- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #18.541
İyi akşamlar millet bende ayrıntılıya girdim herhangi bi sorun görünmüyor dedi sadece plasenta rahim ağzına yakın yerleşmiş yukarı çıkabilir dedi ama bilmiyorum endişelenmelimiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canimKızlar merhaba. Bebeğim için kalbinde üfürüm var bi pediatrik kardiyoloji görsün demişti. Çok şükür bugün gittim ve sağlığını etkileyecek bir durum olmadığını söyledi doktor. Sadece doğumdan sonra bi getir muayene edelim m dedi çok mutluyum şuan
Cok sevindim hep boyle guze haberler paylasmak nasip olsun insallahKızlar merhaba. Bebeğim için kalbinde üfürüm var bi pediatrik kardiyoloji görsün demişti. Çok şükür bugün gittim ve sağlığını etkileyecek bir durum olmadığını söyledi doktor. Sadece doğumdan sonra bi getir muayene edelim m dedi çok mutluyum şuan
Canim birkac arkadas da paylasmisti zamanla yukari cikar insallah. İns guzelmdusun guzel gelissin hersey. Sukur hersey yolundaymis ya eger endiselenilecek nir durum olsaydi doktorun uyarirdi herhalde seniİyi akşamlar millet bende ayrıntılıya girdim herhangi bi sorun görünmüyor dedi sadece plasenta rahim ağzına yakın yerleşmiş yukarı çıkabilir dedi ama bilmiyorum endişelenmelimiyim
Teşekkür ederim canım. Annelik başka bir şeymiş işte her şeye takılıyoruzUltrason cihazindan fark ediyor canım hatta gercek kilosu bile farklı olabiliyor oglumda doktorum son muanemde bebek 3700 gr demisti 3 gun sonra dogum yaptım 3300 dogdu oglum doktorum cihazin yanilma payi oldugunu soylemisti zaten yani okadar takilma doktor normal diyorsa sorun yoktur. Detayliya 20 24 arasi bakiliyor canm
canım hiç korkma çok normal yoruluyorlar dinleniyorlar mutlaka hareket edecektir gün içinde olmasa akşam mutlaka bir iki pıtpıt duyarsın. düşünsene 400gr minicikler 2 pıtla kimbilir nasıl efor sarf ediyorlarGünaydın kızlar ben 24+2 deyim ama 2 gündür bebeğin hareketleri azaldı bi tedirgin oldumsiz ne durumdasınız?
bende gün içinde bi ana kucağı tarzı bi şey istiyorum bakalımBen yatak odasına bunu koyacağım bir de ana dizi alacağım gündüzleri onu kullanırım odada diye düşündüm
Biz park yatak aldık. Benim için görsellikten cok kullanış önemli o yüzden böyle bir karar verdik eşimle. Sumny baby 618 delmon aklında bulunsın cok uzun arastırmalarım sonucu buna karar verdik ve aldık biz
Bi sıkıntı Yok dimiss_sinem canım nerelerdesin
Ana kucağı aldığın zaman paylaşır misin canim onlar da çeşit çeşit ya kimi sağlı sollu sallanıyor kimisi asagi yukarı sallanıyor fark eder mi bilmiyorum ama çeşit çokbende gün içinde bi ana kucağı tarzı bi şey istiyorum bakalım
bunada bakayım canım bende araştırma halindeyim işte bakalım