- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Ahh şu çişşş yok muAynen :) sürekli yatar pozisyonda olduğum halde aslında bende öyle uykusuzum ki , fakat ne gece , ne gündüz uyku çok az, birde gece çiş olayı olunca , bekle ki yine uyku gelsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh şu çişşş yok muAynen :) sürekli yatar pozisyonda olduğum halde aslında bende öyle uykusuzum ki , fakat ne gece , ne gündüz uyku çok az, birde gece çiş olayı olunca , bekle ki yine uyku gelsin.
Biraz dikkat et geçer bir iki güne bendede öyle olmuştu bir ay önce falan zorlamıştım bir iki gün ağrı oldu şimdi geçti çok şükür inşallah canım yaKabızlık yok çok şükür ama evet 1 gün çıkmadım ertesi gün çok zorladım. Her gün çıkıyorum tuvalete hiç zorlama yok şimdi. Şu doğumu yapana kadar sıkıntı çekmeyelim nolur
Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....
Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....
Açıkcası pek dikkat etmemiştim ama bu kadar olacağını da tahmin etmiyordum.diyete başladım umarım düzelir..düzelip düzelmediğini anlamak için tekrar mı şeker yüklemesi yapacaklar acaba
Ederiz tabi etmezmiyiz rabbim şifalar versin tuğra bebeğe sanada güç kuvvet versin inşallah..arkadaşım bursadasın galiba bende bursadayım elimizden gelen birşey olursa ufakta olsa haber ver olurmu bende yatıyorum yatmasam inan seni gelip göresim geldi dualarımız sizinle..Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....
Ederiz tabi etmezmiyiz rabbim şifalar versin tuğra bebeğe sanada güç kuvvet versin inşallah..arkadaşım bursadasın galiba bende bursadayım elimizden gelen birşey olursa ufakta olsa haber ver olurmu bende yatıyorum yatmasam inan seni gelip göresim geldi dualarımız sizinle..Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....
http://www.hepsiburada.com/tokyo-ul...-mavi-p-AILEALTTKY002?magaza=Kelepiralışveriş kızlar bu araba nasıl sizce indirimde şuan
Evet çalışabilir raporu için tam 32+0da çağırdı, yaklaşık 3 hafta sonra
Günlük durumlar değişiyor bebişimin doğumdan sonra kapanması gereken damarı henüz kapanmamış bir süre daha bekleyip bir ilaç yapacaklar onunda yan etkileri olduğu için hemen yapmak istemiyorlar. Rabbim yardım etsin kapansın inşaalllaaahhh
Bugün seker yuklemesi yapildi 50lik. Tokluk sekerim de yuksek cikti malesef. Diyet mi verir doktor simdi? Bi de tahlili verdikten 2saat sonra fenalastim bikac saate anca toparladim
Eki Görüntüle 1967866
Bunlari kullanırız gıbi gelıyor
Ama emınde olamıyrm
2016 hazıran annelerıne sordum
Pek cvp alamadım
O kadar yoğunlaştık ki isimsiz bile buluyordur o dualar o meleği :) allah yardım etsin diycem de ediyor galiba :) herşeye rağmen hala hayatta aramızda çok şükür.Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....
Canım arkadaşların birinde duydum dua ediyordu tavsiye edene:))))) günün herhangi bir saatinde bir kivi ye ve üstüne büyük bir bardak su iç. Ama Ben gece bir yemek kaşığı zeytinyağı yağı ile çözdüm sorunu.Kabızlık yok çok şükür ama evet 1 gün çıkmadım ertesi gün çok zorladım. Her gün çıkıyorum tuvalete hiç zorlama yok şimdi. Şu doğumu yapana kadar sıkıntı çekmeyelim nolur