- 25 Aralık 2015
- 115
- 53
- 18
- Konu Sahibi Aslitirass
-
Feramat kan ilacı. İmom omega başka bişey kullanmıyorum. Omegayi genelde unutuyorum ama kan ilacını hergün alıyorumEvet öyleymiş ama bi zaman sonra sol tarafın çürümeye başlıyor:)) kullandığın ilaçların nedir senin benim balık yağı ve magnezyum desteği birde b12 iğnesi yiyorum haftada 1
AA bilmiyordum hiç haberim yok ama kansızlık çok var bende. Bi de doktoruma çok güveniyorum çok iyi başından beri ona gidiyorum zararlı olabilecek hiç bişey yaptırmadı vermedi.Kan ilacını dr lar artık pek vermiyorlar benim drum izin vermedi sağlık ocağı vermek için çok uğraştı ama drum kabul etmedi. Dünya sağlık örgütü artık kan ilacını onaylamıyormuş
Şeker yuklemesi bende yapmadım doktorum gerek duymadı sadece tokluga bakacaklar sağlık ocaginda o kadarCanım benim kanım tükenmişti öyle ki bebek benim depodan kullanıyordu drum benim bir prof. Ona rağmen izin vermedi gıda ile takviye edicez dedi vermedi ben şeker yüklemeside yapmadım
Bana zaman çok hızlı akıyor valla. İnşallah sagsalim alırız Rabbim tamamına erdirsinBir an önce şu son 3 ay geçsede kucağımıza alsak hayırlısı ile☺
Hadi inşallah hayırlısı ile al kucağına valla ben artık hiç drların özellikle testlerle ilgili şeylerine aldırış etmiyorum çünkü sağolsunlar korkutmayı çok güzel beceriyorlar[/QUOTE
Aynen canım. Amin hepimiz inşallah.. her ay aynı stres olumlu konuşacağına her ay uyuz edecek bişey söylüyor son cümlesi de neyse herşey yolunda diyor. Takmıyorum herşey Allahtan. Sağlığımız yerindeyse gerisi laf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?