- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Hadi bakalim bir avazda kolayca dogurursun insallah. Benim de 19 gunum varken suyum gelmisti. Cok heyecanli ya haberlerini bekliyoruzBenim suyum geldi. Hastaneye yatış yapıyoruz şimdi dua edin lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim bir avazda kolayca dogurursun insallah. Benim de 19 gunum varken suyum gelmisti. Cok heyecanli ya haberlerini bekliyoruzBenim suyum geldi. Hastaneye yatış yapıyoruz şimdi dua edin lütfen.
Gunaydin canim tansiyonunu olctun muGünaydın hanımlar, nasılsınız? Kahvaltı etmeye başladığımdan beri inanılmaz çarpıntım var. Size de oluyor mu? Gideyim mi dontora karar veremedim.
Allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin insallah güzel haberlerle gel bir avazda kurtarsın bebeğinide senide bebekler hep erkenci kimse 40 ı beklemeyecek sanırım haziran başı ben en sona kalıcam bu gidişle :) dün bir akrabam geldi göbeğin düşmemiş dedi Doğum yakın değil sanki dddi bende annemler gelmedi daha beklesin sağlıklı ise dedimBenim suyum geldi. Hastaneye yatış yapıyoruz şimdi dua edin lütfen.
Mamayi hastanede biberonla verdirmiyorlar zaten canim biberon kolay oluyor ya bebek icin enjektorle veriyorlar mamayi o yuzden biberona gerek kalmiyor mantiklida zaten ben hastanede 1 gece kaldim enjektorle verdikAklimda deli sorularr off
Simdii sezeryan oldum diyelim sutum gelmedi
Bebege mama verilcek
Iki gunde hastanede kalcam
Bu biberonlar nasil steril edilecek?
Bende uc biberon var
Kac biberon koycaksiniz??
Bebek yedi mamasini, kaynatmadan bida nasil mama vercez of ya
Ben huylanirim boyle seylere
Yok mi makina evde, ama boğazımda atıyor kalbim, eşim bile hissetti dışarıdan.Gunaydin canim tansiyonunu olctun mu
Canim dusunme bu kadar. Bence hic gerek yok oyle kavanozlara biberona falan bile bosuna yük yapma. Midesi zaten ne ki onun 5-7 ml anca yani 1 tatli kasigi. Ogluma siringayla vermislerdi ki oyle yapiliyo genelde. Ceplerinde mama dolu siringayla geziyo hemsireler:) 2 gun damla damla sutle beslendi hicbirsey olmaz icini ferah tut. Onlarin ozel kaplari vardir illaki kullan at cinsinden. Hem bebegin ciktigi vajina bile steril degil dogarken bile mikrop alip doguyolar bagisikliklari icin.Hee makine mi oluyormus ben hic bilmiyrm ki
Merak ediyrm
Daha once bu ihtimal aklma gelmemisti
Dun gece uyku tutmadi zaten
Bunlari dusun dusun kurdumda kurdum nasil olacak diye
Haftaiçi olsa sağlık ocağına git tansiyonunu ölçtü derdim ama bence hastaneye git canimYok mi makina evde, ama boğazımda atıyor kalbim, eşim bile hissetti dışarıdan.
ben sezeryandan 1 hafta sonra kullanmistim sortlu olandan sort daha iyi olmaz mi basenleri kalcayi filan da toparlar sıkı olmasi lazim benimki cok sıkı bir kumastiKızlar bu arada Doğum sonrası korse kullanıcakmsnz nasıl bir korse alıcaksnz yada aldınız karar veremedim şortlu olanlar sıkar gibi geliyor sadece karın olanlardanmı alsak napsak arkadaş kullanmış olan göbekte gitmiş bence kullanmalıyız toparlar en azından
Canım sezeryanmı seninki.bende korse kullanmayı cok istiyorum ama sezeryan dikişine zarar verirmiyim diye korkuyorum.google da arama yaptıgımda kimisi dogumdan sonra hemen doktoru takmış korseyi,kimiside kırkı cıkınca takmış doktor o zaman uygun görmüş.o yüzden kafam cok karıştıKızlar bu arada Doğum sonrası korse kullanıcakmsnz nasıl bir korse alıcaksnz yada aldınız karar veremedim şortlu olanlar sıkar gibi geliyor sadece karın olanlardanmı alsak napsak arkadaş kullanmış olan göbekte gitmiş bence kullanmalıyız toparlar en azından
Annemde iki tane vardı aşırı sert sıkı her ikisi de. O yüzden almadım onları kullanicam sortlular.. sıcakta ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum ama toparlanmak için sabretmeye calisicaz. Ne zaman kullanabilecegimizi de doktorumuz söyler diye düşünüyorumKızlar bu arada Doğum sonrası korse kullanıcakmsnz nasıl bir korse alıcaksnz yada aldınız karar veremedim şortlu olanlar sıkar gibi geliyor sadece karın olanlardanmı alsak napsak arkadaş kullanmış olan göbekte gitmiş bence kullanmalıyız toparlar en azından
Saglikla kucagina alırsın insallah bebisini. Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerini bekliyoruzBenim suyum geldi. Hastaneye yatış yapıyoruz şimdi dua edin lütfen.
Benim suyum geldi. Hastaneye yatış yapıyoruz şimdi dua edin lütfen.
Yok mi makina evde, ama boğazımda atıyor kalbim, eşim bile hissetti dışarıdan.
Yok mi makina evde, ama boğazımda atıyor kalbim, eşim bile hissetti dışarıdan.
Kızlar bu arada Doğum sonrası korse kullanıcakmsnz nasıl bir korse alıcaksnz yada aldınız karar veremedim şortlu olanlar sıkar gibi geliyor sadece karın olanlardanmı alsak napsak arkadaş kullanmış olan göbekte gitmiş bence kullanmalıyız toparlar en azından
Biz senle ayni gunuz cnm doktorun sezeryan gunu verdimi benim hala vermediSabret gelicektir bol bol yürüyüş yap hurma ye hem süt yaptırıyor daha vakti var ama biz erken doguma sezeryanları duymaya alıştıgımızdan sanki gec kaldık sanıyoruz:)arladasımın bebek 39 da kanalda bile değildi 5 gün sonrası sancı geldi ve dogurdu:)
Günaydın canım, tansiyonuna baktın mıGünaydın hanımlar, nasılsınız? Kahvaltı etmeye başladığımdan beri inanılmaz çarpıntım var. Size de oluyor mu? Gideyim mi doktora karar veremedim.