2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Valla ben evde olduğum için çok şükür sıkıntım yok . Yalnız benim bu hamileliğim boyunca çok su tüketmeye çalışmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum ileri derecede olmasada yaşıyorum. Sende nasıl bu durumu yaşadın mı? Bu arada geçen hafta kan tahlili yaptı sağlık ocağı kanım yine düşmüş ama drum yine kan ilacı vermedi

Hamilelik evde güzel canım tadını çıkar :) bende çok şükür şu ana kadar bişey olmadı. Günde 4 litreye yakın su içiyorum. Her anım su. Üşütmüş olabilir misin? Ben kan ilacımı nerdeyse hiç almıyorum, değerler normaldi en son ama senin şu durumda alman gerekir. Acaba farklı bir doktora mı gitsen?

Canım dr prof 24 yıllık burda iyi bir dr. Zaten 2. Drum ilki çok ilgisizdi. Canım bu arada sen ne iş yapıyosun?

O halde vardır bir bildiği canım. Her doktor farklı yorumluyor. Sekreterim canım.

İyi oturuyosun yani ben evlendiğimde şehir değişikliği yaptım sonra bu şehirde bi kaç şey vardı aklımda ama oğluşum erken gelmeyi tercih edince bi kaç programı arka plana atmak zorunda kaldık:) Bu arada prensesinin alışverişini yaptın mı odasını falan

Global bir firma olduğu için çok da oturduğum söylenemez. merdiven inip çıkmak zorunda da kalabiliyorum. Oğlumun herşeyi hazır gibi canım. Odasına koltuk bakıcam bir o kaldı :) Hangi şehirdesin?

Benimde herşeyi hazır gibi bugün arabası mama sandalye yürüteç falan geldi bi yatak odası ve küçük ıvır zıvırlar :) istanbuldan denizliye transfer oldum☺

Selam arkadaslar bende mart annesiyim. Rabbim.nasip eder insallah . Erkek Ve cok heyecanliyimmm iclerimiz kipir kipir yavrularimiz gibi.. mide bulantilari isten uzak durmama sebeb oldu. Bebisim canlandi taki 17 haftalikken bitti herseyi yavas yavas duzenliyorm bende . Isim dusunemiyorum

Merhaba tatlim..iyiyim cok sukur. Hergecen gun zevkle.beni heyecanlandiran bi hamilelik.diyebilirim.suan 28+3 haftaligim.suan. sizde ham

Sanırım seninde ilk bebeğin benimde öyle ilk bebek 28+6 günlük yarın 29 hafta olucaz allahın izniyle resmen gün sayıyorum ☺

Çoo sukur hersey yolunda tatlim. Yavas yavas hazirlik.yapmaya calisiyorum.isim ariyorum bebisime
Onceden.ne varmis ya isimde derdim.simdi bulamjyorum

İyi çok şükür Allah tüm bebişlerini hamilelere sağlıkla kucaklarına almakarını basip etsin. Benim isim hazır canım :)

Hadi bakalım ama isim bırakırken lütfen çocuğun ilerde ki hayatını düşünerek bırakın isim malum kişi üzerinde oldukça etkili

Zaten bunun icin karar veremedim ya arkadasim. Hayirli evlat olsunlar sag salim kucagimizda olsunlar adlari cok anilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…