- 5 Mart 2014
- 2.088
- 1.176
- 158
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #19.241
Bence küçük prens bir karakter olduğu için buldumcuk filan demezler. Örümcek adam da yapmış olabilirdin :) direkt paşam geldi prensim doğdu demiyorsun sonuçta. Ben hediyelik düşündüm ama genelde kullanmayıp attığım için de, lösev e bağış yapıp kartpostal düzenleteceğim. Hem kartların elimde kalan kısmı için ziyanlık söz konusu olmaz, lösemili çocuklara faydası olur diye düşündüm. Yanına da kaliteli güzel çikolata yaptırırım. Lohusa şerbeti minik kadehler bu kadar düşündüm. Ha bi de masaya belki kurdelalı bir süs yaparım kendim. Gelenlere de kurupasta ikramı olabilir lohusa şerbeti yanında.Hediyelik konuşulmuş; ben ilk doğumumda 3 katlı bir bebek evi yaptırıp her katına pembe oyuncak bebek figürlü anahtarlıklar dizdirmiştim. Öyle etiket, yazı falan yazdırmamıştım ki herkes kullanabilsin ve de işe yarasın diye. Görüntüsü ve konsepti hoş olmuştu.
Bu sefer konsept bulamadım daha ama bana verldiğinde genelde attıklarım; kokulu taş, buzdolabı magnetleri, asla yenmeyen şeker hamurlu 1 liralık çubuklu kurabiyeler, üstünde etiketli çikolatalar, metalden ya da plastikten dekoratif figürler, küçük sabunlar... bunlar bana kullanışlı gelmiyor. Atmadıklarım; ucunda tohum olan kalem( kalemi kullanıp tohumu ekip bitkiye sahip olabiliyoruz) , kitap ayraçları, anahtarlıklar, çerçeve, çekmecelere koyup değerlendirebileceğim lavantalı keseler, el aynası, kitap vs ...bunlar bana daha kullanışlı geliyor.
Şimdilik aklımda lacivert ağırlıklı küçük prens teması var, hediyelikleri de küçük prens kitabı olabilir. Gelen yetişkinler kendileri de okuyabilir, çocuklarına da götürüp verip onlar için de güzel bir armağan olabilir diye düşünüyorum. Tek sıkıntısı seçtiğim konseptin "buldumcuğa bak, oğlu oluyor diye "prens" teması yapmış oğlunu da kesin prens, paşa falan diye yetiştirir diye düşünürler mi...
Bakırköyde bi profesöre gittim Ahmet Gül diye, ama randevuları doludur,bi de arkadaşım ayarladı Cuma günü de Çapa'da giricem. Özel Güngören Hastanesi ile görüşebilirsin fiyat uygun 200 TL ve sırada olmuyormuş bilgin olsun, diğer yerlerde randevu zor bulursun 2 hafta içindetotoroo ayrıntılıyı nerede çektirdin canım
Teşekkür ederim canımBakırköyde bi profesöre gittim Ahmet Gül diye, ama randevuları doludur,bi de arkadaşım ayarladı Cuma günü de Çapa'da giricem. Özel Güngören Hastanesi ile görüşebilirsin fiyat uygun 200 TL ve sırada olmuyormuş bilgin olsun, diğer yerlerde randevu zor bulursun 2 hafta içinde
Bağış da güzel, sokak hayvanları için ya da ağaç dikimi için de yapılabilir evet bunu da not edeyim.Bence küçük prens bir karakter olduğu için buldumcuk filan demezler. Örümcek adam da yapmış olabilirdin :) direkt paşam geldi prensim doğdu demiyorsun sonuçta. Ben hediyelik düşündüm ama genelde kullanmayıp attığım için de, lösev e bağış yapıp kartpostal düzenleteceğim. Hem kartların elimde kalan kısmı için ziyanlık söz konusu olmaz, lösemili çocuklara faydası olur diye düşündüm. Yanına da kaliteli güzel çikolata yaptırırım. Lohusa şerbeti minik kadehler bu kadar düşündüm. Ha bi de masaya belki kurdelalı bir süs yaparım kendim. Gelenlere de kurupasta ikramı olabilir lohusa şerbeti yanında.
