- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Ondada böyle bişeydi diye hatırlıyorumOlabilir resmen arkamdan sürüklüyorum onunda mı öyleydi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondada böyle bişeydi diye hatırlıyorumOlabilir resmen arkamdan sürüklüyorum onunda mı öyleydi acaba
Ay bende aynısından yaptırdım cuma gelir dediler ben heran doğurabilirim yetişir inşallah doğuma :)tadı güzelmi
Teşekkür ederim canımOndada böyle bişeydi diye hatırlıyorumbeatrices görüncd yardımcı olur canım
Benimde Sağ bacağım fena çok ağrıyo belimde öyle. İshal yok ama tam tersi çıkamıyorum onunda ağrısı var. Nezle oldum üstüne oyy oyy son düzlük ya sabır diyorum artık hayırlısıyla bi alalım kucağımıza. Magnezyum içince hakkaten rahatlatıyordu şimdi içmiyorum kopacak sanki damarlarım varisi olanlara allah yardim etsinKızlar sağ bacağımda sabahtan beri ağrı var şiddetli yaşayan var mı hamilelikle mi alakalı acaba birde dünden beri afedersiniz ishalim oda cabası
Ay bende aynısından yaptırdım cuma gelir dediler ben heran doğurabilirim yetişir inşallah doğuma :)tadı güzelmi
canim.belki de acilman olmustur yalanci sanci bu kadar uzun surmez uyuyunca da gecmezse belki de dogumun baslamistir :)Bugün öğleye kadar anlattığım tarz bel ağrısı oldu. Öğleden sonra da sürekli demeyimde yoğun bir şekilde sancım oldu. Eşimi aradım sen işten gelince hala sancım olursa acilde nst çektirelim dedim. Tutmuş arkadaşını yemeğe getirmiş. Hazır bişe söylicekmiş, çorba salata yaptım.
10 dk ayakta dursam çok sancılanıyorum, 10 dk otursam yine çok sancılanıyorum. Bugün kadar yoğun sancılanmadım hiç.
K Kbrtzcn Evet, siyatik sinirime baskı yapıyordu, 3 hafta bacağımı arkamdan sürükledim sürekli ağrıyla. Sonra bebek yer değiştirdi bir sabah kalktığımda, yeniden yürüyebilir hale geldim. Geçmiş olsun.Bende gece huzursuz bacak sendromu oluyor sadece. 1 kezde kramp girdi ama gün boyu devam eden bir ağrım olmadı hiç..beatrices bir sinirine baskı yaptığı için topallıyordu, öyle bişey olmuş olabilir
Benim elime düşse bile onun gibi davranmayacağımı biliyor.La havle ya valla sabır taşısın canım benim maşallah sana. Allah yardımcın olsun ne zor adammış yahu, senin eline düşer elbet bir gün o da
Göğüs ile karnın arasında açıklık 4 parmaksa inmiş oluyormuş canım bnim hiç boşluk yok geçen doktor çatı muayenesinde çok yürümen lazım kafası hiç elime gelmiyo dedi doğumun zor olur dedi sıkıntıya girdim90 altı için tehlikeli diye biliyorum. Benim 140-180 arasında geziyor. Karnım sanki midemi sıkıştırmıyor eskisi gibi. Midemi içime çekebiliyorum. Galiba aşağı mı inmiş acaba??
Bende açılma mı diye korktum. Yarın bakıcam duruma göre çünkü doktor 1 saatlik mesafe eşim herzaman izin alamıyor. Şuan hafifledi baya.Ama akşam yattığım yerde bile sancılanıyordum.canim.belki de acilman olmustur yalanci sanci bu kadar uzun surmez uyuyunca da gecmezse belki de dogumun baslamistir :)
cok guzeller, nerden yaptırdın?
