• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu sıcakta zor oruç tutarlar diye düşünüyorum :) şaka bir yana çevremde günlerin uzunluğundan ve sıcaktan dolayı pek tutmuyorlar, çok karışık bir şehir zaten, benim eşim arap, benim ailemden çok farklı bir din anlayışları var, gayrimüslim olanlar var, Mersin çok karışık canım ya herkese hitap ediyor yani e bir de dr hanım dediki, biz ikramlıklar olunca çok seviniyoruz, şimdi hazırlamazsam olmaz.
Anladim cnm simdi :)
Kesinlikle iyi fikir olmus

uzines uzines bende sarı tülbent alıncak yanıma, batıl inanç inanmıyordum ama buradan bir arkadaş renklerin birbirini etkilediğini düşünüyorum gibi bişey yazmıştı ondan etkilendim :) kim olduğunu unuttum sen olabilirsin belki :)

kizlarrrr bu sefer gercekten nisanim geldi :))) bi hafta once de geldi sanmistim ama degilmis demek ki simdiki kesin nisan akintiyla birlikte sumuksu kivamda bikac kere geldi dua edin nolur bugun dogurayim
Gözün aydın canım en kısa zamanda inşallah belirtiler başlar

uzines uzines bende sarı tülbent alıncak yanıma, batıl inanç inanmıyordum ama buradan bir arkadaş renklerin birbirini etkilediğini düşünüyorum gibi bişey yazmıştı ondan etkilendim :) kim olduğunu unuttum sen olabilirsin belki :)
Ben bir kere daha bahsetmiştim olabilirim, aslında araştırmak lazım bazı batıl inançların altında yatan mantıklı sebepler olabiliyor. Bir aralar bioenerjiye merak sardım bir de kimyacı olunca renkler enerji falan mantıklı oluyor.
Mesela ben nazar boncuguna da çok inanırım. Kimi dinde yeri yok dua edin Allah a denk düşmek gibi der ama mor-mavi ışığın enerjisi en yüksektir. Uzerine fatklı renkte bir ışık(enerji) gelse yansıtır. Kırmızının da çok düşüktür üzerine gelen renkleri absorplar yani emer. Bio enerjide de enerjiler vsr dışarıya çıkardıgımız hani deriz ya kötü gözle baktı niyeti kötü falan gibi o emerjileri nazar boncugu yansıtıyor diye düşün. Kırmızıya cok nazar deger derler mesela, mavi gözlü insanın nazarı deger derler bana mantıklı geliyor...
Bir de Osmanlı da Endülüs mekteplerinde şifa olarak renkleri kuşlanmışlar, hatta su ve müziği de kullanmışlar ki şimdi yeni yeni üzerine düşülüyor bunların. Bence de sarı tülbetini al. Bir de rahmetli ananem işlemiş kenarllarını tüm kuzenlerim onu kullandı hatırası var benim için. (bak gözlerim doldu yeni kaybettim sayılır anneannemi)

uzines uzines allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. En azından arkamızda andığımızda güzel hatıralar hatırlatan insanlar var, hayat işte üzme kendini..
Nazar boncuğu bende takıyorum gerçekten bazı insanların nazar değdirdiydiniz inanırım ama en büyük nazarı ben kendi kendime değdiririm, bir kendime kem gözüm :)

IMG_1766.webp
Bizim beşikte hem sarı var hem kırmızı. Dilek ağacı gibi oldu :)

uzines uzines allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. En azından arkamızda andığımızda güzel hatıralar hatırlatan insanlar var, hayat işte üzme kendini..
Nazar boncuğu bende takıyorum gerçekten bazı insanların nazar değdirdiydiniz inanırım ama en büyük nazarı ben kendi kendime değdiririm, bir kendime kem gözüm :)
Çok sağol canım Allah sana yavruna uzun saglıklı bir ömür versin.

Bugün ümitliyim ikimizden zeyden zeyden :KK71: inşşş
canim son durum nedir :) senle satlar da ayni bide ayni gun dogururmusuz benim ufak sancilarim var simdi duzene girmedi ancak geceyi bulur bu gidisle
uzgungul uzgungul ozellikle sana dua edicem Allah im hepimizi kurtarsin artik bekletmesin yavrularimizi kucagimiza alalim

Günaydın kızlar, iyi pazarlar..
İki gün nişan geldi, bazen ufak adet sancılarım oluyo ama o kadar.bakalım bugün de bekleyecek miyim :)
Gelmiyor kasılmalar , sancılar. Hakkımızda hayırlısı..

