayım da yıkama ütüleme kısmına geçeyim artık :KK17:

http://urun.n11.com/battaniye/kitikate-s75530-organik-penye-battaniye-tek-kat-ekru-P161092559
https://www.englishhome.com.tr/stacy-pamuklu-organik-unisex-battaniye-std-ekru.html
Bu english homemdan aldığım dikdörtgen gibi biraz. Onu söyliyim.
Bir de yine english home dan ikili müslin örtü 30 liraya, ikeadan müslin ikili örtü 20 liraya almıştım.
Müslinleri de battaniye niyetine kullanırız diye düşünüyorum çünkü yaz bebeği olacaklar malum.

Benim muayene ücreti 200tl. Muayeneyi 5 haftada bir yapıyor. Kontrolü de 3 hafta sonraya veriyor. 2 ayda 200 TL olmuş oluyor. Özel muayenehane olduğu için tahlillerimi devlette yaptırıyorum:işsiz:

Ben bebek için dalinin deterjanını düşünüyorum hatta bu hafta bim'e gelecek indirimli fiyatla kullanan var mı acaba?
Aaa öylemi .fiyatı ne kadar acaba.bende bir bimci olarak mutlaka almalıyım.a101 ve bim aktüel ürünlerini begeniyorum

Ben Şeker yüklemesini 23ünde olucam, benimde aylık hastane masrafım 500 ü rahat geçiyor, geçen ay baygınlık gibi bişey oldu araştırdılar sürekli bizden bir kişi sırf hastaneye çalışır oldu artık. İnsan birde heves ediyor yok odası olsun yok beşiği şöyle olsun arabsı şöyle rahat olsun.. Hepsi gereksiz pahalı resmen suistimal ediliyoruz :KK43:

O ne canım öyle 500 lira. Tahlillere de mi para alıyolar. Şaşırmış bunlar ya soyguncu gibi. Benim muayene ücretim 75 lira ama tahlillere para vermedim hiç. Şeker yüklemesine de. 10 gün içinde ikinci muayene de ücretsiz.

O ne canım öyle 500 lira. Tahlillere de mi para alıyolar. Şaşırmış bunlar ya soyguncu gibi. Benim muayene ücretim 75 lira ama tahlillere para vermedim hiç. Şeker yüklemesine de. 10 gün içinde ikinci muayene de ücretsiz.
Benim de tahlillere bir sürü para aliyorlar canim.ilk bilemedim yaptiriyordum hepsini.emrivaki yapiyirlar kagida yazip.git kan ver.idrar ver bu ilaci hastanemizden al asagidan diyorlardi..baktim olmuyo tahlil kağıdını alio.devlette yaptiriyorum artik.sonra doktoruma.sonucu goruruyorum:KK48:

Öyle valla, sağlık ocağında yapılan tahlilde karaciğer enzimim fazla çıktı. sonra dr. kendi dahiliyesini yönlendirdi oradada tekrar kan ve karaciğer ultrasonu vs istendi. Zaten idrar kültürü hamilelikten beridir 3 kez yaptırdım. Sürekli bir şikayetim oluyordu. kısacası hastaneye gidiyor tüm maaş bende.
Şimdi sağlık ocağında tekrar tetanoz aşısı olcam ve tahlil yaptırcam artık dua ediyorum değerlerim güzel çıksında doktor bişey istemesin diye :)

Aaa öylemi .fiyatı ne kadar acaba.bende bir bimci olarak mutlaka almalıyım.a101 ve bim aktüel ürünlerini begeniyorum
Canım yanlış hatırlamıyorsam 15,90 gibi bir fiyattı yumuşatıcıdı şampuanı falanda gelecek dün posta gazetesinde gördüm

Mrb kizlar bgn kontrolum var dua edin bebislerim iyi olsun ve rahim boyum daha da kisalmamis olsun.kisalirsa erken dogum.riskim daha da artiyo:KK43: her gittigimde farkli sıkıntılar cikiyo ikiz gebelik cok zormus gercekten..insallah bu defa her sey yolundadir
MERHaba canım umarım herşey yolundadır benimde kısalmadan dolayı dikiş atıldı 3haftadır aynı kısalmadı umarım seninde kısalmamıştır iyi düşün iyi olsun

Bende haziran annesiyim 11 haziran gözüküyor bi aksilik olmasa eğer 25 haftada acil serklaj oldum 27 1 günlük olduk şükür bi sıkıntı yok gibi rahim ağzı 5.2 cm gözüküyor umarım böyle devam eder herkes vaktinde sağlıkla alsın kucağına inş
Aa inanmıyorum doğum tarihlerimiz aynı ve bende 23.haftada serklaj oldum benimde tahim bıyum 26mm.. cantim derken yanlış olmasın kısa değil senin ozaman nedenn serklj oldun ki

Öyle valla, sağlık ocağında yapılan tahlilde karaciğer enzimim fazla çıktı. sonra dr. kendi dahiliyesini yönlendirdi oradada tekrar kan ve karaciğer ultrasonu vs istendi. Zaten idrar kültürü hamilelikten beridir 3 kez yaptırdım. Sürekli bir şikayetim oluyordu. kısacası hastaneye gidiyor tüm maaş bende.
Şimdi sağlık ocağında tekrar tetanoz aşısı olcam ve tahlil yaptırcam artık dua ediyorum değerlerim güzel çıksında doktor bişey istemesin diye :)

Canım devlette yaptır dicem de çalışırken de vakit önemli oluyo. İnşallah ekstra tahlillere gerek kalmaz diyeyim.

MERHaba canım umarım herşey yolundadır benimde kısalmadan dolayı dikiş atıldı 3haftadır aynı kısalmadı umarım seninde kısalmamıştır iyi düşün iyi olsun
Kacinci haftada atildi dikis cnm.belli hagtadan sonra sakincali imis sanirim

Canım yanlış hatırlamıyorsam 15,90 gibi bir fiyattı yumuşatıcıdı şampuanı falanda gelecek dün posta gazetesinde gördüm
Canım sen dedikten sonra baktım.25 liraya newresim takımıda geliyomus.nasıldır acaba bi bilgin varmı

Kızlar ben sabahtan beri sürekli ağlıyorum bebehime zarar veriyor muyum diye çok üzgünüm ama kendimi tutamıyorum. Ben agladikca bebeğim de kıpır kıpır o yüzden için biraz rahat ama onu rahatsız mutsuz ediyorum. Bana dua edin olur mi biraz zor zamanlardan geçiyoruz ve çaresiz hissediyorum benim için dua edip hayirlisini ister misiniz.

Ben de kendime alamadım ama pijama takımı düşünüyorum gecelikle rahat edemem gibi geliyor. Eminönü'ne gitcem bakmaya. Geçen avmde sordum 200 küsür dedi. Oldu canım sana iyi günler dedim. Bi de tacı var bunun diyo :-)
bende eminönünden aldım 2 takım, birini 65 tl birini 35 tl ye aldım alt üst takım, geçen pendikte çarşıda bi sorim dedim 120 den aşağı yoktu

Back
X