aynen bende iğneyi hic anlamadim omuzlarini yorulmussun gibi düsür one dogru egil dedi dedigini yaptim ve bitti bu kadarcikti hersey. Bende ilk dogumumda odama cikarildigimda titriyordum anestezinin etkisi miymis o hic bilmiyordum ogrenmis oldum belki bunda da yasarim ayni seyiKorkulacak hiç bir.şey yok iğnenin girdiğini bile anlamadım ben.hiç canım yanmamıştı zaten hemen uyuşuyorsun. 5-6 saat hissizlik devam ediyor ben ağrım olur diye bacağımı azıcık hissetmeye başladığımda ağrım var ağrı kesici yaparmısınız dedim hemen yaptılar hiç ameliyat ağrısı da çekmedim sadece yürümeye kalkarken ve yatarken ağrıdı o da çok normal karın kasını kullanıyoruz ve ben karın kasımı ne kadar çok kullandığımızı doğumla öğrenmiş oldum :) başdan ziyade boyun ağrım oldu hemen çıkışımızda onun da normal olduğunu söyledi Dr kafeinli içecek tüket dedi kahve çeşitlerini yani. Bide hatırladığım çıktığınızda eliniz istemsiz titriyor sakın ha korkmayın zaptedemiyorsunuz o da anestezinin etkisiymiş üşümeden değilmiş
Amin canım valla Allah bize de yardım etsin sağlıkla gelsin bebişler inşallah geçmiş olsun sana daBenimde Sağ bacağım fena çok ağrıyo belimde öyle. İshal yok ama tam tersi çıkamıyorum onunda ağrısı var. Nezle oldum üstüne oyy oyy son düzlük ya sabır diyorum artık hayırlısıyla bi alalım kucağımıza. Magnezyum içince hakkaten rahatlatıyordu şimdi içmiyorum kopacak sanki damarlarım varisi olanlara allah yardim etsin
Ben de buradan verdim siparisi. Cok sirin gozukuyolar. Benimki en erken cumadan sonra gelecekmis
Yokuş falan bayağı zorluyor. Geçen haftalarda ben çıkmak zorunda kaldım kanama falan oldu. İşe yarayabilir belki. Çok yormadan kendini yapabilirsinGöğüs ile karnın arasında açıklık 4 parmaksa inmiş oluyormuş canım bnim hiç boşluk yok geçen doktor çatı muayenesinde çok yürümen lazım kafası hiç elime gelmiyo dedi doğumun zor olur dedi sıkıntıya girdim
Benim de kafam çok karışık eşime de anlattım durumu.valla canımcım benimki ne regl ne başka bi ağrı gibi. benimki mütemadiyen sürekli olarak gerginlik. ayakları ve poposuyla sürekli bir germe hareketleri yaptığından derim yırtılcak gibi oluyor. eşim korkar oldu çıkıcak bu şimdi karnından diyor. uyumuyor. uykumdan bile uyanıyorum ayağı avcumda resmen gerdirdiğinde. belki normaldir bu yaşadıklarım ama yoruluyorum inanır mısın. sürekli bir ekşın halindeyiz malum. ama bugün suyumun sınırın altına düştüğünü öğrenince tabi çok korktum ve yeterki hareker etsin moduna girdim.
ferda hanıma gideyim gitmesine de tekrar çatı muayenesi olabileceğimi sanmıyorumbilmiyorum 2 kez peş peşe olduğu için mi artık ama çok canım acıdı. normal doğum olayını düşünerek sabrettim inan yoksa basacaktım çığlıkları. ki ben normalde çok sabırlı biriyimdir bu tarz muayenelerde vs. kafam çok karıştı aslında. aynı hastanede farklı dr a da gidilmez ki ne dicez dimi ama. ayyyy hayırlısıyla bir doğuralım ya.
canım kesınlıkle cukurambar koru.
canım kesınlıkle cukurambar koru.
ekşi de yayınladıkları sonuclarda koru hastanesı yazıyor.sıncan oldugu zaman mutlaka belırtılıyor sıncan koru dıye...
ben sana yazacaktımda aklını bulandırmak ıstemedım.![]()
bebegın fotoları cok fena yazık yaa.Valla inanılmaz üzüldüm o bebek ve ailesi için.Benim takıldığım konu belki böyle olaylar diğer hastanelerde de oluyor ama hastane yönetimi kayıtları falan silmiş arkasında durmamış,hatta ekşide entryleri falan da sildirmişler.Bir sorun varsa arkasında durun dimi? Ne yapacağımı bilemiyorum çok memnun kalanlar da var ama aklım karışmadı değil tabi biz de olabiliriz o aile Allah korusun ya