• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar selam.. sipayla dun hastaneden ciktik basbasa evdeyiz. Gercekten alismisiz rahatliga 4yil sonra zor oldu cocuk bakmak.
Emme gogus sut sorunumuz cok sukur yok. Hatta hastaneye 4 cantayla gittik 3 unu nerdeyse hic acmadik.
Neyse kizlar bebis bembeyaz tenli yuzunde vucudunda kzariklik cikiyor.alerjik mi,yedigim bisey mi dokunuyo anlamadim.
Ikinci sorum park yatak almistim ama ama minik yatak odasi yanina kullanabilecegim bir besik tarzi bisey onerir misiniz?
Bu arada mahvoldum hem sezeryan dikisldrim hem sirt agrim hem her isin bana bakmasi mahvetti beni.hatta dikislerimin attigini bile dusunuyorum.. kambur yuruyorum. Meger benim agri kesici bir ilaca alerjim varmis. Agrilari o yuzdende cekiyor olabilirim...
Herkese sevgiler. Lutfen alintilayarak cvplayin eskisi gibi herseyi okuyamiyorim;(
Evine hoş geldin, ağrı kesici alerji yapıyorsa (bana yapanlar da var) iğne isteyebilirsin doktordan emzirmeye uygun. Gaz için de aynı şekildr ilaç var, sırt ağrısını gaz yapar.
En kısa zamanda iyi olmanı dilerim.

G Gunayfur canim gozun aydin bebegine kavustun sonunda cok sevindim bizim için de op kokla minik oglunu sütun bol olsun :)))

Dünden beri akıntım biraz sümüksu biraz kremsi gece uykusu haram ağrılarım var gibi gibi:110:
bugün doktora gitcez bakalım neler diyecek ama eminim beklemeyelim der :bicak: 40+5den günaydınlar kendi ağrımla doktora gitmeyi cook istiyorum :dua:

Kizlar selam.. sipayla dun hastaneden ciktik basbasa evdeyiz. Gercekten alismisiz rahatliga 4yil sonra zor oldu cocuk bakmak.
Emme gogus sut sorunumuz cok sukur yok. Hatta hastaneye 4 cantayla gittik 3 unu nerdeyse hic acmadik.
Neyse kizlar bebis bembeyaz tenli yuzunde vucudunda kzariklik cikiyor.alerjik mi,yedigim bisey mi dokunuyo anlamadim.
Ikinci sorum park yatak almistim ama ama minik yatak odasi yanina kullanabilecegim bir besik tarzi bisey onerir misiniz?
Bu arada mahvoldum hem sezeryan dikisldrim hem sirt agrim hem her isin bana bakmasi mahvetti beni.hatta dikislerimin attigini bile dusunuyorum.. kambur yuruyorum. Meger benim agri kesici bir ilaca alerjim varmis. Agrilari o yuzdende cekiyor olabilirim...
Herkese sevgiler. Lutfen alintilayarak cvplayin eskisi gibi herseyi okuyamiyorim;(
Aynı durumu bende yaşadım bugün 9. Günümüz ve halen ağrılarım var. Özellikle gaz ve idrar birikmişse dikiş yerim inanılmaz yanıyor. Ama gitgide azalıyor merak etme

Bimer basvurusu dedigine gore sikayet olmus demek ki.. iyi de hasta mahremiyetiyse amac fotografciyi kendim istiyorum zaten hastanin istegi disinda cekimler yasaklansa tamm mantikli. Bakalim yarin ogrenirim ist da boyle bi uygulamaya dahil olmus mu
Ya zaten çok saçma birşey, bence fotoğraçıların şikayeti birileri ele geçirmiş tüm hastaneleri diğerleri ayağını kaydırmak için yapıyor gibi. Ben de sırumluluk bendedir diye bir kağıt imzalasam olmaz mı acaba diye düşünüyorum. Sormak lazım

