2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar benim oğlum olacak 10+5 de öğrendim. Ardından 3 gidişimde de erkek dendi ve ben kıza odaklandığımdan isim de bulamıyorum

Çok geçmiş olsun canım amin inşallah sağlıklı doğsunlarda cinsiyetini gerçekten bi önemi yok

Ben grip oldummmm kizlarrrr aman dikkat edinnnn cokk kotuuu

Al benden de o kadar ve ben bir de sinüzit hastasıyım şu an ağrısından ölüyorum, ağlatıyor beni. Sanırım yarın doktora gidip ilaç almaya başlıcam yoksa ne ıhlamur, ne buhar ne tuzlu su kar etmeyecek. Ateşlenmeden önlemini almak istiyorum.

İnşallaj birşey yoktur canım üzülme :) bebişte sende iyisindir:)) aşı kaç kere vuruluyor canım anlamadım?
Aşı iki kere vuruluyor canım. Yanılmıyorsam bir ay arayla. Yarın gidip öğreneceğim ben de. Çok teşekkür ederim, bebiş çok iyi kilosu ve gelişimi, inşallah doktor yanılıyordur, öyle ümit ediyorum.

Çok geçmiş olsun, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza. Miyomunuz önceden mi vardı, yoksa sonra mı oluştu?

Bnm gecen pazartesi biraz lekelenme du cok korktum hemen dokktorumu aradim yoruldugum icin olmus. Ama o zaman dr um dedi 31 haftadan sonra hareketleri duzenli oluyormus. Suan arada hissedersin dedi. Hic panik yaayim bn 2 haftadir borazdaha belirgin hidsediyorum.oncesindede bi etkinlikler varmis da bn bagirsak hareketleri zannedoyordum. Ama iyle uykudan uyandircak yada uyutmucak kadar olmuyor daha bnm 23 haftaligiz ama

Çok geçmiş olsun, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza. Miyomunuz önceden mi vardı, yoksa sonra mı oluştu?

Benim miyomum subseroz yanı dışa doğru büyüyen rahim duvarında bulunan zararsız çocuktan önce öyle rutin kontrolde tesadüf öğrenmiştim 4 cm idi hamileliğimin ilk 3 ayı hızlı büyüyecek ağrılar yapacak dedi doktor ve sonraki 6 ayda eski haline döner ve ağrı kesilir dedi korkma dedi bir et beni gibi düşün dedi sağolsun çok iyi ve tecrübeli doktordu 10 cm e kadar çıkmıştı ama şimdi çok şükür 6 gittikçe küçülüyor canım hiç korkulacak birşey yok tecrübesiz doktorlar bilmiyor hatta bana böyle doğum yapan hastaların dosyalarını açtı okuttu doktor içim rahatlasın diye. Gerçektende 15 cm li miyomlular bile doğurmuş gayet sağlıklı bebişler

Gunaydin sevgili mart anneleri. umarim hepimiz saglikli sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza.
Nisan annesi olarak size soru sormaya geldim tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim :)

Malum detayli ultrason icin randevu almamiz lazim. arastirdigim kadariyla perinatolog olmasi lazimmis ama benim doktorum gerek yok dedi bem bakacagim dedi kafam karisti. siz nasil yaptirdiniz nerde yaptirdiniz ucret, muayne suresi nasildi, ozellikle izmirli anneler doktor tavsiyesinde bulunursa cok sevinirim

Auralee teşekkür ederim:)
Eşim ikna oldu. Cinsiyeti öğrendik, bizim de kızımız olacak inşallah
Ayy çok sevindim hadi gözünüz aydıın :) Azınlıktaydık kız anneleri olarak zaten :)
kızlar ebe dedikı bu gunlerden sonra 3 saatte bır bebeğin hareketlerini hısseten lazım dedi bunda bı azalma varsa bı dr görün dedi
Ebe biraz abartmış sanki, hiç evham yapma. Ben de 19 hafta gibi gittiğimde doktora hissediyorum bebeği demiştim, daha erken hissedebilirsin de, ama hissetmediğin günler de evham yapılacak bir durum yok henüz dedi. Şimdi 22 haftalık olduk, herhalde bundan sonrası için önemli bir kriter çünkü yavaş yavaş ne yapsa hissedilmeye de başladı.

Sağol canım.
Daha önce okumuştum bu listeyi oradan baya not aldım kendi listemi oluşturuyorum şimdi. Islak mendil yerine pamuk kullanmayı düşünüyorum en azından 1 yaşına kadar sizin fikriniz ne kızlar.
Ben de pamuk kullanıcam ilk zamanlar.
Kizlar ya bn tetanoz asisi olmaya korkuyorum ya her gun erteliyorum
Korkma ya ol gitsin, ağrısa bile maksimum 2 gün, sonra geçiyor. İkinci doz zamanım geldi bak nasıl yürek yemiş gibi konuşuyorum gör

O zamannn yaşasın kız dayanışması

çok geçmiş olsun canım. sağlıklı sıhhatti hayırlı bir evladın olacak hiç merak etme.

Kızlar mart anneleri bizden öndesiniz, cinsiyet tahmininde yanılan oldu mu aranızda? Başlarda suna benziyor deyip sonra baska çıkan? Bu da benim ufaklık bisey görünmüyor burda ama doktor kıza benziyor yakında kesin birşey denir dedi, hisleriniz ne söylüyor bakınca?

Ayy hiç de anlamam ki, bizimkine kız dediler ama hala kız olduğuna dair bulgulara nereden ulaştılar anlamam,ultrason çok karmaşık geliyor :) Eğer 12 hafta gibi bi tahmin yapıldıysa yanılma çok oluyor ama :) Sen kesin demeden daha inanma derim cinsiyete :)

Evet canim 12. Hafta da bende o yüzden emin olamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…