2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Kızlar ben 30+1 oldum bebegin kafasi 18 19. Haftadan beri asagida bi kac gundur hep rahimde baski hissediyorum bugun baya yogunlasti baski yürüyemiyorum bile. Karnim surekli sertlesiyor. Sabahlari ellerim uyusuk bacaklarima kiramp giriyor var mi benim gibi olan

Ay bende 30 haftalığım bugün itibarı ile ve artık zorlanmaya başladım. Bugün dr gidicem şu nstye nr zmn giriliyor onu sorucam o karın kasılmaları bende 20. Haftadan beri küçük küçük vardı şimdi taş gibi oluyorum artık oturamıyorum nefes almakta zorlanıyorum sürekli uzanmakta bir yerden sonra beni yoruyor bacak krampları bendede var penguen gibi yürüyorum sabah ellerim şişiyor ve çok ağrıyor benim sabrım tükeniyor bir an önce geçmesini istiyorum hemen hayırlısı ile kucağıma almak istiyorum sizde benim gibimisiniz?

Kızlar selam. Ben de 31+2 oldum. Anlattıklarınızın hepsini misliyle yaşıyorum. O nedenle cuma günü 32. haftada çıkıcam izne. Zor geçiyor malesef. Kramp ve vücut sızı, ayrıca mide şikayeti derken hadi bunlar yoksa bile bebeğin çok hareketli oluşu uyutmuyor. Hani risk içermese şu an al bebeği dicem doktora o dereceyim. Sabır tükenmeye başladı. Ellerimi sabah açamıyorum kilitleniyor parmaklarım felç gibiyim.

Ayy bende öyleyim çok kötü oluyor artık gece 4.30 5te uyuyorum sabaha kadar yarimyamalak Allah yardımcımız olsun

Şimdi dr'dan geldik kızlar o suratını bir göstermedi elleri ile sürekli yüzünü kapadı neyse ki sağlığımız yerinde çok şükür kilosu 1450 olmuş dr iyi dedi sizin bebişlerin kiloları nasıl nu arada ben cidden artık oturamıyorum diyaframıma baskı yapıyor göğüs altı ile karının birleştiği yerde resmen ağrı yapıyor 8 9 hafta hayırlısı ilr bir geçse Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kıyamam ya supriz yapacak annesine demek ki göstermiyor yüzünü Az daha sabredelim :/ benimki 27.haftada 1300du korkuyorum valla bi dahaki gidişime

Maşallah canım. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Ben Cuma kontrole gidicem yazarım detayları. En son gittiğimde 1 hafta ilerideydik :) o diyaframdaki baskının sebebi o tatlış aayaklarıdır yerim ben onu :) İnsan nasıl da merak ediyor. Doğsunlar artık dimi :)

Kızlar bişey sorucam nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz günler azaldıkça bende artık bunu düşünmeye başladım

Kızlar bişey sorucam nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz günler azaldıkça bende artık bunu düşünmeye başladım
Normal doğum yapmayı çok istiyorum canım ama eşi aşağıda olduğu için 35. haftada ultrasonda aşağıdan muayeneye göre karar verecek doktorum. Gerisi Allah'a kalmış. Bence aksi bir durum yoksa normal doğum en güzeli. Kızkardeşim evet çok sancı çekti falan ama yeniden doğmuş gibi oldu.

Ya öylede bende hemoroid var ve dr normal yapalım diyor ben istemiyorum korkuyorum ben spinal düşünüyorum

Ya öylede bende hemoroid var ve dr normal yapalım diyor ben istemiyorum korkuyorum ben spinal düşünüyorum
Canım hemoroid varsa normal yapma bence sonrası çok kötü oluyor. Görümcem mahvoldu. Şu an ameliyatlık hemoroidi var o şekilde. Ben açıkçası spinal yada epidural şekillerine cesaret edemiyorum. Sonrasında yaşananları yazıyorlar bel ağrısı baş ağrısı sakat kalma vs. o nedenle korkuyorum böyle şeylerden. Ağrımayan belim hamilelikte çok ağrıdığı için belkide bu korkum. Belimde hasar kalırmış gibi geliyor.

Ayy benim görümcemde epidürel yaptı ama 3. Gün ayaktaydı valla be baş ağrısı ne bel ağrısı kafam karmakarışık ben nasıl doğum yapıcam ya

Ayy benim görümcemde epidürel yaptı ama 3. Gün ayaktaydı valla be baş ağrısı ne bel ağrısı kafam karmakarışık ben nasıl doğum yapıcam ya
Herker her türlü şeklini farklı yaşadığı için ben cesaret edemiyorum ama inan çok memnun olanlar var bu bahsettiklerinden. Kimisi sezeryan önermez bir bakıyorsun sezeryanla çok rahat oldu diyen çıkıyor. Kişinin fizyolojisine göre değişiyor demekki.

Kızlar dün 32.haftama girdim bebisin kilosu 2269 olmuş bende 3 kilo vermişim sizde durumlar nasıl gidiyor

Merhaba canım valla bende bir kaç gündür yazıcam nasılsınız diye arada kaynayıp gidiyor. Ben 2 hafta sonra kontrole gidicem. Senin bebişe maşallah kilosu çok güzel. Kızlar bu arada nstye ne zmn giriyoruz ve nasıl birşey bilgisi olan var mı?

Sagol teyzesi :) ben dun girdim nstye karnina bebegin kalbini dinlemek icin cihaz takiyolar hani su hep filmlerde milletin gogsune takiyolar ya kablolu yuvarlak bisey ondan. Sonrada eline bi alet veriyorlar bebisin hareket ettikce butona basiyosun. Bebegin hareket etmesi icin tatli seyler yemen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…