Kizlr benimde cok Agrim var
Yarin diktor kontrolum var
Her ne kadar tecrubeli olsamda kestiremiyrm
Kasiklarima dogru inanilmaz bir basinc hissi ve agri var, yere uzanamiyrm, yururken falan cnm cok aciyor ve kuyruk sokumum agriyor
E artık normaldir heralde, geliyor kuzun az kaldı :)

Tecrübeli anneler gaz sancısı için hangi damlayı önerirsiniz. İlk kızımda zinco kullandık bir işe yaramadı. İkinci kızımda cok gazlı
Sabah dörtten beri aglıyo sürekli kucakta gezdirdip rahatlatmaya calıstık ama ben bittim resmen gözlerimi acamıyorum
Lütfen kullanıpta işe yaradıgını düşündügünüz damla surup çay artık ne olursa ismini yazarmısınız

Dun hastanede soylediler. 23.Saat yapti.24 ten sonra sorunmus...

Sezeryan olanlar pansuman yaptiktan sonra kapatiyor musunuz.
Pansuman yapmaya gerek yok dedi Dr.hastaneden çıkmadan 1 kere kendileri yaptılar su geçirmez bant taktılar 4.günü gel hem bantı çıkaralım hem rahim toparlanmış mı ona bakalım dedi o gün gittiğimde sadece bantı çıkardı pansuman yapmadı

Kızlar sağ göğsüm özellikle çok acıyor emerken sanki canım çekiliyor :KK43: ne yapabilirim krem falan işe yaramıyor
Acaba kantaron yağı ya da zeytinyağı iyi gelir mi.bu kantaron çok mucizevi, ben tüm hamikeliliğimde tüm vücuda kullandım yüzüme de sürdüm ne leke oldu ne çatlak, ama bebeğe geçer mi bilemiyorum sormak lazım

Canim seni cok iyi anliyorum caresiz hissediyorsun. Sezeryan mi olmustn benim 3. Gun geldi sutum. Bizde evolvia mama verdik sarilik olmasindn iyidir. Ben ilik dusa grdm masaj yaptm sicak havlu koydm memeye ise yariyr. Emzirmekle cok iyi yapiyrsn sutun gelmesi icin en iyi uyarici. Umutsuzluga kapılma niye gelmesin sutun gelir hiic canini skma. Sadece sakin ol ve daha gelmedimi sutun bu cocuk ac bidaha ver memeyi diyenlere lafini soyle. Icine atma inan soyleyince rahatliysn. Ben esime parlamistm hee sut geldide ben ictim fesatligimdn dediydm bidaha sut mut sormadi. Mama ver tabi ister kasikla ister biberonla şu sarilik riskini atlatn gerisi kolay. Ben 3 kere biberon verdm karnini bi guzel doyurdm. Artik emmeye hafiftn baslaynca biraktm biberonu kasiga devam ettim. Sonuc anlattgm gibi. Bol sabir diliyrm

Hahhahh)))) evet süt geliyor ama biz saklıyoruz bebemizi aç bırakmak hoşumuza gidiyor.
Canım benim de süt gelmeye başladım3.günden sonra. İlk günler panik halinde kabus gibi... her kafadan bir ses. Sonra bi patlama oldu herkes sussun ben bebeğime en iyi olanı biliyorum dedim. Her bebek farklıdır ve her bebeğin dilini annesinden iyi kimse bilemez.
Yok biberon verme yok knu yapma bunu yap. Biberon da veriyorum meme de emziriyorum oh mis..
Azcık sarılık olduk ama geçer inşallah

Yeni hayatınız hayırlı olsun. Ne güzel. Sen güçlü bir kadınsın altından kalkarsın herşeyin. Ben anne yanı böyle birşey kullanmayı düşünüyorum. Park yatak da odasında olacak ta da tamtersi yaparım o gün gelince bakıcam hangisi kullanışlı diye.

