• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sezeryanda artık tamamen uyutmuyorlarmış sanırım. mayıs ve haziran topiğinde kimler doğurduysa sezeryan olarak hep spinal ya da epidural. bir yerde okudum ; tamamen uyutulduğunda narkozun bebek için ve anne için az da olsa riski oluyormuş o yüzden tercih edilmiyormuş.

bu konuda fikri olan var mı ? sezeryan olacak olup da tümden uyutulmayı talep eden var mı kızlar.
Bende talep ermek istiyorum açıkçası. doktoruma soracam. Çünkü çarpıntımdan korkuyorum. 1. Doğumda problem olmadı ama 2. Doğumumda çarpıntım oldu nabzım çok düştü adrenalin verildi.

Ama genel anestezi sonrası da bulantı çok oluyor diyorlar. Bilemiyorum .

eshma eshma Ne mutlu sana canım. İnşallah bebeğinde en kısa sürede toparlanacaktır merak etme canım.

oyyy maşAllah ne yedin ne içtin :)
Valla özel bişey yapmadım :)) şişe süt içiyorum haftada 2-3 defa. Beyaz peynir, kaşar peynir, yumurta çok yiyorum. Tahin pekmez yedim. Yoğurt çok yedim kaymaklı. Yörsan ın yoğurdunu canım çok istiyor. Kırmızı et yedim sürekli birde

Kızlar karnınız aşağı indimi benim hala yukarıda o_O
Bide geçen nst de kalp atışı 160 larda ydi en son cekindigim nst 140 lara düşmüş bi sorun mu var acaba kafama takildi
90 altı için tehlikeli diye biliyorum. Benim 140-180 arasında geziyor. Karnım sanki midemi sıkıştırmıyor eskisi gibi. Midemi içime çekebiliyorum. Galiba aşağı mı inmiş acaba??

Çikolatam geldi, kızım gelmedi :D

ozzzy28 ozzzy28 tavsiyen için çok teşekkürler, çok memnun kaldım.

Eklentiler

• IMG_5887.webp
    IMG_5887.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 104
Benim genel anestezide midem bulanmadı ayıldığımda. Sadece diğer arkadaşların dediği gibi kendine gelince agrin hemen oluyo ama müdehale ediyorlar.

Bende spinalden veya epiduralden korkuyorum. Sanki hiç düzelmeyecekmişim gibi geliyor.

Bugün öğleye kadar anlattığım tarz bel ağrısı oldu. Öğleden sonra da sürekli demeyimde yoğun bir şekilde sancım oldu. Eşimi aradım sen işten gelince hala sancım olursa acilde nst çektirelim dedim. Tutmuş arkadaşını yemeğe getirmiş. Hazır bişe söylicekmiş, çorba salata yaptım.

10 dk ayakta dursam çok sancılanıyorum, 10 dk otursam yine çok sancılanıyorum. Bugün kadar yoğun sancılanmadım hiç.

Orangutann Orangutann Bebeğe ilk giydirecek kıyafetleri en üste koydum valizde ama ayrı bir hurca koymak daha mantıklı galiba öyle yapim bende
ilk giydirilecek olanları sırt çantasının dışına yerleştirdim eşime gösterdim doğumda ilk giydirilen kirlenebilir diye en sevdiklerim dışında bi takım yerleştirdim gelince silinip giydirilecekleri de tarif ettim :)

İyi ki yıkamışım kıyafetleri, farkettim ki inanılmaz eldiven ve şapka eksiği var bende. Bu hafta gideyim de alayım. Hastahane çıkışı dışında ne şapka var, ne eldiven :KK43:
Bende şapka çok da eldiven 4-5 tane. Ama ellerini keşfetsin temas etsin bol bol diye çok taktırmam gibi düşünüyorum. Belji tırnakları varken yüzünü çizer o zamanlar o yüzden ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum.

Bugün öğleye kadar anlattığım tarz bel ağrısı oldu. Öğleden sonra da sürekli demeyimde yoğun bir şekilde sancım oldu. Eşimi aradım sen işten gelince hala sancım olursa acilde nst çektirelim dedim. Tutmuş arkadaşını yemeğe getirmiş. Hazır bişe söylicekmiş, çorba salata yaptım.

10 dk ayakta dursam çok sancılanıyorum, 10 dk otursam yine çok sancılanıyorum. Bugün kadar yoğun sancılanmadım hiç.

Bence sen bi doktora git kuzum

La havle ya valla sabır taşısın canım benim maşallah sana. Allah yardımcın olsun ne zor adammış yahu, senin eline düşer elbet bir gün o da

Kızlar sağ bacağımda sabahtan beri ağrı var şiddetli yaşayan var mı hamilelikle mi alakalı acaba birde dünden beri afedersiniz ishalim oda cabası

Kızlar sağ bacağımda sabahtan beri ağrı var şiddetli yaşayan var mı hamilelikle mi alakalı acaba birde dünden beri afedersiniz ishalim oda cabası
Bende gece huzursuz bacak sendromu oluyor sadece. 1 kezde kramp girdi ama gün boyu devam eden bir ağrım olmadı hiç.. beatrices beatrices bir sinirine baskı yaptığı için topallıyordu, öyle bişey olmuş olabilir

Back
X