• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ahaha sonunda ben de bir adım attım ve çantaya koyacaklarımı ayırdım bebek kıyafetlerinden. Yarın yıkamaya başlıyorum, azimliyim.
Bu Depend bezi ben daha almadım, hediye filan yok zaten, en son hazırlayınca fotoğrafını koyacağım buraya, böylece eksiklerimi görürüz.
Korkmayın, başaracağız, yetişeceğiz :KK70:
Dependi ben de almadim. Doktorum gerek yok dedi ama bu su gelme olayini fln düşününce almak daha mantikli geldi. Elimin altinda dursun.
Kiyafetleri de yikayacam ama yengemiz baya bi hediye almis onlar gelsin hepberaber yıkayayım diye bekliyorum. Usengeclikten diil yani sirf o yuzden:KK76: ay bi de benim hastane bebegin her turlu giyimini ihtiyacini hastanede kaldigimiz surece veriyomus. Benim kendi ihtiyaclarimi esas hazirlamam lazim. Erken gelirse cocuk ciplak kalmaz da ben yandim:anneadayı:

çokta gecikme bi hafta bi haftadır insan zamanla ağırlaşıyor.biri gelsede yapsa diyorsun..bebeğini koyacağın beşik ve hastane çantan artık hazır olmalı bence...diğerlerini artık yapabildiğin kadar.

Aramiza hosgeldin:halay: senin isin daha da cokmus benden. Sat olarak en sonlarda biz variz ama ufakliklar erken gelmeye kalkarsa yandik.:skandal: bari en azindan canta hazir olsa diyorum ama diyorum sadece yani. Agrilar basladi bende de enerji yok gunluk rutin isleri yapmak bile zor geliyo
yarın izinliyim,eksiklerimi tamamlayayım diyorum. Sonra etiket kesme ve yıkama ütüleme işini yaparım.En geç bu hafta sonu çantamı hazırlamış olurum inşallah.
Aslında böyle anlatırken hemen oluverecekmiş gibi,daha zaman var gibi geliyor ama vakit hızlı geçiyor,bebişler geleyim deseler yandık hakikaten :KK17:

Kapı pencere stor tül perde halı koltuk sandalye mutfak dolapları en gıcığı aspiratör :) çok şükür ev işleri tamam. Kocam sağolsun o olmasa napardım bilmem.bebegin kıyafetleri yıkanmaya hazır bugün yarın yıkicam.bi iki günede bebek odamız gelir. Dolabına çekmecesine dizerim keyifle :) çantamızı da bugün yarın hazırlarım.Son ay bence bütün işler bitmeliymiş.her an doğum gelebilir.hstane odası için hediyelik düşünmüyorum kızlar.ramazan zaten .mevlütte lokumunu çikolatasını hediyeliğini süslemesini o zaman yapıcam..
Bebek odasınıda tamamiyle bitirmedim.evdeki yedek halıyı sericem şimdilik.ilerde odasında yatmaya başlarken halı perde duvar kağıdı planlaya planlaya yaparım.

Aramiza hosgeldin:halay: senin isin daha da cokmus benden. Sat olarak en sonlarda biz variz ama ufakliklar erken gelmeye kalkarsa yandik.:skandal: bari en azindan canta hazir olsa diyorum ama diyorum sadece yani. Agrilar basladi bende de enerji yok gunluk rutin isleri yapmak bile zor geliyo[/QUOTE. Hepinizden beterimdir ben yıkanacak var alınacak var ev temizlenmeli gibi gibi yarın başlıyorum alışveriş ve yıkama olayını temizlik için kadın bulup ramazandan önce yaptırcam insallah

yarın izinliyim,eksiklerimi tamamlayayım diyorum. Sonra etiket kesme ve yıkama ütüleme işini yaparım.En geç bu hafta sonu çantamı hazırlamış olurum inşallah.
Aslında böyle anlatırken hemen oluverecekmiş gibi,daha zaman var gibi geliyor ama vakit hızlı geçiyor,bebişler geleyim deseler yandık hakikaten :KK17:
Benim beklenen tarih bayramin 1. Gunu diye hep erken gelse diyodum ama simdi 38den once gelmesin ki islerimbitsin diyorum valla:halay: yapacaz yapacaz Allah yardim eder hazirliklar bitecek insallah

ela32 ela32 Yok yok hepimiz ayniyiz baksana. Ramazan girince bi de onun telasi kosturmasi olur zaten. Amaan kim kalmis yaa bizimki de hallolur elbet

kızlar ben geldimmm kontrolden, ponçiğim 3080 gr, 51 cm olmuş :nazar::emir_bebek:, 36+3 üz bugün tansiyonum 120/80 ama takibe devam, yükselirse doğuma alırım hemen dedi, yükselmesse 38 -39 gibi alıcak benden haberler böylee :anneadayı:

Maşallah tatlı eloşa şimdi bile alsa tam ponçik:KK200:

İnsallah bu arada emzik ne aldınız philips su 0-6 mı 0-3 mü sapı olmayan kocaman olanlar çok tatlı da kullanıslımı:)
Emzigi ben de almadim simdi hatırlıyorum almak lazim. Yenidogana hep o oneriliyo galiba tecrubeli arkadaslar daha iyibilir

İnsallah bu arada emzik ne aldınız philips su 0-6 mı 0-3 mü sapı olmayan kocaman olanlar çok tatlı da kullanıslımı:)
Şunu aldım ben, tamamen kauçuk ağacından yapılma. Natursutten marka. Bebeklerde çok tatlı duruyor :emir_bebek:

Eklentiler

• IMG_6464.webp
    IMG_6464.webp
    10 KB · Görüntüleme: 93
Öğlen başım döndü baya kendimi kötü hissettim tansiyonumu ölçtüm 12 10 çıktı tekrar ölçtüm 13 9 hala halsiz hissediyorum limon içtim şimdi eğer geçmezse akşam eczanede bidaha ölçtürücem dpktoruma ne zaman söyliyim kızlar

Öğlen başım döndü baya kendimi kötü hissettim tansiyonumu ölçtüm 12 10 çıktı tekrar ölçtüm 13 9 hala halsiz hissediyorum limon içtim şimdi eğer geçmezse akşam eczanede bidaha ölçtürücem dpktoruma ne zaman söyliyim kızlar
Hamilelikte yüksek tansiyon çok tehlikeliymiş, hemen arayın bence.

Back
X