2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben de böyle bişey düşünüyorum ama bakalım. Çok sağol:) bu arada kaç haftalık ya da aylıkken kullanılabiliyor bunlar biliyo musun?
Yeni dogan dan itibaren 2yila kadar dahada uzun kullanan varmış birkaç pozisyon da kullanılıyor ben sadece yeni dogan için düşünüyorum oğlum 3yasini dolduracak o vakitte dışarı çıkmak yorabilir pratik olduğunu düşünüyorum bende ama askılı portbebe daha da dikkatimi çekti

3 yaşında çok ağır gelir zaten, o zaman bizim omurgalar zarar görmesin:) hem o zaman babalar tepesinde taşısın artık

Evet canim ya sorma gerçekten catlicam bir de sembolik te olsa bir iki bisey almak istiyorum :) kıza benziyor dedi erkekte çıkabilir ama.

Evet canim ya sorma gerçekten catlicam bir de sembolik te olsa bir iki bisey almak istiyorum :) kıza benziyor dedi erkekte çıkabilir ama.
çok almak istiyorsan unisex bi şeyler al bence içinde kalmasın mesela beyaz cıtcıtlı zıbın gibi

Akşama detaylı ultrasonumuz var kızlar dua edin bizim için olur mu :) İlk kez sağlığıyla ilgili detaylı bir bilgimiz olacak, diğer testleri yaptırmadık malum. Çok heyecanlıyım
İnşallah herşey süpper çıkar:) uça uça gelir yazarsın buraya

Ben cinsiyeti iki gün önce öğrendim,ilk alışverişi de dün yaptım. İki yastık bak bi de bunlar

Eklentiler

• IMG_3058.webp
    17 KB · Görüntüleme: 92
Akşama detaylı ultrasonumuz var kızlar dua edin bizim için olur mu :) İlk kez sağlığıyla ilgili detaylı bir bilgimiz olacak, diğer testleri yaptırmadık malum. Çok heyecanlıyım
İNŞ güzel sonuclar alırsın ben hala bı yer ayarlayamadım

Ay nasi guldurdunuz beni sabah sabah :) Dogumdan bu kadar korkmuyosunuz resmen, 2 gun kolum azcik agricak diye asi yapmiyosunuz
Dogumdanda acayip tirsiyorum ama bebwgim icin mecbur katlanacaz onuda simdiden sezeryan dusunuyorum normal yapamam gibime gelio bn bu konularda biraz korkagm sanirim :))

bence sen kendini ödüllendirmişsin kız annesi olucam diye
Yok yaaa onlar yeğenlerim için kız olacağını duyunca havalara uçtular,ilk tokasını alıcaz diye. Ben de bebekten onlara diye aldım,kendime değil. Bizde adettir bebek hediyeyle ziyarete gider de

Dogumdanda acayip tirsiyorum ama bebwgim icin mecbur katlanacaz onuda simdiden sezeryan dusunuyorum normal yapamam gibime gelio bn bu konularda biraz korkagm sanirim :))
epidural normal tavsiye ediyorlar arkadasım hiç birşey hissetmedim dedi uç ikinmada çıkarmış şanslıymış süre bakımından :)

Bnmde doktorum kendim bakacam dedi o yuzden bnde perinatolog ayarlamadim yaptirdiktan snra icime sinmezse baska doktor arayisina girmeyi planliyorum insallah her sey sorunsuz gecerde baska doktorlara ihtiyac kalmaz eger doktorundan memnun degilsen perinatolog ayarla ama doktoruna isinde uzman diosan bnce gerek yok
Ay cok heyecanli
Hayirli guzel haberlerle don insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…