2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kaşımamak için bende epeyce bir çaba harcıyorum. Dediğin gibi ya çatlıyor ya da çatlayacak. Yağlıyorum falan ama hayırlısı. Göbüşümde bu kadar oldu. Ortadaki piercing. Deliğim dışarı çıkmış gibi görünüyor.

Eklentiler

• IMG_8126.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 122
bende aynıyım dün iş çıkışı şirketi kapatıyoruz kapı önünde muhabbet ediyorduk arkadaşlarla ben son anda fark ettim dediğim gibi bütün konuşma boyunca kaşındımelim hep göbeğimde sabah ve akşam yağlanıyorum ama sanırım göbek gerildikçe yaşayacağız bu durumu

O canım bu detaylı ultrason fakat benim soyledigim renkli doppler yani bebeğe giden alımına falan bakılıyor.detaylı ultrasonu yaptırdım 2 hafta önce .dopo leri yeni yaptılar

Bazen utanıyorum. Birisiyle konuşurken göbeğimi kaşıyorum ama sonradan fark ediyorum. Bu durumu yaşamayan kim bilir ne düşünüyordur

Imom icersen decaviti birak canim icerikler ayni tek fark omega olmasi ici de. Sgk karsilamiyor ama 24 lira fiyati pahali degil yani
Cok uygunmus canim balik yagindan daha uygun eger karsiliyorsa yazdirip oyle alayim diye sordum ama gerek yokmus yazdirmaya zaten uygunmus fiyati tesekkurler:)

Cok uygunmus canim balik yagindan daha uygun eger karsiliyorsa yazdirip oyle alayim diye sordum ama gerek yokmus yazdirmaya zaten uygunmus fiyati tesekkurler:)
ben pahalıdır diye eczaneye sormaya bile korkmuştum maaşı alınca alırım dedim normalde solgar falan pahalı ya öyledir diye düşündüm. ama 24lira diyince hemen aldım tabi devlet bir kısmını ödese sanki daha iyi olurmuş

Kizlar imom kullananlar kimler simdi decaviti de birakmak icime sinmedi napsam ki yine balikyagina mi devam etsem

Bebişim geçen hafta bugün 350 gr. dı. Bugün 680 gr olmuş. Acaba doktor mu yanlış ölçtü yoksa bir haftada bu kadar alması normal mi acaba kizlar :) ama geçen haftadan beri güzel beslendim yani bebise yarayacak şeyler yedim bulgur pilavı,muz,kasar peyniri vs. sizlerin tavsiyesi üzerine sağolun bu arada

Evet bende aynı durumdayım çok kötü kaşınıyo bazen dayanamayıp kaşıyorum

Kizlar imom kullananlar kimler simdi decaviti de birakmak icime sinmedi napsam ki yine balikyagina mi devam etsem
Ben de 12.haftdan beri imom kullanıyorum. Ama decavit ve elevit de cok yaygın, bir sürü hamile arkadaşım kullandı. Omega harici ciddi bi icerik farki yok. Ama ikisini ayni anda kullanamazsiniz. Birinden biri. Bence doktorunuza guvenin. Cok da farklı ilaclar degil

7 gunde 400 grama yakin almasi pek mumkun degil gibi geldi bana. Belki olcumde bi yanlislik olmuştur

Hiç aklıma böyle bir ihtimal gelmedi bilmiyorum arkadaşlar ne düşünür?

benim bebeğim 2 haftada 230 gr aldı ama 1 haftada 330 olur mu bilemedim acaba ilk baştaki ölçüm mü yanlıştı? belki 450 gr falandı çünkü en ufak ölçüm kaydırmasında yanlış çıkabiliyor. hatta bizimkilerde yanlış olabilir. ama yediklerin yaramış ki farklı çıkmış ölçüm afiyet bal şeker olsun kuzuya

ay şimdide başka isim bulmuş deli olcam yok biz çocuğumuza isim koyamıcaz Göksenin Deniz olsun dedi Göksenin ismi 355 ad varmış 356. bizim çocuğumuz olsunmuş
Babasi kizimizin adini yillar once koydu cok dusunmedik :)Ikinciye evladimiza da Allah nasip ederse kiz da olsa erkek de olsa Göksenin koymayi dusunuyoruz cok guzel bir isim :)dedigin gibi yaygin deil sen yazinca sasirdim bi an :)

Bence isim cok güzel cnm kimseyi takma bence cunku benim buldugum isimlerede bir sürü kulp taktılar senin gönlünde ne varsa onu koy bence kimseyi dinleme annesi

Kızlar ben kokulu tas kalıbı alıp ziyarete gelenlere vermek icin kokulu taslar yapmak istiyorum degisik guzel kaliplar var yapimida cok kolay ne dersiniz deger mi yapmaya ??

Kızlar ben kokulu tas kalıbı alıp ziyarete gelenlere vermek icin kokulu taslar yapmak istiyorum degisik guzel kaliplar var yapimida cok kolay ne dersiniz deger mi yapmaya ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…