@beatrices çok iyi yapmışsınız, sapanca bize çok yakın. Sakaryada oturuyorum zaten. Bütün hamileliğim sapanca kensrında yürüyüşlerle geçti :) yine aklıma getirdin, akşama doğru çıkarız bizde :)

Kızlar benim eşimde profesyonel makina var mesleği fotoğrafçılık değil ama uzun yıllar profesyonelce çalışmış. Biz düğün nişan fotolarımızı hep kendi makinamızla lenslerimiz fotografcı arkadaslarımızla cektik. Gecen dr dayken rica ettik ameliyathaneye girip çekim yapabilirmiyiz diye, doktor ne dedi biliyor musunuz,

Sağlık bakanlığı yeni bir karar almış hiçbir şekilde ameliyathane içinde çekim yok yasaklanmış, hatta telefondan hemşireler falan da çekemezmiş. Yeni birşey bu. Bilginiz olsun fotografcı ayarlayanlar bir konuşun isterseniz bilgi alın derim.

Gunaydin kizlar,
Dun aksam cok kasilmalarim oldu ama sanci degildi
Ben is falan yapamiyorum ya cok agirlastim
Agrilarim var
Dogum yaklastikca heyecanlaniyrm:rolleyes:

Sizde durumlar nasil??
:KK69:

Bende tık yok canım. Yani arkama yaslanırken falan durup dururken ağrı olmuyor. Sadece yatıp kalkarken yada sağdan sola dönerken ağrı oluyor.

Kızlar benim eşimde profesyonel makina var mesleği fotoğrafçılık değil ama uzun yıllar profesyonelce çalışmış. Biz düğün nişan fotolarımızı hep kendi makinamızla lenslerimiz fotografcı arkadaslarımızla cektik. Gecen dr dayken rica ettik ameliyathaneye girip çekim yapabilirmiyiz diye, doktor ne dedi biliyor musunuz,

Sağlık bakanlığı yeni bir karar almış hiçbir şekilde ameliyathane içinde çekim yok yasaklanmış, hatta telefondan hemşireler falan da çekemezmiş. Yeni birşey bu. Bilginiz olsun fotografcı ayarlayanlar bir konuşun isterseniz bilgi alın derim.
Bizim hastane sadece kendi fotoğrafçısını kabul ediyor, doğumhaneye eşte dahil kimse giremiyor ama fotoğrafçı girebilir dedi de. Hiç sorup kulaklarına su kaçırmış olmayayım :)

butun hamileligim boyunca guzel kizima hep erkek dediler odasi bile hazir pembe pembe her seyi kiza gore hazirladik dogurcm hala sancin belinden saplaniyo iste erkek erkek diyolar erkek doguran anneler sanci belinizden mi giriyodu

Bizim hastane sadece kendi fotoğrafçısını kabul ediyor, doğumhaneye eşte dahil kimse giremiyor ama fotoğrafçı girebilir dedi de. Hiç sorup kulaklarına su kaçırmış olmayayım :)
Canım yazı gelmiş sağlık bakanlığından, fotograf çekimi yasaklanmış. Yani o gün gittiğinizde süpriz olmasın boşu boşuna para vermeyin diye söylemek istedim.

butun hamileligim boyunca guzel kizima hep erkek dediler odasi bile hazir pembe pembe her seyi kiza gore hazirladik dogurcm hala sancin belinden saplaniyo iste erkek erkek diyolar erkek doguran anneler sanci belinizden mi giriyodu
Beni de hep erkek zannetmişler bir de düşün 30 küsur yıl oncesi ultrasound falan yok, bir doğmuşum kızzzz sen üzme kendini :)))

canim son durum nedir :) senle satlar da ayni bide ayni gun dogururmusuz benim ufak sancilarim var simdi duzene girmedi ancak geceyi bulur bu gidisle
uzgungul uzgungul ozellikle sana dua edicem Allah im hepimizi kurtarsin artik bekletmesin yavrularimizi kucagimiza alalim
Benimde bulur canım geceyi ara ara giriyo belimden kasığıma doğru. Evi temizliyorum relax inş ☺

Back
X