11.06.2017 - Sabah saat 8 civarında yine büyük tuvaletime sıkışmış gibi uyandım bi yandan ağrımın ağırlaşmış ve sıklaşmış olduğunu hissediyordum.Wc de sümükümsü kırmızı kanamam olduğunu gördüm.Ağrılarım sıklaştı, gelen ağrı olduğum yerde beni kilitliyor, biraz sonra nefes almama izin veriyordu.3dk 5dk 4dk 1dk da bi gelmeye başladı.Ama bahsedilen gibi sabit aralıklarla değildi düzensizdi ve yalancı sancı oldugunu düşündüm.
-Saat 12.30 tekrar wc ye gittim. Gelen kan çoğalmıştı korktum.Hemen kontrole gittik.
-Saat 13.00 Çatı muayenesinde 8 cm açılma! Doktor "sen nasıl çivi gibi ayakta duruyorsun maşallah arkadaşlar sana odayı göstersin" dedi Doğuma giriyordum.Şaşkınlık, korku..Bu kadar hızlı beklemiyorduk.
-Saat 14.00 bebeğim normal doğdu.Dikiş atıldığını çok az hissettim.kesiği hiç hissetmedim.İçerden 10, dışardan 6 dikiş atıldı.Bebeğimle kavuştuk, tanıştık, bakıştık, emzirmeye çalıştım
-Saat 16.00 biraz gözetimde tutulduktan sonra doğumhaneden yatacağım odaya götürüldüm.
Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.
gokyuzututkusu
11.06.2017 ekleyebilirsin :)
-Saat 12.30 tekrar wc ye gittim. Gelen kan çoğalmıştı korktum.Hemen kontrole gittik.
-Saat 13.00 Çatı muayenesinde 8 cm açılma! Doktor "sen nasıl çivi gibi ayakta duruyorsun maşallah arkadaşlar sana odayı göstersin" dedi Doğuma giriyordum.Şaşkınlık, korku..Bu kadar hızlı beklemiyorduk.
-Saat 14.00 bebeğim normal doğdu.Dikiş atıldığını çok az hissettim.kesiği hiç hissetmedim.İçerden 10, dışardan 6 dikiş atıldı.Bebeğimle kavuştuk, tanıştık, bakıştık, emzirmeye çalıştım

-Saat 16.00 biraz gözetimde tutulduktan sonra doğumhaneden yatacağım odaya götürüldüm.
Rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin.