2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
7 gunde 400 grama yakin almasi pek mumkun degil gibi geldi bana. Belki olcumde bi yanlislik olmuştur

evet kızlar bencede o kadar almış olamaz..Büyük ihtimalle ölçümlerden biri yanlış neyse herşey yolunda çok şükür haftasıyla falan uyumlu ya o yeter bana :)

Kızlar ben kokulu tas kalıbı alıp ziyarete gelenlere vermek icin kokulu taslar yapmak istiyorum degisik guzel kaliplar var yapimida cok kolay ne dersiniz deger mi yapmaya ??
ablamda doğumunda dağıtmıştı ama arkasındaki mıknatıslar düştü buzdolabı süsü değilde ayakta durabilecek bir model yaparsan tv ünitesine falan süs niyetine koyulabilinir

Babasi kizimizin adini yillar once koydu cok dusunmedik :)Ikinciye evladimiza da Allah nasip ederse kiz da olsa erkek de olsa Göksenin koymayi dusunuyoruz cok guzel bir isim :)dedigin gibi yaygin deil sen yazinca sasirdim bi an :)
ay gerçekten mi benimde hoşuma gitti ama benim kocanın kararsızlığı öldürecek beni dilimi ötekilere alıştırdım durmadan bir isim çıkarıyor başıma şaşırıp çocuğa başka başka isimlerle seslenicem diye korkuyorum

Kizlar yemek almak icin disari ciktim tam sirketin onune geldim midem bulandi Allahtan cope yetistim cikardim midemdekileri dusunun o kadar sicak burasi yok 15 dkligina bile disari cikamaz oldum

Kizlar biz sat 'a gore ultrasonda 1 hafta- 10 gun onde gidiyoruz. Dogum icin hangisine bakcaz?
Dogum için biraz erken şimdilik. Ileriki haftalarda birbirine yaklaşır. Yaklasmazsa da zaten 1 hafta 10 gün oynar doğum tarihi. Normalde ultrason olcumune gore hesapliyorlar sonlara doğru

ay şimdide başka isim bulmuş deli olcam yok biz çocuğumuza isim koyamıcaz Göksenin Deniz olsun dedi Göksenin ismi 355 ad varmış 356. bizim çocuğumuz olsunmuş
Değişikmiş cnm ama ben Gökdenizi daha çok sevdim daha anlaşılır. Ayrıca ne güzel eşin hevesli benimki Tamamen bana bıraktı ben sormasam fikir söyliyceği yok

Isim cok onemli gercekten bence dusunmusken ikinci ucuncu cocuk dusunuyorsaniz onlarin ismine de karar verin rahat edin

Kızlar fikir almak istiyorum sizlerden
Hastane odası için pike takımı aldım mint yeşili.
Lohusa terliği ve tacımı da taşlı tüllü krem rengi bişey yaptırıp, geceliğimi de krem rengi alırım diyorum. Ama gel gelelim lacivert bir kapı süsü beğendim.
Lacivert kapı süsüne bu dediklerim uyar mı?
Yoksa kapı süsünü mü başka renk seçmeliyim...
Çikolataları da lacivert ve mint ya da gümüş işe lacivert yaptırabilirim.

Kısacası mint yeşili ile lacivert birbirine uyar mı?
Bebiş erkek.

Kızlar yaa of canım sıkıldı cuma günü 3 lü tarama testi için doktoru gideceğim aradım doktoru 3 lü tarama testi zamanın geçmiş ikilide sıkıntı yoktu yapmasakda olur dedi ama bunun önemli ve mutlaka yaptırılması gerektiğini okudum normalde özele gidiyorum 1 hafta önce devlete gittim 3 lü testini yaptır mutlaka 22. Haftaya kadar yapılabilir dedi naapıcamı şaşırdım yaptırmayan varmı aranızda bana bi akıl verin

Gunaydin kizlar.Imom omega 3 kullanan var mi aranizda bunu kullanirken decavit kullaniyormusunuz ayrica?sgk karsiliyor mu bu ilaci.ben balik hapi kullaniyorum omega 3 olarak ama genelde imom kullananlar cogunlukta ben de imoma mi gecsem
Ben bir gün ımom Birgül decavit kullanıyorum canı.. 3 aydan itibaren doktorum bu şekilde kullandırdı

Ben hiç bir testimi yaptırmadım.

Üçlü yerine dörtlü de yapıyorlar onun haftası neymiş bir araştır istersen ?

Hediyelik konuşulmuş; ben ilk doğumumda 3 katlı bir bebek evi yaptırıp her katına pembe oyuncak bebek figürlü anahtarlıklar dizdirmiştim. Öyle etiket, yazı falan yazdırmamıştım ki herkes kullanabilsin ve de işe yarasın diye. Görüntüsü ve konsepti hoş olmuştu.
Bu sefer konsept bulamadım daha ama bana verldiğinde genelde attıklarım; kokulu taş, buzdolabı magnetleri, asla yenmeyen şeker hamurlu 1 liralık çubuklu kurabiyeler, üstünde etiketli çikolatalar, metalden ya da plastikten dekoratif figürler, küçük sabunlar... bunlar bana kullanışlı gelmiyor. Atmadıklarım; ucunda tohum olan kalem( kalemi kullanıp tohumu ekip bitkiye sahip olabiliyoruz) , kitap ayraçları, anahtarlıklar, çerçeve, çekmecelere koyup değerlendirebileceğim lavantalı keseler, el aynası, kitap vs ...bunlar bana daha kullanışlı geliyor.
Şimdilik aklımda lacivert ağırlıklı küçük prens teması var, hediyelikleri de küçük prens kitabı olabilir. Gelen yetişkinler kendileri de okuyabilir, çocuklarına da götürüp verip onlar için de güzel bir armağan olabilir diye düşünüyorum. Tek sıkıntısı seçtiğim konseptin "buldumcuğa bak, oğlu oluyor diye "prens" teması yapmış oğlunu da kesin prens, paşa falan diye yetiştirir diye düşünürler mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…