Sence lacivertle mint yeşili nasıl olur? Sorumu okudun mu yukarıda?
Görseller güzelmiş teşekkür ederim.kapı süsü gümüş ve lacivert.o zaman süslemeler gümüş rengi lacivert ve mint olur :)Eki Görüntüle 2023064 Eki Görüntüle 2023065 Eki Görüntüle 2023066
Bağış da güzel, sokak hayvanları için ya da ağaç dikimi için de yapılabilir evet bunu da not edeyim.
Mint yeşil ve pudra mavi düşünürsen görsellerde güzel duruyor eklediklerim. Yeşil ve mavi olursa boğar gibi, mint yeşil ve lacivert( parlementimsi) de güzel olur bence. Araya beyaz ya da gold başka renk eklersen belki geçişleri boğucu olmaz daha soft olur.
ben yaptırmadım 2li güzeldi sadece 4lü yaptı omur iliği açıklığı için. güvenilirliği en düşük olanı 3lü diyebiliyorum ben hangi kaynakta okudun ki mutlaka yaptırışlması gerektiğini? ha 2liyi yaptırmamışsındır o zaman diyebilir 3lüyü yaptırın diyeKızlar yaa of canım sıkıldı cuma günü 3 lü tarama testi için doktoru gideceğim aradım doktoru 3 lü tarama testi zamanın geçmiş ikilide sıkıntı yoktu yapmasakda olur dedi ama bunun önemli ve mutlaka yaptırılması gerektiğini okudum normalde özele gidiyorum 1 hafta önce devlete gittim 3 lü testini yaptır mutlaka 22. Haftaya kadar yapılabilir dedi naapıcamı şaşırdım yaptırmayan varmı aranızda bana bi akıl verin
uyar canım neden uymasın renk skalasına bak böyle durumlarda çok yardımcı oluyorKızlar fikir almak istiyorum sizlerden
Hastane odası için pike takımı aldım mint yeşili.
Lohusa terliği ve tacımı da taşlı tüllü krem rengi bişey yaptırıp, geceliğimi de krem rengi alırım diyorum. Ama gel gelelim lacivert bir kapı süsü beğendim.
Lacivert kapı süsüne bu dediklerim uyar mı?
Yoksa kapı süsünü mü başka renk seçmeliyim...
Çikolataları da lacivert ve mint ya da gümüş işe lacivert yaptırabilirim.
Kısacası mint yeşili ile lacivert birbirine uyar mı?
Bebiş erkek.
Doktorunu dinle bence. Benim de ikili test iyi çıkınca 3'lü yapmadı zaten doktorum 3'lü teste güvenmediğini söyledi. 4'lünün zamanı gelince de ultrasonda her şeyin normal görüldüğünü omirilikte falan bir sıkıntı görmediğini o yüzden 4'lüye de gerek duymadı. Ayrıntılı yaptırdım sadece 2'liden sonra.Kızlar yaa of canım sıkıldı cuma günü 3 lü tarama testi için doktoru gideceğim aradım doktoru 3 lü tarama testi zamanın geçmiş ikilide sıkıntı yoktu yapmasakda olur dedi ama bunun önemli ve mutlaka yaptırılması gerektiğini okudum normalde özele gidiyorum 1 hafta önce devlete gittim 3 lü testini yaptır mutlaka 22. Haftaya kadar yapılabilir dedi naapıcamı şaşırdım yaptırmayan varmı aranızda bana bi akıl verin
Dün vardı bende de regl sancıları. bugün de batmalar var, yani kasıkta karnımda değil de vajinada gibi.kizzlar merhaba benim 3 gundur adet gibi alt karnimda sancilar oluyor girip cikiyor cok canim sikkin benzer seyleri yasayan var mi
benim ayni devam ediyor geceleride cok sertlesiyor karnim mesele agrim kvar karnim sert ve cocuk hareker ediyor cok degisik ikimci gebeligim ama sanki ilk dogum sancilari biyle basliyir gibi suni sanci ile dgum yaptigim icin tam dogal sanciyi bilmiyorumDün vardı bende de regl sancıları. bugün de batmalar var, yani kasıkta karnımda değil de vajinada gibi.
