• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi akşamlar millet bende ayrıntılıya girdim herhangi bi sorun görünmüyor dedi sadece plasenta rahim ağzına yakın yerleşmiş yukarı çıkabilir dedi ama bilmiyorum endişelenmelimiyim

Kızlar ben kızımın adinı melek koymak istiyordum ama melek isminin agır olacaginü söluyor herkes ayse melek olsun dedim onuda esim istemiyor duru veya ipek var aklimda bunlar nasil yanina ikinci isim koyulabilir mi arkadaslar bana kız ismi önerisinde bulunurmusunuz isin icinden cıkamadim :)

Kızlar merhaba. Bebeğim için kalbinde üfürüm var bi pediatrik kardiyoloji görsün demişti. Çok şükür bugün gittim ve sağlığını etkileyecek bir durum olmadığını söyledi doktor. Sadece doğumdan sonra bi getir muayene edelim m dedi çok mutluyum şuan
Cok sevindim hep boyle guze haberler paylasmak nasip olsun insallah ❤️
İyi akşamlar millet bende ayrıntılıya girdim herhangi bi sorun görünmüyor dedi sadece plasenta rahim ağzına yakın yerleşmiş yukarı çıkabilir dedi ama bilmiyorum endişelenmelimiyim
Canim birkac arkadas da paylasmisti zamanla yukari cikar insallah. İns guzelmdusun guzel gelissin hersey. Sukur hersey yolundaymis ya eger endiselenilecek nir durum olsaydi doktorun uyarirdi herhalde seni

Detaylıya giren arkadaşlarım ASI değerleriniz nasıl ( Amniyotik Sıvı İndeksi ), bana şekere dikkat et demelerinin sebebini çözdüm sonunda , 5-8 cm arası olması gereken değer 13 cm bende , yani su fazla, göbişte ondan büyük, daha önce suyu fazla cıkan arkadaşlar neler yaptılar ?

Ultrason cihazindan fark ediyor canım hatta gercek kilosu bile farklı olabiliyor oglumda doktorum son muanemde bebek 3700 gr demisti 3 gun sonra dogum yaptım 3300 dogdu oglum doktorum cihazin yanilma payi oldugunu soylemisti zaten yani okadar takilma doktor normal diyorsa sorun yoktur. Detayliya 20 24 arasi bakiliyor canm
Teşekkür ederim canım. Annelik başka bir şeymiş işte her şeye takılıyoruz

Günaydın güzel anneler. Bacak ağrılarınız ne durumda. Ben magnezyum kullanmama rağmen geceleri uyuyamıyorum. Gündüz de devam ediyor ağrılar. Başka çözüm bulanınız var mı

Günaydın kızlar ben 24+2 deyim ama 2 gündür bebeğin hareketleri azaldı bi tedirgin oldum :KK43: siz ne durumdasınız?
canım hiç korkma çok normal yoruluyorlar dinleniyorlar mutlaka hareket edecektir gün içinde olmasa akşam mutlaka bir iki pıtpıt duyarsın. düşünsene 400gr minicikler 2 pıtla kimbilir nasıl efor sarf ediyorlar:KK48: benimki dün hiç oynamadı gün içinde arada bende elimle yokladım ama yok hiç hareket etmedi ama akşam canımı okudu:KK45:

Ben yatak odasına bunu koyacağım bir de ana dizi alacağım gündüzleri onu kullanırım odada diye düşündüm
bende gün içinde bi ana kucağı tarzı bi şey istiyorum bakalım
Biz park yatak aldık. Benim için görsellikten cok kullanış önemli o yüzden böyle bir karar verdik eşimle. Sumny baby 618 delmon aklında bulunsın cok uzun arastırmalarım sonucu buna karar verdik ve aldık biz

bunada bakayım canım bende araştırma halindeyim işte bakalım

Merhaba arkadaşlar;
tetanoz aşılarınızı oldunuz mu?
bu ikinci doğumum birincisinde 2 defa olmuştum. Bunda da henüz 3 sene olduğu için tek doz yeter dedi
20 haftadan sonra olabilirsin dedi ama ben henüz olmadım ne kadar vaktim var acaba?

bende gün içinde bi ana kucağı tarzı bi şey istiyorum bakalım

bunada bakayım canım bende araştırma halindeyim işte bakalım
Ana kucağı aldığın zaman paylaşır misin canim onlar da çeşit çeşit ya kimi sağlı sollu sallanıyor kimisi asagi yukarı sallanıyor fark eder mi bilmiyorum ama çeşit çok

Back
X