2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aminnnn.
Cok gecmis olsun. Bikac gun dinlenmeye calıs. Yorgunluktan kasıga agrı girebiliyo.

Daha once sut sagma makinesi kullanan anneler ne kullandiniz? Kizimda hic kullanmadim ama bunda almayi dusunuyorum. Önerileriniz nedir, alirken ozellikle dikkat etmek gerekenler nelerdir? Hizli sagan mi yavas sagan mi daha iyidir? Kullananlarin tavsiyelerini bekliyorum:)))

Canım geçmiş olsun. 2 hafta önce ben de aynısını yaşadım. Acildeki doktor aynısını söyleyince eşim de ben de şok olduk. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü? Önemli olan o bebekler dönüyor çünkü.

Lansinoh kullanmıştım ben çok da memnundum ikili old için aynı anda sağabiliyordum bir de hız ayarı vardı göğsünüz çok dolu old hızlı sağmak acı veriyor baştan yavaş Sağıp boşaldıkça hızlandırıyordum oldukça pratik oluyordu
Diğer markaları bilemiyorum tabi

Kızlar ayrıntılı ultrason için medipol hastahanesinden Op. Dr. Hakan Şefik APAYDIN dan randevu aldım inşallah iyidir yorumlar doktorun iyi oldugu yonunde bakalım ne olacak
ben de 21.haftamda aynı doktora gittim, çok konuşkan değil ama işinin ehli biri bence, tüm organları hatta kordondan kan akış hızını bile gayet güzelce inceledi. sonuçları da hemen rapor ve cd olarak verdi. aklında sorular varsa not et bence canım, çünkü sürekli bi sorunuz varsa sorun diyor, insan o an heyecandan unutabiliyor soracaklarını.

Ben avent marka natural elektronik olanını kullanmıştım oğlumda. Allah nasip ederse şimdi kızımda da aynısını kullanıcam. Ben memnundum, sağma için kademeleri var. Sağarken ilk başta ben alışana kadar ve süt gelene kadar en yavaş modda çalıştırıp sonradan işim çabuk bitsin diye maksimuma geçiriyordum. Avent natural biberonları takabiliyorsun pompanın sağdığın ucuna, mesela bazen direkt biberona sağıp buzdolabına kaldırıyordum. Bazı yorumlarda makinenin sesli olduğunu okumuştum ama bence rahatsız eden bir sesi yoktu. Doğumdan hemen sonra sağmaya başladım, bir ara her emzirmeden sonra sağıyordum, baya uzun bir süre fazlaca kullandım yani. Randımanında bi düşüş olmadı, arıza vs çıkarmadı. Ben memnundum yani, tavsiye edebilirim :) bazıları çift göğüs için başlıklı olanları tavsiye ediyor, bu tek başlıklıydı ama bence yeterliydi. He şu var doğumdan hemen sonra sağmaya başlamıştım ben ve ilk başlarda yani düzgün sağmayı öğrenene kadar biraz canımı yakmıştım, göğsüne oturttuğun kısım silikonlu ve yumuşak ama hem daha yeni emzirmeye başlamışken hem de düzgün oturtmamışken sızı hissediyordum. Ama sonradan göğüs ucunu tam oturtmayı öğreniyorsun, çekme kademelerini düzgün kullanmayı öğreniyorsun vs bir sıkıntı olmuyor ama her pompa için geçerli olabilir sanırım bu dediğim :)

Tesekskur ederim ,Hayır canım sadece baktı ve direk bunu dedi o anın etkisi ile bende hiç bişey soramadım

Gunaydin kizlar.Imom omega 3 kullanan var mi aranizda bunu kullanirken decavit kullaniyormusunuz ayrica?sgk karsiliyor mu bu ilaci.ben balik hapi kullaniyorum omega 3 olarak ama genelde imom kullananlar cogunlukta ben de imoma mi gecsem

Gunaydin kizlar.Imom omega 3 kullanan var mi aranizda bunu kullanirken decavit kullaniyormusunuz ayrica?sgk karsiliyor mu bu ilaci.ben balik hapi kullaniyorum omega 3 olarak ama genelde imom kullananlar cogunlukta ben de imoma mi gecsem
Imom icersen decaviti birak canim icerikler ayni tek fark omega olmasi ici de. Sgk karsilamiyor ama 24 lira fiyati pahali degil yani

Sevindim memnun oldugunuza bizim riskli bir gebelik acaba profesör mü tercih etsek diye düşümdüm ama netten ufak bir araştırma yapınca doktorun tecrübesi daha önemli oldugunu düşündüm inşallah biz de de birşey cıkmaz ayrıntılıda herseyi cd ye aktarılıyor değilmi

arkadaşlar merhaba insallah bende kasım annesi olacagım.22 hafta 5 günlük gebeyim.suana kadar hersey normaldi.detaylı usg normaldi bebeğin tüm organları ve kan akımı normaldi.bu hafta doppler usg yaptırdık ve bebeğe giden kan akımında sorun olduğunu söyledi doktor.ve bebek 1 hafta küçük dedi ve dna tarama testi yaptırmamı tavsiye etti.fakat bebeğim suanda norma haftasında.kafayı yemek üzereyim.dun başka bi doktora gittim.herhangi bir gerilik yok dedi.endişelenme ama burdada yapalım doppler dedi.tuz tüketimiyle alakalı olabiliyormuş.tuzu tamamen bıraktım.kafam karışık.böyle bir durumla karşılaşan var mı

Tuz ne alaka cnm anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…