2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Geçmiş olsun, allah evladınla birbirinize bağışlasın. İlki sezeryanmıydı? Neden öyle birşey olmuş

Öncesi sezaryan mıydı. Allah korumuş yaa. En koorktugummm

Aman boşver gelenı gideni. İnsana stresten başka bişey é yaramiolar. Geçen doğumumda k.Valide geldi. Ne zaman zaman deyip duruodu. Gidesi vardı . Ondan da etkilenip tercihi sezeryan istedim . Sonra ne oldu. Hastaneden eve geldiğimın ertesi . É bana gerek yok ben gideyim dedi ve gitti. ..

Canım peki bebeğin suyu gelmismiydi ya da kanaman olmusmuydu?ben de en çok bundan korkuyorum dikiş yerini yırtar fln diye.bugun doktorum da durabildigj kadar dursun 38+5 gibi alırız dedi.bakalim hayırlısı

Canım peki bebeğin suyu gelmismiydi ya da kanaman olmusmuydu?ben de en çok bundan korkuyorum dikiş yerini yırtar fln diye.bugun doktorum da durabildigj kadar dursun 38+5 gibi alırız dedi.bakalim hayırlısı
Yok canım su kanama olmadı ben bilmiyordum böyle risklerin olabileceğini hala korkumu üzerimden atamadım

Öncesi sezaryan mıydı. Allah korumuş yaa. En koorktugummm
Evet sezaryendi ilki dün zaten nstye bağladığında sancım çok olunca apar topar çatı muayenesi yaptı açılma olmayınca hızlıca hastaneye yetiştirdiler ben böyle bir sancı hiç görmedim bayılacak duruma gelmiştim sancıdan
Allahım herkesi hepimizi korusun

Evet eger bi gelişme cıkmazsa bir iki gun onceden gelse yeterli olur doğru :)

Cok gecmis olsun canim ciddi bir durum atlatmissin ama saglikla kavustun ya yavruna.

Yok canım su kanama olmadı ben bilmiyordum böyle risklerin olabileceğini hala korkumu üzerimden atamadım
Allah korumuş ikinizi de.almanyada bir arkadaşım var,ilki sezeryan olduğunda ikinci sezeryani 37 .haftaya girince yapıyorlarmis.seninki gibi dikişlerin açılması yırtılması riskini göze almiyormus doktorlar.arkadas 37+1 de 2.sezeryani olmuştu.benim bebisin de kafası 37+5 çıktı bugün.doktor da durabildigj kadar dursun 38+5 gibi alırız dedi.hftaya dikislerimi bi kontrol ettireyim korktum senin durumdan Allah korusun

Geçmiş olsun hem de bebeğine kavuştun gözün aydın... Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin. Bende de dikiş var farkına varmadan dikişi yırtar diye çok korkuyorum. Doktorum öyle bir durumda kanama olur demişti demek ki kanama falan olmadan da Doğum başlıyormuş of çok endişelenmeye başladım şimdi ya ...

Gunaydin kizlar
Ben oglumu emzirdim bugun sukur kokusunu cektim icime gogus ucum olmadigindan zorlandik silikon gogus ucu aldim bakalim onla denicez birde 12 1 gibi gitcem yine emzirmeye
Ne güzel bir duygudur kesin. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah çok sevindim. Bu duruma geldiyseniz yakında alırsınız inşallah

Ne güzel bir duygudur kesin. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah çok sevindim. Bu duruma geldiyseniz yakında alırsınız inşallah
Cok guzel bir duygu hemde canim Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin insallah bol bol dua edicem gercekten basa gelmeyince anlasilmiyormus. Dogurur dogurmaz kucaga alamamak bir kere bile olsun koklayamamak cok zormus. Insallah bu zor gunleri unutacagimiz nice guzel gunlerimiz olacak insallah

Gunaydin kizlar
Ben oglumu emzirdim bugun sukur kokusunu cektim icime gogus ucum olmadigindan zorlandik silikon gogus ucu aldim bakalim onla denicez birde 12 1 gibi gitcem yine emzirmeye
Cok sevindim canim gozunaydin oglun daha iyi olcak kokunuda aldiya insAllah kisa zamanda da evine de getirirsin. Darisi basimiza insAllah

Cok geçmiş olsun canim. Ucuz atlatmissin Rabbim bidaha gostermesin insAllah. Rabbim yavruna hayirli saglikli ömür nasib etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…