Benim karnım sertleştiğinde genelde bağırsak sorunundan sertleştiğini anlıyorum yani gaz sancısı sertleştiriyor karnımı, sendeki de böyle bir şey olabilir mi? Erken doğum riskin falan var mı, uzun süren ağrılar için genelde doktora gitmek tavsiye ediliyor. İçim rahat etsin diyorsan bi doktoruna danış istersen. Çünkü malum herkes kendi vücudunu en iyi kendi tanır. Burda normal bi ağrıdır da diyemeyiz ya da en kötüsünü söyleyip de seni endişelendiremeyiz. Her zamankinden farklı hissediyorsan doktora görün bence.benim ayni devam ediyor geceleride cok sertlesiyor karnim mesele agrim kvar karnim sert ve cocuk hareker ediyor cok degisik ikimci gebeligim ama sanki ilk dogum sancilari biyle basliyir gibi suni sanci ile dgum yaptigim icin tam dogal sanciyi bilmiyorum
uyar canım neden uymasın renk skalasına bak böyle durumlarda çok yardımcı oluyor
Kızlar fikir almak istiyorum sizlerden
Hastane odası için pike takımı aldım mint yeşili.
Lohusa terliği ve tacımı da taşlı tüllü krem rengi bişey yaptırıp, geceliğimi de krem rengi alırım diyorum. Ama gel gelelim lacivert bir kapı süsü beğendim.
Lacivert kapı süsüne bu dediklerim uyar mı?
Yoksa kapı süsünü mü başka renk seçmeliyim...
Çikolataları da lacivert ve mint ya da gümüş işe lacivert yaptırabilirim.
Kısacası mint yeşili ile lacivert birbirine uyar mı?
Bebiş erkek.
haklisin canim her zamanki agrilardan tamamen farkli bu aksam ya da yarim muhakkak gidicemBenim karnım sertleştiğinde genelde bağırsak sorunundan sertleştiğini anlıyorum yani gaz sancısı sertleştiriyor karnımı, sendeki de böyle bir şey olabilir mi? Erken doğum riskin falan var mı, uzun süren ağrılar için genelde doktora gitmek tavsiye ediliyor. İçim rahat etsin diyorsan bi doktoruna danış istersen. Çünkü malum herkes kendi vücudunu en iyi kendi tanır. Burda normal bi ağrıdır da diyemeyiz ya da en kötüsünü söyleyip de seni endişelendiremeyiz. Her zamankinden farklı hissediyorsan doktora görün bence.
Bende rahim ağzı yetmezliği var daha önce bu sebepten iki kayıp yaşadım 19 ve 22 haftalıklardı o zamanlar doktor o kadar çok uyardıki mutlaka 3 lü tarama testi ve detaylı uştrasona gir die çok mühim falan dedi hamilelik ile çok şey araştırdım düşüklerimin sebebi ne die bilmiyodum ray olduğunu bu gebeliğimde öğrendim netten bakarken bi kaç sitede dek gelmiştim şimdi hatırlamıyorum canım hangi siteler olduğunuben yaptırmadım 2li güzeldi sadece 4lü yaptı omur iliği açıklığı için. güvenilirliği en düşük olanı 3lü diyebiliyorum ben hangi kaynakta okudun ki mutlaka yaptırışlması gerektiğini? ha 2liyi yaptırmamışsındır o zaman diyebilir 3lüyü yaptırın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?