2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
epidural normal tavsiye ediyorlar arkadasım hiç birşey hissetmedim dedi uç ikinmada çıkarmış şanslıymış süre bakımından :)
Oo onunki supermis bnm kuzenimde geceden sancisi tuttu sabah 6 da ancak dogurdu o yuzden gozum korktu bayagi hakkimizda hayirlis

Bnmde asi oldugum gun bisey olmamisti gece feci usumustum sadece.. Ertesi gun kolumu havaya kaldiramiyordum umarim sende olmaz herkesin bunyesi farkli tepki veriyor..
Evet uyandım ve kol kalkmıyor
Bnmde asi oldugum gun bisey olmamisti gece feci usumustum sadece.. Ertesi gun kolumu havaya kaldiramiyordum umarim sende olmaz herkesin bunyesi farkli tepki veriyor..
Evet uyandım ve kol kalkmıyor

Cok gecmis olsun kizlar insallah bugunleri de atlatip dogum icin birlikte gun sayicaz az kaldi sayilir zaten degil mi :))

doktorumdan cok memnunum guveniyorum kendisine. ben de kendi doktoruma yaptirayom olmazsa baska yere yaptirayim diyorum ama sira bulamazsam da zamani gecerse diye de endiseleniyorum

F Fundaa_aa

ben doktoruma sormadim siz perinatolog musunuz egitim aldiniz mi diye. drtayliyi nasil yapcaz deyince kendinden emin sekilde ben yapcam dedi arastirmaya drvam o zamana kadar

Benim ilk gebeligimde kendi doktorum bakmisti. Ozel muayenehaneydi ve baya tecrubeliydi. Kendisi bakiyorsa ne ala. Bosuna dert etme organlarini damarlarini fln olcecek zaten.

Akşama detaylı ultrasonumuz var kızlar dua edin bizim için olur mu :) İlk kez sağlığıyla ilgili detaylı bir bilgimiz olacak, diğer testleri yaptırmadık malum. Çok heyecanlıyım
Beklenen gun geldi mi sonunda:)
Hadi guzel haberlerle gelirsin insallah.

Kizlarr moralim cok bozuk biliyorsunuz durumumu. Dun yine kanamam vardi bu sefer daha kirmiziydi ama dudak kismi da aciyordu. Doktorumla gorustum regl sancisina benzer agrilarimi da soyledim. Erken kasilmalar olabilir dedi daha once verdigi fitili (endol) kullanmami onerdi. Ben de acaba acilma olabilir mi kanama rengi koyuydu ve aciyordu dedim. O da acilma varsa da vardir yapacak birsey yok. Devam ederse bakariz bir falan dedi. Acikcasi fitili falan kullanmak istemedim cunku kontrol olmadan bu fitili kullanmak istemiyorum acikcasi. Bir de bir gel bakalim demesini bekledim.
Az once yine tuvalete girdim sabahtan beri pembeli ve koyu akintim geliyordu ancak bu sefer ufak bir kirmizi parca geldi. Inanin ne yapacagimi bilemedim.
Doktorlar bizim kadar duygusal degiller profesyonel bakmaya calisiyorlar ancak yine de gel bakalim demesi gerekmez mi ? Artik neredeyse hergun lekelenmelerim oluyor.

Gecmıs olsun canım ayrıntılı yaptırdınmı ? Farklı bir doktorada gorunsene

Açıkçası ben de beklerdim kontrole çağırmasını, sen bence git, ya da farklı bir doktora git bi kontrol edilsin canım ya, normal bi durumda değilsin sonuçta, riske atılmaz. Çok geçmiş olsun :/

Çok geçmiş olsun Can'ım gönlünü ferah tutmaya çalış.bence de doktorun çağırmalıydı ama doğrusunu onlar biliyor sonuçta.ben olsam farklı bir doktora görünürdüm.

Açıkçası ben de beklerdim kontrole çağırmasını, sen bence git, ya da farklı bir doktora git bi kontrol edilsin canım ya, normal bi durumda değilsin sonuçta, riske atılmaz. Çok geçmiş olsun :/
Sagol canim,inan cekindim bugun de aramaya , insan cok duygusal oluyor nu donemde

Çok geçmiş olsun Can'ım gönlünü ferah tutmaya çalış.bence de doktorun çağırmalıydı ama doğrusunu onlar biliyor sonuçta.ben olsam farklı bir doktora görünürdüm.
Gidecegim kizlar da evde yalnizim. Hep yattigim icin kontrollere esim goturup getiriyor. Bugun aksi gibi aksam da dersi var esimin :/ yalnizlik cok zor cidden.

Gidecegim kizlar da evde yalnizim. Hep yattigim icin kontrollere esim goturup getiriyor. Bugun aksi gibi aksam da dersi var esimin :/ yalnizlik cok zor cidden.
Ahh Can'ım bir de beni düşün, ben napayım.hamile olduğumu öğrendim,ertesi gün eşim Doğuya gitti.4aydır görmüyoruz birbirimizi.ben de çalıştığım için memleketimde bile değilim daha hiçbir kontrolüme eşim gelemedi
Neyse bebişlerimiz ve biz iyi olalım da bu zor günler de geçecek inşallah...
Benim doktorum perinatolog en basindan beri. Ayrintiliyi vs de onlar yapiyor zaten. Cok memnunuz aslinda ama dunku yaklasimini soguk buldum.
Doktorundan memnunsan sorun yok canım.biz biraz duygusal olduğumuz için öyle gelebiliyor bize:)

Auralee cnm hadi güzel haberlerle dön inşallah :) merakla bekliyorum...
baharinbahcesi cnm çok geçmiş olsun bence bi Dr git yine de sen belki yatış felan vermesi gerekiyordur sonuçta senin hamilelik sürecin belli ara çekinme ya bnde çok çekiniyorum Dr ü aramaya ama Sende durum farklı hatta direk git bnce rahat edemiyorum parça geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…