2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Ben böyle giderse doguma kadar 10 kilo daha alırım çokda kilo takıntım var dogumdan sonra nasıl vericem kiloları bilmiyorum :-(

Benim sadece biraz bacagımda var bebek yagı kullanıyodum alerji oldum şimdi bio-oil kullanıyorum memlunum siz neler kullanıyorsunuz kızlar

Merak etme verirsin emzirirken veriliyor kilolar görümcem yeni doğum kilo yaptı 25 kilo almıştı şimdi bir deri bir kemik kaldı

Ben bişey kullanmıyorum aslında bir krem var duştan sonra aklıma gelirse sürüyorum ama adını sınra söylerim:) çatlağım şimdilik yok inşallahta olmaz benim bu aralar yüzümde çok fazla sivilce var yanlız sizdede çıktı mı?

Kızlar birşey daha sormak istiyorm genital bölge temizligini nasıl yapıyorsunuz kuaföre giden varmı kuaföre gidip açılması olanlar varmış öyle duydum ben agda yapıyodum artık göbegimden göremiyorum

Bende hiç çıkmadı hamileligimin başlarındayken yüzüm berbattı gün geçtikce daha güzel oluyo sanki hiçbirşey yok yüzümde günde 3 defa sabunla yüzümü yıkıyorum

Canım ben hamilelik öncesi epilasyon yaptırmıştım çok az vardı hamileliğimle tüylenme arttı fakat tüy gibi onuda ben jilet kullanıyorum zaten geçmçıktığı için 2 kez yaptım soğuma kadar 1 kez daha yaparım kuaförde yaptırırım diye dülünüyorum

25 +3 çok şükür çok sıkıntım yok bu aralar sadece kalkıp oturmakta zorlanıyorum birde bende çok uyku var onun dışında şükürler olsun

Pazartesi günü kontrolüm var bakalım kızım kaç kilo olmuş senin bebişin kaç gram

Merabalar bende 27 martta erkek annesi olucam nasipse.bir kızım var 4 yaşında. İlk dogum normaldi.inşallah bunda da bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum.epidural li oldum ben ama ne baş ağrısı ne bel ağrısı hicbisey çekmedim. Kişiden kişiye değişiyor sanırım o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…