- 12 Haziran 2013
- 568
- 698
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.181
Selam kızlar uzun süre oldu yazamadım başımdan çok şey geçti plesenta pervia ile boğuşuyorum 18+5 te tanı konunda kalkmam yasak kesinlikle ayrıntılı usg için gittiğimde doktor söyledi artı cinsiyetinede bir pipi görüyorum dedi ve büyük olasılıkla erkek dedi daha sonra 3 gün sonra( dün) beni bir doktora sevketti doğum yapacağım hastaneye myom + pervia olduğu için aşırı riskli gebeliğe giriyorum iyice inceledi bu doktorda kızınız olacak dedi cinsiyet önemli değil tabikide 3 ,4 günde farklı 2 doktor ayrı şeyler dedi herneyse daha demin duşa girdiğimde şok yaşadım ve birkaç damla kanamam olduğunu gördüm fırladım resmen kayınvalidem yanımdaydı neyseki eşim yoktu hastaneye fırladık. Herşey yolunda çok şükür sadece dinlenecem ve her ağır şeyden kaçınacam. Allah sağlıklı bir bebek naship etsin şuan cinsiyeti hiç umrumda değil doğuma kadar öğrenmesem takmam herhalde yeterki yavrum ve sizlerin yavruları iyi olsun Öyle buraya yazmak istedim. Umarım canınızı sıkmamışımdır.
Ben grip oldummmm kizlarrrr aman dikkat edinnnn cokk kotuuu
Aşı iki kere vuruluyor canım. Yanılmıyorsam bir ay arayla. Yarın gidip öğreneceğim ben de. Çok teşekkür ederim, bebiş çok iyi kilosu ve gelişimi, inşallah doktor yanılıyordur, öyle ümit ediyorum.İnşallaj birşey yoktur canım üzülme :) bebişte sende iyisindir:)) aşı kaç kere vuruluyor canım anlamadım?
Çok geçmiş olsun, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza. Miyomunuz önceden mi vardı, yoksa sonra mı oluştu?Selam kızlar uzun süre oldu yazamadım başımdan çok şey geçti plesenta pervia ile boğuşuyorum 18+5 te tanı konunda kalkmam yasak kesinlikle ayrıntılı usg için gittiğimde doktor söyledi artı cinsiyetinede bir pipi görüyorum dedi ve büyük olasılıkla erkek dedi daha sonra 3 gün sonra( dün) beni bir doktora sevketti doğum yapacağım hastaneye myom + pervia olduğu için aşırı riskli gebeliğe giriyorum iyice inceledi bu doktorda kızınız olacak dedi cinsiyet önemli değil tabikide 3 ,4 günde farklı 2 doktor ayrı şeyler dedi herneyse daha demin duşa girdiğimde şok yaşadım ve birkaç damla kanamam olduğunu gördüm fırladım resmen kayınvalidem yanımdaydı neyseki eşim yoktu hastaneye fırladık. Herşey yolunda çok şükür sadece dinlenecem ve her ağır şeyden kaçınacam. Allah sağlıklı bir bebek naship etsin şuan cinsiyeti hiç umrumda değil doğuma kadar öğrenmesem takmam herhalde yeterki yavrum ve sizlerin yavruları iyi olsun Öyle buraya yazmak istedim. Umarım canınızı sıkmamışımdır.
Çok geçmiş olsun, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza. Miyomunuz önceden mi vardı, yoksa sonra mı oluştu?
Acayip korkuyorum ya hergun saglik ocaginin onunden geciyorum girim die niyetleniyorum snra korkup girmeden eve geciyorum sanki cok agricak gibime gidio ya
Ayy çok sevindim hadi gözünüz aydıın :) Azınlıktaydık kız anneleri olarak zaten :)
Ebe biraz abartmış sanki, hiç evham yapma. Ben de 19 hafta gibi gittiğimde doktora hissediyorum bebeği demiştim, daha erken hissedebilirsin de, ama hissetmediğin günler de evham yapılacak bir durum yok henüz dedi. Şimdi 22 haftalık olduk, herhalde bundan sonrası için önemli bir kriter çünkü yavaş yavaş ne yapsa hissedilmeye de başladı.kızlar ebe dedikı bu gunlerden sonra 3 saatte bır bebeğin hareketlerini hısseten lazım dedi bunda bı azalma varsa bı dr görün dedi
Ben de pamuk kullanıcam ilk zamanlar.Sağol canım.
