2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende oglumun adını tuğra koymak ısterım ama eşim istemiyor
Çok güzel bir isim

Kizlar Atilla ismi nasil eşimle bir turlu anlasamadik o inatla bu ismi istiyor

Günaydın hamiş arkadaşlarım. Sabaha karşı 5 gibi belimin komplesini vuran ağrı ve rahmime baskı uygulayan bebeğimi hissederek uyandım bi beş on dakika sürdü ve geçti şükür. Korkuttu beni bu durum sabah sabah n'oluyo daha üç ay var dedim ... sizce normal midir birşeyin belirtisi olabilir mi ... özellikle daha önceden doğum yapmış annelere soruyorum ..

Kabızlık yok çok şükür ama evet 1 gün çıkmadım ertesi gün çok zorladım. Her gün çıkıyorum tuvalete hiç zorlama yok şimdi. Şu doğumu yapana kadar sıkıntı çekmeyelim nolur
Biraz dikkat et geçer bir iki güne bendede öyle olmuştu bir ay önce falan zorlamıştım bir iki gün ağrı oldu şimdi geçti çok şükür inşallah canım ya

Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....

Geçmiş olsun cnm zor bir süreç ama imkansız değil allahım tuğra bebeğe sağlık sıhhat versin ben yenidogan hemsiresiydim bizde 400 gram bebek doğmuştu hatta 360a kadar düştü ama çok şükür taburcu oldu pozitif yaklaşmak çok önemli ona her gittiğinde çok güçlü olduğunu sağlıklı olduğunu söyle ve dokun tenine sıcaklığını hissediyorum ve emin ol çok güçlü oluyorlar

Teyzeleri oğlumun adını tuğra koyduk.. Dua ederken adını dersiniz İnşallah kuzuma... Bugun acil ilaç istendi butun bursaya aradık saat 23 50 de bulduk mahvolduk büyün organları yarım ama tamamlar benim oğlum Allahın izniyle.. Sabır ve duayla yola devam....

Allah sağlık sıhhat versin şifa versin Tuğra bebeğe. Seni böyle pozitif olumlu düşünürken gördüğüme o kadar sevindim ki. Senin bu pozitif enerjini oğlun da hissediyordur ben inanıyorum. Allah yardımcınız olsun. Tez vakitte sağlıkla taburcu olmayı nasip etsin inşallah.

Açıkcası pek dikkat etmemiştim ama bu kadar olacağını da tahmin etmiyordum.diyete başladım umarım düzelir..düzelip düzelmediğini anlamak için tekrar mı şeker yüklemesi yapacaklar acaba

Bence bidaha yapmaz kandan bakar diye düşünüyorum.

Ederiz tabi etmezmiyiz rabbim şifalar versin tuğra bebeğe sanada güç kuvvet versin inşallah..arkadaşım bursadasın galiba bende bursadayım elimizden gelen birşey olursa ufakta olsa haber ver olurmu bende yatıyorum yatmasam inan seni gelip göresim geldi dualarımız sizinle..

Ederiz tabi etmezmiyiz rabbim şifalar versin tuğra bebeğe sanada güç kuvvet versin inşallah..arkadaşım bursadasın galiba bende bursadayım elimizden gelen birşey olursa ufakta olsa haber ver olurmu bende yatıyorum yatmasam inan seni gelip göresim geldi dualarımız sizinle..

Günlük durumlar değişiyor bebişimin doğumdan sonra kapanması gereken damarı henüz kapanmamış bir süre daha bekleyip bir ilaç yapacaklar onunda yan etkileri olduğu için hemen yapmak istemiyorlar. Rabbim yardım etsin kapansın inşaalllaaahhh

dualarımız sizinle inşallah ilaca gerek kalmadan kapanır bebeğinin damarı. senin bebeğin ismi belli mi? isimle dua ederiz kuzun için. allah bebeğine güç kuvvet , sana da sabırlar versin inşallah.

Bugün seker yuklemesi yapildi 50lik. Tokluk sekerim de yuksek cikti malesef. Diyet mi verir doktor simdi? Bi de tahlili verdikten 2saat sonra fenalastim bikac saate anca toparladim

benim şeker yüksek . bana ilk önce diyet verdi ama şeker hala yüksek o sebeple insüline başladık.
Eki Görüntüle 1967866

Bunlari kullanırız gıbi gelıyor
Ama emınde olamıyrm
2016 hazıran annelerıne sordum
Pek cvp alamadım

benim ilk kızım mayıs doğumlu 40 ından sonra hep böyle tulumlar giydirdim. benim ev sabah saatleri ve gece braz serin oluyor. o saatlerde uzun kollu yada kısa kollu çıtçıtlı badi üzeri penye yelek bide alt pijama öğleden sonra ve dışarı çıkarken alt üst kısa giydirdim. ama annemlerin ev mesela çok sıcak orda gün boyu bu tarz badilerle durmak zorundaydı yoksa çok terliyordu.

O kadar yoğunlaştık ki isimsiz bile buluyordur o dualar o meleği :) allah yardım etsin diycem de ediyor galiba :) herşeye rağmen hala hayatta aramızda çok şükür.

Kabızlık yok çok şükür ama evet 1 gün çıkmadım ertesi gün çok zorladım. Her gün çıkıyorum tuvalete hiç zorlama yok şimdi. Şu doğumu yapana kadar sıkıntı çekmeyelim nolur
Canım arkadaşların birinde duydum dua ediyordu tavsiye edene:))))) günün herhangi bir saatinde bir kivi ye ve üstüne büyük bir bardak su iç. Ama Ben gece bir yemek kaşığı zeytinyağı yağı ile çözdüm sorunu.

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 dualarımızdasınız bundan sonra tuğra bebeğe ismiyle dua ederiz . alllah yavruna güç kuvvet ve sıhat sana da bol bol sabır versin.

zaten en büyük güç birbirimize ettiğimiz dualar olsa gerek. hepimiz hamileyiz ve kimin kime duası kabul olur bilinmez. allah kimseyi evlat acısı yaşatmasın kimseyi de evladıyla imtihan etmesin inşallah.

ay bu sıralar kafam bi dünya . şeker çıktıktan sonra diyet falan dengem altüst oldu. hergün yürüyüş yapmam gerkeiyor ama istanbulda havada yağmurlu çıkamıyorum yürüyüşe. 1 nisanda kontrol var doktora söyliycem bana bir hafta rapor versin en azından ufaktan işlerimi hallederim birazda dinlenirim. 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alınca bi daha izin rapor şansım olmayacak.

Kızlar ne olur bana acil cevap verin içinizde taze bakla yiyen var mı akşam kv yapmış haşlamış yoğurta koymuş yedim daha önce kendi annemde 2 kaşık yemiştim z.yağlı bişey olur mu web de gebeler yememeli yazıyo çok korktum.Yemeden bakarım hep herşeye buna yedim aklıma geldi.

Back
X