2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım bu mesajı farklı şekillerde yayiyor herkes . verilen numarayı Facebook'ta aratirsan görürsün . ihtiyaç olan kan da bulunmuş. öyle yani :)

Ama ben bugün dr. Gittim kasılma degil kasılma belden gelir karinda sertlik olur falan dedi doktor bebek bi tarafa toplaniyor bebeginin hareketi o dedi
Daha önce doğum yaptım kasılmanın belden geldiğini ilk kez duyuyorum öyle olmuyordu
Göbek deliğinin ya sağ ya sol tarafı sertleşir hatta kabarır yamulur birkaç dakkaya kendiliğinden geçerdi o anda zaten bebeğin hareketi hissedilmiyor

Kızlar Hindistan cevizi yağı aldım Balen diye yemeklerde kullanılıyormuş ama üzerinde yüksek oleik asit yazıyo kullanan var mı?

Canım bu mesajı farklı şekillerde yayiyor herkes . verilen numarayı Facebook'ta aratirsan görürsün . ihtiyaç olan kan da bulunmuş. öyle yani :)
Ya yok yere üzüldüm bi de oturup ne diyeyim ki :/ Neyseki gerçek ihtiyaç sahibi bulabilmiş.. Neden yaparlar ki..
Kızlar Hindistan cevizi yağı aldım Balen diye yemeklerde kullanılıyormuş ama üzerinde yüksek oleik asit yazıyo kullanan var mı?
Bi kez kullandım kuzenimde, çok güzel nemlendirmişti. Ama evde bi ton yağ oldu o yüzden almıyorum onu da.

Evet ya bnde kullandım şimdi o damlatma şişelerde işgence çekiyormuşum çok güzel nemlendirdi valla :) tesadüfen almıştım iyi olmuş :)

bayanlar merhaba nasıl gidiyor hamilelikleriniz :) ayrıntılı ultrosyon çekindiniz mi bu konuda biraz bilgi paylaşımı yapalım mı ben çok heyacanlı ve endişeliyim

Dr browns tavsiye ederim canım gaz problemi olan bebekler için doktorlar onu öneriyor birde bence 1 tane al lazım olursa sonra alırsın zaten kızım hiç biberon kullanmadı bize lazım olmamıştı yani

Yorumları da hep olumlu aslında. Ben çok anlamıyorum gerçi ama dışarıdan bakınca güzel :)
Bana çok uygun geldi sizinde fikrinizi almak istedim bebek karyolasına geçinceye kadar yatak odasında kullanmak için kısa kullanılacağı için çok kalite aramıyorum ucuz olsun şık görünsün yeter :)))

Life maşallah ne kadar beceriklisin
Şiş le mi yaptın bunu? Kaç numara ip falan kullandın?
Kız Allah hayrını versin senin Cimcim bizim konu sahibi yapıyo henüz bitmedi onunkide kızlar bitmiş halini merak ediyorlardı bende internetten buldun resmi yükledim ben bayıldım ama yapmıcam galiba

Dr browns tavsiye ederim canım gaz problemi olan bebekler için doktorlar onu öneriyor birde bence 1 tane al lazım olursa sonra alırsın zaten kızım hiç biberon kullanmadı bize lazım olmamıştı yani
Ya emmediğinde sağılan sütler de içirilecek ya, fazlası lazım olur mu diye düşündüm. Yoksa dr. browns ilk seçeneğim gibi, ekstra bir de avent alabilirim belki, o da doğal akışlıymış anne memesine en yakın uç ondaymış diyolar.

Evet canım ben ebebekten aldım takıp ettım sepete ekledım bı aydır beklıodm dun aksam soyledm bugun geldi dr browns ve phılıps avent aldım gayet kalıtelıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…