Beatrices çok uykusuzum, sütüm var ama bebeğim memeyi almada sıkıntı yaşıyor. Sağıp vereyim diyorum en azından geceleri rahat olur diye, sagdıklarımı bir bakıyorum gündüz kullanmışım, biberona hemen alıştırmayayım dedim ama memeyi almayınca mecbur kaldım. Sütüm var ama meme reddi yapınca ve o an elimde sagılmış süt olmayınca mecbur mama verdim. Bu sefer ben cocuguma yetemiyormuyum diye agladım. Annem meme vereceksin diye bir tarafını yırtıyorsun bu cocuk ac kalıyor mama verelim diyor onunla inatlaşıyorum. Eşim arkadasımda donmuş sütler varmış veriyorlar mama yerine onu getireyim diyor, bana baskasının sutunu kullanmak yerine mama kullanmak daha mantıklı geliyor. Offf hrp aynı seylerini yasamaktan sıkıldım. Hergun evde esimin ailesi bebegı gormeye geliyorlar en az 1 saat. Bugun yanlarında agladım. Eşim daraldı. Ben yazlıga gidiyorum dedi babamın yanına gitti. Ben yine agladım.
Salak bir çocuk dr u bana süt yapıcı damla vermiş bende bebek için gaz ilacı sandım cocuga verdim 5 damla. O kadar dikkat ederken yemesine yaptıgım saldklıga agladım. Yaaa.
Bebegi annem aldı şimdi uyuyorlar, ben kedimi aldım onunla uyuyoruz. İlk defa dinleniyorum galiba. Buraya uzun zamandır yeni girdim.
Bir de süt sağmak ne kadar ivrenç bişey ya. Hort hort hort.... göğüs pedleri göğüs kalkanları... sonum ne olacak bakalım