Daha önce okumuştum bu listeyi oradan baya not aldım kendi listemi oluşturuyorum şimdi. Islak mendil yerine pamuk kullanmayı düşünüyorum en azından 1 yaşına kadar sizin fikriniz ne kızlar.
Korkma ya ol gitsin, ağrısa bile maksimum 2 gün, sonra geçiyor. İkinci doz zamanım geldi bak nasıl yürek yemiş gibi konuşuyorum görKizlar ya bn tetanoz asisi olmaya korkuyorum ya her gun erteliyorum
O zamannn yaşasın kız dayanışmasıAyy çok sevindim hadi gözünüz aydıın :) Azınlıktaydık kız anneleri olarak zaten :)
Ebe biraz abartmış sanki, hiç evham yapma. Ben de 19 hafta gibi gittiğimde doktora hissediyorum bebeği demiştim, daha erken hissedebilirsin de, ama hissetmediğin günler de evham yapılacak bir durum yok henüz dedi. Şimdi 22 haftalık olduk, herhalde bundan sonrası için önemli bir kriter çünkü yavaş yavaş ne yapsa hissedilmeye de başladı.
Selam kızlar uzun süre oldu yazamadım başımdan çok şey geçti plesenta pervia ile boğuşuyorum 18+5 te tanı konunda kalkmam yasak kesinlikle ayrıntılı usg için gittiğimde doktor söyledi artı cinsiyetinede bir pipi görüyorum dedi ve büyük olasılıkla erkek dedi daha sonra 3 gün sonra( dün) beni bir doktora sevketti doğum yapacağım hastaneye myom + pervia olduğu için aşırı riskli gebeliğe giriyorum iyice inceledi bu doktorda kızınız olacak dedi cinsiyet önemli değil tabikide 3 ,4 günde farklı 2 doktor ayrı şeyler dedi herneyse daha demin duşa girdiğimde şok yaşadım ve birkaç damla kanamam olduğunu gördüm fırladım resmen kayınvalidem yanımdaydı neyseki eşim yoktu hastaneye fırladık. Herşey yolunda çok şükür sadece dinlenecem ve her ağır şeyden kaçınacam. Allah sağlıklı bir bebek naship etsin şuan cinsiyeti hiç umrumda değil doğuma kadar öğrenmesem takmam herhalde yeterki yavrum ve sizlerin yavruları iyi olsun Öyle buraya yazmak istedim. Umarım canınızı sıkmamışımdır.
Ayy hiç de anlamam ki, bizimkine kız dediler ama hala kız olduğuna dair bulgulara nereden ulaştılar anlamam,ultrason çok karmaşık geliyor :) Eğer 12 hafta gibi bi tahmin yapıldıysa yanılma çok oluyor ama :) Sen kesin demeden daha inanma derim cinsiyete :)Kızlar mart anneleri bizden öndesiniz, cinsiyet tahmininde yanılan oldu mu aranızda? Başlarda suna benziyor deyip sonra baska çıkan? Bu da benim ufaklık bisey görünmüyor burda ama doktor kıza benziyor yakında kesin birşey denir dedi, hisleriniz ne söylüyor bakınca?
Hangi modelden aldım canım sal mı portbebe miBen aldım sling. Videodaki gibi bağladım hiç de zorluk yaşamadım. İnşallah bebek doğunca da rahatlıkla kullanabilirim.
Evet canim 12. Hafta da bende o yüzden emin olamıyorum :)Ayy hiç de anlamam ki, bizimkine kız dediler ama hala kız olduğuna dair bulgulara nereden ulaştılar anlamam,ultrason çok karmaşık geliyor :) Eğer 12 hafta gibi bi tahmin yapıldıysa yanılma çok oluyor ama :) Sen kesin demeden daha inanma derim cinsiyete :)
Bir kaç hafta daha sabret belli olma ihtimali artar :) 12 haftalıkken kız ve erkekte benzer çıkıntılar oluyormuş çünkü. Ben de 15 ya da 16 haftalıkken öğrendim %98 dedi. İnsan sabredemiyor tabi :)Evet canim 12. Hafta da bende o yüzden emin olamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?