2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Evet öyleymiş ama bi zaman sonra sol tarafın çürümeye başlıyor:)) kullandığın ilaçların nedir senin benim balık yağı ve magnezyum desteği birde b12 iğnesi yiyorum haftada 1

Evet öyleymiş ama bi zaman sonra sol tarafın çürümeye başlıyor:)) kullandığın ilaçların nedir senin benim balık yağı ve magnezyum desteği birde b12 iğnesi yiyorum haftada 1
Feramat kan ilacı. İmom omega başka bişey kullanmıyorum. Omegayi genelde unutuyorum ama kan ilacını hergün alıyorum

Kan ilacını dr lar artık pek vermiyorlar benim drum izin vermedi sağlık ocağı vermek için çok uğraştı ama drum kabul etmedi. Dünya sağlık örgütü artık kan ilacını onaylamıyormuş

Kan ilacını dr lar artık pek vermiyorlar benim drum izin vermedi sağlık ocağı vermek için çok uğraştı ama drum kabul etmedi. Dünya sağlık örgütü artık kan ilacını onaylamıyormuş
AA bilmiyordum hiç haberim yok ama kansızlık çok var bende. Bi de doktoruma çok güveniyorum çok iyi başından beri ona gidiyorum zararlı olabilecek hiç bişey yaptırmadı vermedi.

Canım benim kanım tükenmişti öyle ki bebek benim depodan kullanıyordu drum benim bir prof. Ona rağmen izin vermedi gıda ile takviye edicez dedi vermedi ben şeker yüklemeside yapmadım

Canım benim kanım tükenmişti öyle ki bebek benim depodan kullanıyordu drum benim bir prof. Ona rağmen izin vermedi gıda ile takviye edicez dedi vermedi ben şeker yüklemeside yapmadım
Şeker yuklemesi bende yapmadım doktorum gerek duymadı sadece tokluga bakacaklar sağlık ocaginda o kadar

Kızlar selam. Bugün kontrole gittim 28+5 bebek 1464 gr yani haftasına göre 1 hafta ileride dedi doktor. Geçen ay da bir damarda direnç var gelişimini takip edicez deyip korkutmuştu bu ay da diyet yap diye liste verdi :) valla hiç umursamıyorum artık. Ben gelişemicek diye korkarken tosun olmuş oğlum. Tansiyon ve şekerden korkuyor. Normalde 34 beden insanım hamilelikte olabiliyormuş işte. Doğum pozisyonuna geçmiş. Genel anlamda iyiyiz çok şükür biraz boğazımı kesicem sanırım :) 1 ay sonrasına tekrar kontrol olacak o zaman doğum iznine çıkmamı daha net belirlicez.

Hadi inşallah hayırlısı ile al kucağına valla ben artık hiç drların özellikle testlerle ilgili şeylerine aldırış etmiyorum çünkü sağolsunlar korkutmayı çok güzel beceriyorlar

Hadi inşallah hayırlısı ile al kucağına valla ben artık hiç drların özellikle testlerle ilgili şeylerine aldırış etmiyorum çünkü sağolsunlar korkutmayı çok güzel beceriyorlar

Aynen canım

Kızlar selam.. Yine işe geldim ve evdeki gibi huzurlu hissetmiyorum artık. Hep uzanmak istiyorum, sanırım bünyem de kaldırmıyor. Dişimi sıkayım diyorum ama ne olacak böyle bilmiyorum. Mide yanmalarım bitmiyor, bulantı da ara ara yokluyor. Sizler nasılsınız? Size bir sorum olacak.. 23 Ocak' ta 32. haftaya girmiş olacağım ve doktor randevum 28 Ocak' ta. çalışmaya devam edersem doktora gidip çalışabilir raporu almam şart mı? Çünkü doktor böyle bişeyden bahsetmedi. Kendini kötü hissedersen 31+5 te raporunu başlatırız dedi sadece. Peki çalışmaya devam edersem SGK sisteminde herhangi bir girişe gerek olmayacak mı sizce?

Sen nasılsın canım? bir gelişme var mı bebişle ilgili? Ben 2 hafta sonra 32. hafta itibariyle izne çıkıcam. Artık dayanılmaz haldeyim açıkçası..

Valla ben evde olduğum için çok şükür sıkıntım yok . Yalnız benim bu hamileliğim boyunca çok su tüketmeye çalışmama rağmen idrar yolu enfeksiyonum ileri derecede olmasada yaşıyorum. Sende nasıl bu durumu yaşadın mı? Bu arada geçen hafta kan tahlili yaptı sağlık ocağı kanım yine düşmüş ama drum yine kan ilacı vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…