- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #22.221
Oo onunki supermis bnm kuzenimde geceden sancisi tuttu sabah 6 da ancak dogurdu o yuzden gozum korktu bayagi hakkimizda hayirlisepidural normal tavsiye ediyorlar arkadasım hiç birşey hissetmedim dedi uç ikinmada çıkarmış şanslıymış süre bakımından :)
Evet uyandım ve kol kalkmıyorBnmde asi oldugum gun bisey olmamisti gece feci usumustum sadece.. Ertesi gun kolumu havaya kaldiramiyordumumarim sende olmaz herkesin bunyesi farkli tepki veriyor..
Evet uyandım ve kol kalkmıyorBnmde asi oldugum gun bisey olmamisti gece feci usumustum sadece.. Ertesi gun kolumu havaya kaldiramiyordumumarim sende olmaz herkesin bunyesi farkli tepki veriyor..
Gunaydin sevgili mart anneleri. umarim hepimiz saglikli sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza.
Nisan annesi olarak size soru sormaya geldim tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim :)
Merhaba bnm doktorum da radyologtam yana perinatoloji eğitimi bzde alıyoruz dedi sono nükleer diye büyük bi merkez var oraya yönlendirdi 4 boyutluda var
Malum detayli ultrason icin randevu almamiz lazim. arastirdigim kadariyla perinatolog olmasi lazimmis ama benim doktorum gerek yok dedi bem bakacagim dedi kafam karisti. siz nasil yaptirdiniz nerde yaptirdiniz ucret, muayne suresi nasildi, ozellikle izmirli anneler doktor tavsiyesinde bulunursa cok sevinirim
Bnmde doktorum kendim bakacam dedi o yuzden bnde perinatolog ayarlamadim yaptirdiktan snra icime sinmezse baska doktor arayisina girmeyi planliyorum insallah her sey sorunsuz gecerde baska doktorlara ihtiyac kalmaz eger doktorundan memnun degilsen perinatolog ayarla ama doktoruna isinde uzman diosan bnce gerek yok
Ay cok heyecanli
Hayirli guzel haberlerle don insallah
Benim ilk gebeligimde kendi doktorum bakmisti. Ozel muayenehaneydi ve baya tecrubeliydi. Kendisi bakiyorsa ne ala. Bosuna dert etme organlarini damarlarini fln olcecek zaten.Gunaydin sevgili mart anneleri. umarim hepimiz saglikli sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza.
Nisan annesi olarak size soru sormaya geldim tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim :)
Malum detayli ultrason icin randevu almamiz lazim. arastirdigim kadariyla perinatolog olmasi lazimmis ama benim doktorum gerek yok dedi bem bakacagim dedi kafam karisti. siz nasil yaptirdiniz nerde yaptirdiniz ucret, muayne suresi nasildi, ozellikle izmirli anneler doktor tavsiyesinde bulunursa cok sevinirim
Beklenen gun geldi mi sonunda:)Akşama detaylı ultrasonumuz var kızlar dua edin bizim için olur mu :) İlk kez sağlığıyla ilgili detaylı bir bilgimiz olacak, diğer testleri yaptırmadık malum. Çok heyecanlıyım
Çok şükür geldiBeklenen gun geldi mi sonunda:)
Hadi guzel haberlerle gelirsin insallah.
Gecmıs olsun canım ayrıntılı yaptırdınmı ? Farklı bir doktorada gorunseneKizlarr moralim cok bozukbiliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Az once yine tuvalete girdim sabahtan beri pembeli ve koyu akintim geliyordu ancak bu sefer ufak bir kirmizi parca geldi. Inanin ne yapacagimi bilemedim.
Doktorlar bizim kadar duygusal degiller profesyonel bakmaya calisiyorlar ancak yine de gel bakalim demesi gerekmez mi ? Artik neredeyse hergun lekelenmelerim oluyor.
Açıkçası ben de beklerdim kontrole çağırmasını, sen bence git, ya da farklı bir doktora git bi kontrol edilsin canım ya, normal bi durumda değilsin sonuçta, riske atılmaz. Çok geçmiş olsun :/Kizlarr moralim cok bozukbiliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Az once yine tuvalete girdim sabahtan beri pembeli ve koyu akintim geliyordu ancak bu sefer ufak bir kirmizi parca geldi. Inanin ne yapacagimi bilemedim.
Doktorlar bizim kadar duygusal degiller profesyonel bakmaya calisiyorlar ancak yine de gel bakalim demesi gerekmez mi ? Artik neredeyse hergun lekelenmelerim oluyor.
Çok geçmiş olsun Can'ım gönlünü ferah tutmaya çalış.bence de doktorun çağırmalıydı ama doğrusunu onlar biliyor sonuçta.ben olsam farklı bir doktora görünürdüm.Kizlarr moralim cok bozukbiliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Benim doktorum perinatolog en basindan beri. Ayrintiliyi vs de onlar yapiyor zaten. Cok memnunuz aslinda ama dunku yaklasimini soguk buldum.Gecmıs olsun canım ayrıntılı yaptırdınmı ? Farklı bir doktorada gorunsene
Sagol canim,inan cekindim bugun de aramaya , insan cok duygusal oluyor nu donemdeAçıkçası ben de beklerdim kontrole çağırmasını, sen bence git, ya da farklı bir doktora git bi kontrol edilsin canım ya, normal bi durumda değilsin sonuçta, riske atılmaz. Çok geçmiş olsun :/
Gidecegim kizlar da evde yalnizim. Hep yattigim icin kontrollere esim goturup getiriyor. Bugun aksi gibi aksam da dersi var esimin :/ yalnizlik cok zor cidden.Çok geçmiş olsun Can'ım gönlünü ferah tutmaya çalış.bence de doktorun çağırmalıydı ama doğrusunu onlar biliyor sonuçta.ben olsam farklı bir doktora görünürdüm.
Allah gonlunuze gore versin canim, iyi haberlerle donAkşama detaylı ultrasonumuz var kızlar dua edin bizim için olur mu :) İlk kez sağlığıyla ilgili detaylı bir bilgimiz olacak, diğer testleri yaptırmadık malum. Çok heyecanlıyım
Ahh Can'ım bir de beni düşün, ben napayım.hamile olduğumu öğrendim,ertesi gün eşim Doğuya gitti.4aydır görmüyoruz birbirimizi.ben de çalıştığım için memleketimde bile değilimGidecegim kizlar da evde yalnizim. Hep yattigim icin kontrollere esim goturup getiriyor. Bugun aksi gibi aksam da dersi var esimin :/ yalnizlik cok zor cidden.
Doktorundan memnunsan sorun yok canım.biz biraz duygusal olduğumuz için öyle gelebiliyor bize:)Benim doktorum perinatolog en basindan beri. Ayrintiliyi vs de onlar yapiyor zaten. Cok memnunuz aslinda ama dunku yaklasimini soguk buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?