Eklentiler

• Screenshot_20170605-083537.webp
    Screenshot_20170605-083537.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar günaydın :) doğuran arkadaşları tek tek tebrik ediyorum bol sütlü günler sağlıklı sıhhatli güzel ömürler olsun bekleyen arkadaşlarda benim gibi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah :) bugün kontrol var bakalım dr ne diyecek henüz doğumla ilgili hiçbir şey demedi çok heyecanlıyım :)

Kizlar beni biliyosunuz az cok , aileler burda ve ilk torun ama pek orali degiller. Yani yardim edenimiz yok malesef.Gelincede misafir gibi geldikleri icin gelmemeleri daha iyi.is yapmk zorunda kaliyorum daha cok..
Esim yapiyor saolsun ama cok titiz bir cocugun altini degistirmesi yarim saat arti bir kutu islak mendil demk ben sinir oluyorum. Bisey oluyo yerini bulamiyo falan.dayanamiyorum. biraz once pansuman yapti atan dikis cidden varmis.cok canim yaniyor.
Canım durumunuz müsaitti diye hatırlıyorum en azında bir 1 ay yardımcı tutsan sen sadece çocugunla ilgilensen ya da paylaşsanız bakım işini falan... yaraların düzelmezse daha çok sürer çektiklerin.

Canım durumunuz müsaitti diye hatırlıyorum en azında bir 1 ay yardımcı tutsan sen sadece çocugunla ilgilensen ya da paylaşsanız bakım işini falan... yaraların düzelmezse daha çok sürer çektiklerin.

Esimde aslinda cok yoruldu benimle.
Kesinlikle isleri bana atan biri asla degil.ama iste ben dayanamiyorum.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(

Yani canim %50 lik bi ihtimali söylüyorum suan. Inş senin öyle değildir. Ama durum seni biraz daha bekletecege benziyor. allah gzl saglikli bi dogum nasip eder ins.
Amin insalalh ama doktor beklemek istemiyor işte keşke bebek kilosu 4 ü bulucak simdiden daha fazla bekleyemeyiz diyor çatıdada darlık varmış :(

Kizlar beni biliyosunuz az cok , aileler burda ve ilk torun ama pek orali degiller. Yani yardim edenimiz yok malesef.Gelincede misafir gibi geldikleri icin gelmemeleri daha iyi.is yapmk zorunda kaliyorum daha cok..
Esim yapiyor saolsun ama cok titiz bir cocugun altini degistirmesi yarim saat arti bir kutu islak mendil demk ben sinir oluyorum. Bisey oluyo yerini bulamiyo falan.dayanamiyorum. biraz once pansuman yapti atan dikis cidden varmis.cok canim yaniyor.
Canım bence sen hastaneye dikişlerin açıldığı için git. Ve bir kaç gün orda kalmayı doktoruna teklif et. Eşine de kalmam gerekiyormuş de. Bilmiyorum aklıma böyle fikir geldi. Başka nasıl olacak Allah yardımcın olsun canım

C
Esimde aslinda cok yoruldu benimle.
Kesinlikle isleri bana atan biri asla degil.ama iste ben dayanamiyorum.
Foruma girmedende onu dusunuyordum. Hem kimseye minnet etmem hemde bir ay beni idare etse yeter...
Herkes cocuk olunca aileler degisir cok severler falan demisti ama malesef hakli ciktim. ... kimse bir kere opmedi bebegimi;(
sen ve babası bol bol öpeceksiniz bosver rahatlat kendini bak sağsalim dogdu bebeğin muhakkak zor yalnız olmak ama eşin işleri gecte yapsa yapıyor seni ve bebeğini önemsiyor elinden o kadr geliyodur zamanla hızlanır.ev işleri içinde bir bayan bulabilirsen arada gelcek maddi durumun yeterli ise söyle süpürür yemek yapar gider sende bu sayede 1 haftaya toplarsın kendini

Back
X