2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
öyle de, şaibesi bol folikasiti niye dayıyorlar peki?

Oyy lise zordur allah sabır versin
Off ben sıkıldım artık, daha yarısı yeni bitti
Benim gibi hisseden var mı
Zaman zaman sanki Hatta şu sıralar bolca.. O kadar hantal ve halsizim ki bıkmaya başladım bundan sanki hiç bitmeyecek gibi. Güzel yönleri de yok değil de, enerjimi geri istiyorum.

Eline saglik nazar boncugu tak mutlaka kırmızı nazar ceker derler batıl inanc denilebilir ama benim fikrim tabi bittigindede görürsek seviniriz :)

Nazar boncuğu kullanma çok taraftarı değilim . İğde dalından takıcam.

Tamam canım cekerım malesef ipim bitti , bir tane almıştım becerebilcem mi die ondada becerdım. Eşimden istedim bakalım 2 yumak daha ne zaman alırsa örer bitirir atarım inş

Seker yüklemesi icin konusulmus ben oglumda yaptirmıştım ve yüksek cıkmıstı ona göre bi yeme düzeni degismisti ben cok dikkatsizdim ama ondan oldu heralde cok kilo almıstı düsünmeden herseyi yiyodum simdi dikkatliyim ama gene yaptircam tedbir amaclı zor oluyo ama insanin migdesi bulaniyo ama yapcak bise yok

Kızlar ya böyle bi mesaj geldi, siz de yayabilir misiniz? Allah yardımcıları olsun

arkadaşlar elden ele bi zahmet
İstanbul'da bir arkadaşımın arkadaşının iki aylik bebeği kemoterapiye başlıyor. B rh negatif kana ihtiyaç var. Kan bağışı yapabileceklerin Sevil Hanım'la 0533 282 54 14 iletişime geçmelerini rica ediyoruz. Mesajı yayabilirsek yardımcı olacak daha çok kişiye ulaşılabilir, belki minik bebeğe umut oluruz

Eşim b negatif, hemen temasa geçelim.

Allah yardımcıları olsun inşallah

numara yanlış mı? kullanılmıyor.

Aynısını az önce Bursa da diye okudum..

Allah gerçekten ihtiyacı olanın yardımcısı olsun ne diyelim.. Şimdi soruyorum ben de gönderen kişilere bi yanlışlık varsa düzeltelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…