2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar selam.
Doktordan geliyoruz. 22 haftalık görünüyoruz. Kızımızın yüzünüde çok net gördük maşallah. Ultrasona göre şuan 470 gr olmuş bebiş. Doktor ayrıntılıya gir dedi. Randevuları doluymuş ama son iki haftam kalmış. 2 hafta içine nasıl randevu bulabilirim. İstanbul içinde hangi hastanelerde yaptırdınız acaba benide bilgilendirir misiniz?

Eklentiler

• IMG_8105.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 131

maşallah pek tatlı rabbim kucağınızda göstersin inşallah

Ayrıntılı sonucumuz güzel çıktı çok şükür trombosit değerini de takip edeceğiz dedi
Bir de bundan sonra
Aylık 750g alacak bol bol protein tüketmen lazım dedi 1 kg süt ürünü tüketmen lazım dedi

Gözün aydın canım
1kilo süt ürününü 1günde mi tüketmen lazım

oooo süpersin elinden her is geliyo desene
en iyisi ya imkanin varsa dinlen bol bol, ben işe geliyorum hafta içi az hareket ediyo bebek, haftasonu dinlenirsem hareketi artiyo. vicdanim sızlıyo ama yapacak biseyim de yok maalesef
Aslinda biz hareket ettikce bebeklerin uyuma suresi uzuyormus, besik gibi sallandiklari icin Allah saglik, guc versin de çalışın, hareket dogumu kolaylastirir. Sonrasinda zaten bebekle evde olacagiz, o gunleri dusunun

Ben bakırköy goruntuleme merkezinden aldim randevuyu. 3 4 gun oncesine kadar hemen veriyorlar. Sıra yok. Iki tane radyoloji doktoru var hangisini tercih ederseniz. Bir de ozel meltem hastanesini aradim, orda da sira yok 2 hafta icinde rahat alırsınız. Gungoren tarafında sanirim. Ikisinin ucreti de 300 tl. Ben bakırköy goruntuleme merkezini tercih ettim ptesi randevum. Aklinizda olsun

Benim de gebelik oncesi plt problemliydi hep. Cok sukur şimdilik sıkıntı yok.
1 kg sut urunu cok farkli ama. Mesela 1 kilo sutle 1 kilo kaşar arasinda 10 kati kalsiyum farki var. Zaten 1 kilo kaşar yenmez de, misal olarak. Kalsiyum en yoğun kaşar ve lor denilen süt kesiginde var, aklinizda olsun

Arkadaşlar benim son tahlilde demirim iyi, demir baglamam hafif yüksekti. (Saglik ocagi tahlili) Bebek artık demirini çekiyor deyip ferro sanol verdi doktorum. Yaklaşık 15 20 gün kullandım. Sonrasında üniversite hastanesinde tahlil yaptırdım. Demir baglama normal sınırda, demir üst sınırın 60 puan üstünde. Aralik 50-170 ama benimki 230 çıkmış! 20 gun önceki saglik ocagi tahlilim normal araliktaydi?
Sonra eski yillardaki tahlillerimi arastirdim, 2015 yılında ayni üniversite hastanesinde yine böyle demir aşırı aşırı yüksek çıkmış. O zaman hatırlıyorum, doktor bi hata vardır deyip geçmişti.
Başına gelen veya fikri olan var mi, böyle yuksek olmasi cok şaşırttı beni. Nerenin tahliline guveneyim şaşırdım kaldım

Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaslar gittigimiz gun sonucları veriyolar dimi? Baska bi gun gitmeye gerek kalmaz ins.

Aslinda biz hareket ettikce bebeklerin uyuma suresi uzuyormus, besik gibi sallandiklari icin Allah saglik, guc versin de çalışın, hareket dogumu kolaylastirir. Sonrasinda zaten bebekle evde olacagiz, o gunleri dusunun

işim aşırı stresli hiç bitmiyo oturuyorum ama kafa kazan artık ağırdan almaya başladım çok calissam da bitmiyo az calissam da
yoga yapıyorum firsat buldukca inşallah kolay olur dogumlarimiz
ama yoga gercekten rahatlatiyo esnetiyo insanı tavsiye ederim herkese

Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaslar gittigimiz gun sonucları veriyolar dimi? Baska bi gun gitmeye gerek kalmaz ins.

hemen aynı gün verdiler biz on dk bekledik raporun çıkması için o kadar, hepsi aynı gün veriyordur diye tahmin ediyorum

Buhar makinesi için marka tavsiyeniz var mı

Hayirli aksamlar
Masallah bugun bebislerini gören annelere guzel haberlerle dönmusler

Buhar makinasinin pek saglikli olmadigini okumustum, ondan kalorifer peteğinin uzerine islak havlu serme teknigine sarilacagim ilk kizimda oldugu gibi.

Buhar makinesi için marka tavsiyeniz var mı
ben tavsiyeler üzerine bunu aldım. Abimler de yeğenim doğduğundan beri bunu kullanıyor memnun olduklarını söylüyorlar bakalım inşallah ben de memnun olurum. 2-3 günde bir sabunlu suyla yıkamak gerekiyormuş bi de hergün suyunu mutlaka değiştirmek gerekiyormuş, nem oranını da ayarlamak gerekiyor tabi. Yani kullanımına uyulduğu sürece hiçbir zararı yokmuş hatta bebeğin solunum yolu sağlığı için kullanmak gerekiyor.

Kızlar ayrıntılı ultrason için medipol hastahanesinden Op. Dr. Hakan Şefik APAYDIN dan randevu aldım inşallah iyidir yorumlar doktorun iyi oldugu yonunde bakalım ne olacak

Merhaba ben de ins kasim annesi olicam. 2. Bebegim olacak. Hakan beyin adini gorunce yazmak istedim kizimda da ikili ve ayrintili mi oglumunda ikilisini kendisi yapti. Bu cuma da ayrintilimiz var. Gercekten isini hakkiyla yapan isinde uzman bi periontolog. Dr la degil arkadasi la gorusuyomus gibi de mutevazi. Bi aksilik olmazsa dogumum da o hastanede olcak yine. Dua edin arkadaslar cuma guzel seyler duyayim. Yazmasamda takipteyim sizleri

Kızlar eşimle akşam yemeğine gittik dönüş de sol kasiğimda ağrı nedeni ile acile gittik doktor bebek ters duruyo erken doğum riski olabilir dedi nst ye yolladı sancim 20lerde çıktı doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın meleğim ve melekleriniz sağlıkla zamanlarında gelirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…