• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar biz kontorle 5.gün gittik doktor bidaha 1ay sonra çağırdı geçmi sizce sanki herkes 10gün sonra falan gidiyo gibi geldi bana

Az önce bebeğim yine kustu hem de fışkırtaak öyle bi kustu ki yatağının yanındaki yastıklar, üstü başı hatta nasıl olduysa kafası bile kusuk oldu. Kusuğu böyle balgam gibi sümüksü içinde peynir kesiği gibi süt var. Çok korkuyorum acaba doktor kontolüne falan götürürken üşüttüm mü çocuğu ? Araba çok sıcak oluyo hastane klimalı. Bi de muayenede çocuğu soyuyolar ya. Neden oluyo anlamadım. Bugun o kadar kustu ki az kalsın boğuluyodu. Burnundan bile süt geldi. Bi süre öksürdü ve genizinden gargara gibi sesler geldi. Burnundaki sütü burun aspiratörüyle temizledik ancak öyle nefes almaya başladı. Doktora söyşedğimde gazdandıe diyip geçiştiriyo :KK43: napıcam bilmiyoeum
Canım aynısı benim başıma bebeğin gazını bir kez çıkarmayı unuttuğumda geldi, kesinlikle gazdır o bence

Benimki de öyle sürekli mikir mikir ses çıkarıyor. Poposunu uzatiyo bacaklarını kasiyo. Söylene söylene uyuyo.

Dert edilecek bisey yok yani.
Benim bebeğimde çok sesli uyuyor sürekli ses halinde gerinme ıkınma farklı farklı sesler başta korkmuştum ama bazı bebekler sesli uyurmuş

benim bebegimde emmedi cok uzuluyordum artik pes etme asamasina gelmistim 8. gunde kayinvalidem gogus ucuma recel surdu bide gogus ucum buyuktu masaj yaptik sutumle iyice yumusattik receli surup verdik inan ne hikmet kv nin bu yaptigimi ise yaradi bilmem ama tuttu memeyi cok sukur bidahada birakmadi bazen zorlaniyoruz tutmakta ama basardik ins seninkide tutar hemen pes etme biliyorum cok zor memeyi tutmayan bebekle mucadele etmek cunku tutturmaya calisirken cok agliyor yeri gogu inletiyorlar ama onlar icin mecburuz

Evtt.mecburuz ama ben basaramadim
Denedim receli olmadi 23 gunluk olduk biz

Kızlar bebeğinizin ağız içini temizliyomusunuz dilinin üstü beyaz benimki

Bana da yaptılar. Çok canı acıyor insanın. Geçmiş olsun, bebişin de hayırlı olsun
Hagir yapmadilar.
Benim ameliyatta yaptilar nefesim kesildi resmen.
Sonra kimse bastirmadi karnima ilk gun akti kan 2.3. Gun normal ped cok az batti.sonra bityi.ammaaa 5. Gun cik hizli odem attim 5 saatte.evde.sonra 8 gun yogun kanama sonrasindada hala devam eden sari yapuskan sivi
23 gun oldu

Hanımlar herkese selam, bugün hastahaneden çıkıyoruz. İlk iki gün benim açımdan zor geçti kalkıp yatarken, bugün ayaktayım, oğlanı alıp çıkacağız.
Geriye dönük sayfaları okumaya başladım, yazacağım. Sevgiler.
Gözün aydın canım, bebiş nasıl annesi?

Ooo canım sen böyle düşünürsen iyice psikolojin bozulur. Önemli olan bebeklerimizin saglıgı öyle degilmi. Ben hiç kafaya takıp da hayatı kendime zehir etmiyoruö. Hep şöyle düşünmüşümdür "sezeryan yapanda bir gün ölecek normal dogum yapanda". Bu konuda biraz fazla rahatım sanırım. Sende öyle ol. Bol sütlü günler
Ayni kafadayiz galiba

Ben emziridkten sonra sırtına tıp tıp vuruyorum en az süremiz 10 dk nadir gaz çıkarıyor genellikle çıkaramıyor öyle yatırıyorum kıvranıyor kucağıma alıyorum tekrar yapıyorum yine çıkmıyor babası küçük bir yatak yapmıştık ona yatırıyor biraz evin içinde gezdiriyor öyle uyuyor ve bunu hep gece yapıyor gündüz rahat uyuyor gazamız hep gece nedense...
önce havasını almak gerekiyor emdikten sonra. doktor gösterdi çok kolay bebeği dik tutup oturur pozisyona göre kaldırıp indiriyorsun üç beş kere. sonra sırtına hafif vuruşlar ve sırtını aşağıdan yukarıya doğru sıvazlamak gerekiyor. bizim gaz hep var ve çıkarınca nasıl mutlu oluyorlar :)

bizi de bir ay sonra çağırmıştı. şimdi de ikinci ayın sonunda gideceğiz bakalım.

Devlette biz taburcu olunca kizima 2 rand. Tarihi verdiler. Biri goz muayenesi.ona gittmistik. Birde sarilikdegerine baktirayim diye gittik.19 undada dogustan kalca cikikligi muayene randevusu var ona gidecegiz. 22 sinde 1 aylik olacagi icin 19 unda gityigimde 1. Aylik kontrolunude cikaracagim aradan

Kadın doğum doktoru da 45 günlük olunca kontrolle çağırdı normal doğumda rahim ağzında yara olabilir mis ona bakicak
45 gunluk olunca ilişki serbest artık dedi
Birde ben başka gebelik düşünmedigimi soyleyince spiral takariz dedi
Sizce spiral iyi mı çevrenizde kullanan

Canın taa vakti zamanında annem kardeşime Spiral takılı olmasına rağmen hamile kalmış, sanırım onda da kayma riski varmış, hiç gebelik düşünmüyorsan bu konuyu bir araştır derim.

Şu insanları napcaz ya bem bıktım eşimin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar çoçuk hasta olur doğsun sende gönderecem kedileri ayy bıktım sataşmakdan kavga etmekden gelmeyin diyecem olscak bitecek ne istiyorlar acaba bu bebeklerden
bize de neler dediler gülüp geçiyoruz yoksa her kafadan bir ses haklısın.

Az önce bebeğim yine kustu hem de fışkırtaak öyle bi kustu ki yatağının yanındaki yastıklar, üstü başı hatta nasıl olduysa kafası bile kusuk oldu. Kusuğu böyle balgam gibi sümüksü içinde peynir kesiği gibi süt var. Çok korkuyorum acaba doktor kontolüne falan götürürken üşüttüm mü çocuğu ? Araba çok sıcak oluyo hastane klimalı. Bi de muayenede çocuğu soyuyolar ya. Neden oluyo anlamadım. Bugun o kadar kustu ki az kalsın boğuluyodu. Burnundan bile süt geldi. Bi süre öksürdü ve genizinden gargara gibi sesler geldi. Burnundaki sütü burun aspiratörüyle temizledik ancak öyle nefes almaya başladı. Doktora söyşedğimde gazdandıe diyip geçiştiriyo :KK43: napıcam bilmiyoeum

Gazini iyi cikartiyormusunuz.
Birde en az 35-45 derece egimli dik yatirin. Sag tarafina yatirmaya calisin.beslenme saatunden hemen sonra 15 dk. Gozlemleyin. Gazi cikmamissa mutlaka kusuyorlar.

Back
X