2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bugun konturolümüz var zorunlu sezeryan olacagım annem sehir dısında gelmesi için erkenden bilet almak lazım bu yuzden doktora sorsam gun ya da hafta tahmını veririmi. Acaba

Kızlar bugun konturolümüz var zorunlu sezeryan olacagım annem sehir dısında gelmesi için erkenden bilet almak lazım bu yuzden doktora sorsam gun ya da hafta tahmını veririmi. Acaba
Kaçıncı haftadasiniz? Bebek 38de alinacaksa, 36dan önce gün vereceğini sanmıyorum. Ama doktora durumu soylerseniz yardımcı olur bence. Anneniz 1 2 hafta erken gelse cok iyi olur aslında hazirliklariniz için. Tabii doktor sezeryan günü verse de, bebeğin erken gelme ihtimali var.

35+1 iz Evet biz de o ihtimaller için düşündük keske annem erken gelebilse küçük kardeşim var ondan biraz bekliyor sonradan daha cok kalmak için

35+1 iz Evet biz de o ihtimaller için düşündük keske annem erken gelebilse küçük kardeşim var ondan biraz bekliyor sonradan daha cok kalmak için
bebek için çanta ile odası hazırsa ben ablamla annem son gün gelse de olur diyorum. Eve zaten son hafta temizlikçi gelir. Stres olmayın ya eğer planlı doğumsa so ndakikada gelebilirler

bebek için çanta ile odası hazırsa ben ablamla annem son gün gelse de olur diyorum. Eve zaten son hafta temizlikçi gelir. Stres olmayın ya eğer planlı doğumsa so ndakikada gelebilirler
Evet her seyimiz hazır temizlikcide her hafta geliyor sadece suslemeler kaldı (hastahane için :))

Günaydın herkese. Benim de gebeliğin en başından beri uyku problemim vardı ama 3-4 gecedir çok güzel uyuyorum. Hatta baya horluyormuşum, eşim aslan gibi kükrüyorsun diyor : ( bu horlama problemi kalıcı değildir inşallah, doğumdan sonra geçer mi? Burnum şişti benim o yüzden horluyorum sanırım.

Günaydın kızlar, doktordan geldim.coksukur boyumuz hızla uzamış 46.5 cm olmuşuz kilomuz da 2800. Baş buyuklugumjz devam ediyor su anda 37+5 .doktor sezeryan için gün vermedi.ben 38 in sonlarında yapiorum sezeryani ne kadar çok durursa o kadar iyi dedi.13 kasım gibi yani 38+5 te olabilir dedi.hakkimizda hayırlısı.insllah vakitlice sağlıkla doğar bebislerimjz

Ben hiç uyuyamıyorum ama uykuya daldigim an horluyorum.burun etlerim şiş halde farjediyorum.esim de yanımda aslan yatıyor zannediyorum geceleri diyordogum sonrası normale dönüyor canım merak etme

Son düzenleme:
C Cokoprenses83 canım merak ettim seni yazdın mı bugün tam da bakamadım bi gelişme var mı doktora gitmiştin herhalde
Canım o gün yazmıştım bi sıkıntı yok henüz doğmadı da :) Dr. M pembe lekelenme den korkma dedi. Kasılma ya da sancı da çıkmadı bekliyoruz paşayı kısmetse

C Cokoprenses83 canım merak ettim seni yazdın mı bugün tam da bakamadım bi gelişme var mı doktora gitmiştin herhalde
Canım o gün yazmıştım bi sıkıntı yok henüz doğmadı da :) Dr. M pembe lekelenme den korkma dedi. Kasılma ya da sancı da çıkmadı bekliyoruz paşayı kısmetse

Ohh çok şükür maaşallah bebişe bu hafta hızlı büyümüş demek. Benim kontrolüm de yarın inşallah benimki de yakalamıştır haftasını.

Aynı dert bende de var. Annem doğuma yakın geleyim diyor ama ne zaman doğuracağımı ben nerden bileyim. Erken de gelebilir geç de. Neyse ki bütün hazırlıklarım tamam yani doğduktan sonra gelse de olur artık diyorum. Zaten 40 ı çıkıncaya kadar kalacak yanımda inşallah o yüzden çok erken gelmesini istemiyorum. Bence senin hazırlıkların da tamamsa doğum olduğu gün gelse bile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…