2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Begumsav kızlar arada girin ya

Canım benim şimdi gördüm kusura bakma ne olur. Şu sıralar bebiş büyüdükçe hazırlıklar için kendimi paralar oldum odası kıyafeti dolabı yok halısı perdesi derken günler nasıl geçiyor vallahi anlamıyorum. Girdikçe herkesin genelde iyi olduğunu görünce çok seviniyorum. İnşallah hepimiz bebiklerimizi sağlıkla kucaklıyacağız. Sizde hazırlıklar ne durumda? Şimdi önümde şarkhan a gidip (eminönü) mevlüdlük hediyelikleri alıcam kendim yapıcam inşallah oda kokusu gibi cam içinde çubuklu kokular var ya ondan.

Bende de oluyor zaman zaman sanırım deri genişleyip gerildiğinden oluyor. Hani organ acısı gibi değil o yüzden endişelenmedim. Çevremdekiler de karnın büyüdüğü için acıyor normaldir dediler.
Ilk gebeliğimde olmayınca endişelenmiştim ben deride değil de daha içerilerde hissediyorum yarın ayrıntılıya gireceğim sonuçlarını gösterirken sormaya çalışacağın inş normaldir

Kızımda kv bir takım almış ama kızım yorgan ve yastık hiç kullanmadı ilk ilk aylarda battaniye kullanmıştım dönmeye başladıktan sonra da üzerinde ne varsa atmaya başladı biz de çözümü uyku tulumunda bulduk

Ben nevresimlerin bile sadece çarşaflarını kullandım yastık da 2 yaşına kadar önerilmiyor benim kızım hala yastık istemiyor o yüzden 1 takım alıp sonrasında yedek alınabilir çok fazlalık geliyor insana

Çok sevindim canım iyi olmana ne güzel telaşlar bunlar dimi
Ben henüz başlamadım 7. Ayımda başlarım artık sadece bir set almıştım
Battaniye ye başladım yeniden yaklaşık 2 aydır fırsatım olmadı bitireyim artık

Kızlar balık yağından bahşedilmiş benim doktorum ilk haftalarda önermedi daha sonra başlarız dedi ama sanırım kullanmıcam düzenli haftada iki kez yemeye çalışcam sanırım 30. Haftadan sonra düzenli olarak tüketmek gerekiyormuş beyin o dönemde gelişmeye başlıyormuş

Beyin gelisimi 4.haftada başlıyor canim :) ben hic balik yiyemedim ama omega kullanirsan için rahat olsun dedi doktorum

Hayirli aksamlar hanimlar

Ne guzel tatli telaseler basladi, ilk kizimda english homedan almistik yorgan yastigi kiyim 4 yasinda hala kullaniriz. Yastik zaten ilk seneler kullanmadi sonra da alinsa olur yani.
Nevresim takimini da denk geldikce english homedan almistim. Bence bi tane alinsa yeterli ilerde begendiginiz olursa alirsiniz. Hamileyken bir heves aliniyor illa alinmasi gerekiyor piskolojisine giriyor insan ama cogu gereksiz kaliyor.
Kizim 4 yasinda ve her sene kücülenleri ayirt ederken cinnet geciriyorum. Yer bulamiyorum artik onlari muhafaza edecek cogunu dagittigim halde

Beyin gelisimi 4.haftada başlıyor canim :) ben hic balik yiyemedim ama omega kullanirsan için rahat olsun dedi doktorum
Gelişmeye başlıyor derken daha hızlı geliştiği dönemi kastetmiştim
30. Haftadan sonra en hızlı gelişen beyin ve kemiklermil omega-3 e daha fazla ihtiyaç olunduğu dönem

Eki Görüntüle 2022217 yastık yerine şöyle bi şey öneriyorlar. Kullanan oldu mu hiç daha önce?
Canım ben de yastık kullanmadım iki oğlumda da.yastik yerine beşik döşeğinim başa gelecek kısmına alttan minder koymuştum.yani dıştan bakılınca eğim oluşmuştu,anlatabilmisindir insallah

Canım ben de yastık kullanmadım iki oğlumda da.yastik yerine beşik döşeğinim başa gelecek kısmına alttan minder koymuştum.yani dıştan bakılınca eğim oluşmuştu,anlatabilmisindir insallah
Anladım canım. Görseldekine benzer bir şey oluşturdun. Aslında mantıklı yani yatak üstüne bunu koymaktansa dediğin gibi de yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…