2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim hiç bilgim yoktu o yüzden böyle bir ihtimalide hiç düşünmedim
İnşallah böyle birşey yaşamazsınız gerçekten tarifi olmayan bir acı

Ben suan toplamda 9kilo aldım günlerim sayılı ama bizim oğlan maşallah doymuyor
Ben toplamda 19 kilo aldım daha doğuma 2 hafta var inşallah.oyle bir hantallastim anlatamam.ben de geceleri çok acıkıyorum.uyumadan muz yiyip süt içiyorum ama gece uyandığımda 3 günlük aç gibi uyanıyorum

Kozlar ben de şimdi doktordan çıktım 10 gün önceye göre 600 gram vermişim nasıl oluyosa bebeğim de 250 gram almış 3350 olmuş doktor son düzlüğe girdiğimizi söyledi bol bol yürüyüş önerdi (şuan burda hava nefis ben de yürürken yazıyorum) hayırlısı artık haftada bir görüşücez doktorumla

Çatı muayenesi oldun mu cnm sen

Normal doğum yapan arkadaşlar bu dikişlerin acısı nasıl daha çabuk geçer yada acısını nasıl hafifletebilirim oturamıyorum hiç bebeğimi yatarak emzirmek sorunda kalıyorum yardım lütfenn Çok fazla dikişim var afrdersiniz popomun yanındaki dikişler acıyor içerdekilerde bi acı yok düğüm olan yerler sanırım

Canim o malesef bir hafta fln suruyor ben de kizimda
Oturamiyordum ama
İns sende daha cabuk gecer.

Benim ilk doğumda çok bi dikişim yoktu ama onun bile geçmesi 1haftayı bulmuştu doltor ne zaman dikişlerimi aldı o zaman tamamen rahat etmiştim sabır canım biraz daha vakit var

Benim ilk doğumda çok bi dikişim yoktu ama onun bile geçmesi 1haftayı bulmuştu doltor ne zaman dikişlerimi aldı o zaman tamamen rahat etmiştim sabır canım biraz daha vakit var
Benim ilk dogumumda dikislerim tutmadi dogumdan 1 saat sonra tekrar dikis atildi maalesef. Benim dikislerim eriyen dikişlerdendi sonradan alinma isi olmadi. Hic gecmiyecek gibi geliyor ama bir haftaya rahatlarsin merak etme. Tabi ilk zamanlar oturamiyorsun ama uzun surmuyor. Benim su anki hamileligimde o dikis yerlerimde varis oluştu o yuzden tekrar dikislerim tutmaz vs korkuyorum sezaryene karar verdik doktorla. Her dogum zor, herkesin çektiği ayri. Yavrularimiz iyi olsun elbette atlaticaz bizlerde insallah.

Geçmiş olsun canım normal doğum yapanlar için simit minderler oluyor orta kısmı boş ..otururken onu kullanıolar ondan alabilirsin iyileşene kadar..bu arada doğum hikayen nasıldı bende normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum

Al benden de o kadar.

Doğum yapan arkadaslar bebislerinizin kimlikleri ne kadar sürede çıktı acaba yeni çıkan kimliklerden olduğu için kiminin kimliği bir ay içinde çıkıyormuş falan diye duydum hemen çıkar mı acaba çünkü sağlık ocağından falan isticekler sorun cikmaz inşallah

Bizim başvurdugumuz hafta içinde gelmişti canım

Canim bizimki 1 haftaya cikmisti. Bide nüfusa basvurunca kagit veriyolar kimlik bilgileri olan onunla saglik ocaginda kayit yapıyolar

Kızlar benimde kontrol vardı bugün moralim bozuldu biraz 37+6 olduk 1hafta önce doktor 3090 gr demişti bugün 3120 gr dedi bende nasıl olur sadece 30gr almış oluyor dedim sıkıntı yok bebekler bazen böyle almaz takma kafana dedi ama içim hiç rahat etmedi plesanta da yada suyunda sıkıntı yok dedi o yüzden rahat ol dedi böyle bi durum olur mu sizce başka doktora gitmelimiyim son zamanlarım bişey olmasından çok korkuyorum

Canim o malesef bir hafta fln suruyor ben de kizimda
Oturamiyordum ama
İns sende daha cabuk gecer.
Şişlik oldumu peki canım iç dikişlerimi hiç hissetmiyorum bile ama kalçamın ordakiler hem şiş hem çok acıyo inş çabukca geçer doktorada artık gitmek istemiyorum muayene edecek dikişe dokunacak die kendim taharetlenirken bile ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…