2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bende aynıyım dün mutfakta fayansta bir iki yerde bariz yağ kirlerini görünce utandım vallahi ne zormuş elden ayaktan kesilmek 2 fayans sildim maf oldum birde benim mutfağım küçücük

valla canım şuan benim ev berbat diyebilirim hiç gözüm almıyor yemeği zor yapıyorum üşengeçlik hat safada

bizde baya aldık annemler aldı bay bi şeyler park yatak falan aldım banyo malzemeleri tamam süt sağma mak. yan yatırma yastığı falan aldım 2 takım 10 lu hantane çıkışı aldım oğlandan olanlar var yiğenden olanlar var bi kaç parça üst alcam hastane için kendime pijama takımı aldım

maşallah bebişine bana vermişti liste ama ben pek uyguluyamadım şekerli karbonhidraatlı şeyleri kestim meyveyi bile kararında yiyorum

1 ay önceki kantahlilimde trombosit değerim düşük çıkmıştı dün tekrar yaptırdım daha da düşmüş kanın pıhtılaşmasını etkiliyormuş inş tehlikeli boyutlara kadar düşmez ayrıntılıya da giricem bugün iyice stres yaptım inşallah herşey yolundadır

kk birinci noteri daha hic alışveriş işine başlamadım ben, o yüzden fiyatları bilemiyorum. Karacadakine de tesadüfen denk geldim, bayıldım ama fiyatlari bilmediğim icin pahali gelmisti, normal demek ki. Bir de ben son yillarda dikiş yapıyorum, sahane bir elbiseyi 20 liraya dikmeye alıştım, şimdi ayni elbiseye 200 lira vermeye elim gitmiyor dikmeye de gücüm yetmiyor artık açıkçası.

Ben avukatim, esimle ofisimiz var ama hamilelikten beri gitmiyorum. Çok stresli bir iş, eşim stresten uzak durmami istiyor. Benim de işime geldi açıkçası, yatıp bebegimi izliyorum ❤

Bende de aynısı var şuan serum alıyorum 3 günde bir ama serum bayaa ağırmış doktorlar çok yavaş veriyor bitmiyor saatlerce kollarım delik deşik.
Birde hemşire apar topar çıkarttı beni acilde ishal salgını varmış hamilesin durma burada dedi bende korktum kaçar gibi çıktım...

değerin kaç peki benim de düşük cıktı bir daha yaptırcam ben de

trombosit değerin kaç değerin kaç =)

Canım merhaba ben şu ana kadar 3 kilo aldım ama benim avantajım canım tatlı ve hamurişi istemiyo ve yediğim zaman midemi kötü yapıyo. Ben dikkat etmedim ama ara öğünlerim de bi gün çerez, bi gün meyve ve süt içtim O gün canım ne istediyse ve maaşallah bebeğin gelişimi önde gidiyo. Yemeklerim de yoğurt yemeye özen gösterdim ve akşamları iş çıkışı yarım saat yürüyorum senin de fırsatın varsa yürüyebilirsin işe yarıyor ayrıca yapı gereği de çok su içiyorum :)

Sağol tatlım ben işi bırakınca bide mersinde hava sıcak olunca hareketsizlikten şişmişim çok üzüldüm acilen diyete başlamam gerekiyor

Selam herkese
Bugün detaylı ultrasonumuzu çektirdik herşey normal cıktı çok şükür
Ama sorun şu ki ben hala kafamda net bir hastahane belirleyemedim. Avcılar Hospitale gidiyorum ama içime sinmeyen birşeyler var.
Halkalı da oturuyorum bana hastane tavsiyesinde bulunabilecek var mıdır çook sevinirimm

ben de aynı durumdayım Vital' e gittim bugüne kadar ama içime sinmeyen bişiler var.
Medipol Mega 'ya randevu aldım Ağustos başında gidicem bakalım cok büyük bi hastane..

Canım bende talasemi taşıyıcılığı olduğundan benim değerlerim çok farklı ondan yazmıyorum çünkü karşılaştırmak gereksiz olur ama kan serumu beni mahvetti onu biliyorum
çok çok geçmiş olsun değerlerin düzelir umarım..

Selam kizlar.. ozel hastanelerde şeker yuklemesinin fiyatı ne kadar oluyor acaba bilgisi olan varmı?

Yaa bende cuma günü gideceğim şeker yüklemesi yapalım diycek ama ben yaptırmak istemiyorum zaten normalde şekerim yüksek çıkıyo bide şeker yüklemesi yaptırırsam şekerim tavana çıkacak normal olarak
Normalde şekeri olupta yaptırmayan varmı aranızda bi sıkıntı yaşadınızmı helpp

oooo süpersin elinden her is geliyo desene
en iyisi ya imkanin varsa dinlen bol bol, ben işe geliyorum hafta içi az hareket ediyo bebek, haftasonu dinlenirsem hareketi artiyo. vicdanim sızlıyo ama yapacak biseyim de yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…