2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canım ben ebebekten aldım takıp ettım sepete ekledım bı aydır beklıodm dun aksam soyledm bugun geldi dr browns ve phılıps avent aldım gayet kalıtelıler
İkisini de alayım madem ben de :) Haftasonu mağazadan alırım diyorum. Emzik de beğendim çünkü, internette kalmamış.

İkisini de alayım madem ben de :) Haftasonu mağazadan alırım diyorum. Emzik de beğendim çünkü, internette kalmamış.
Anladım canım bende indirimi takıp ettım yoksa hepsını arastırmıstım avent in ikili 0-3 aylık olanı aldım emzik mor pembe bunun hakkında baya guzel seyler okudum bakalım en azından marka ve modellerini belırle alması kalsın ben hep not aldım sımdi gordukce alıyorum

Ben cok zor bir 12 hafta gecirdim biliyprsun kanamalar yatmalar surekli korku.atamadim demek hala ustumden o korkuyu. Ne guzel bak sen rahat tutuyorsun demek kafani guzel seyler goruyorsun:)

Kizlarr dogum sonrasi beni en cok zorlayan kisim gogus ucu yarasiydi. Bunun icin dogum oncesi onlem almak istiyorum. Son ay bisiler surmek lazim. Bide kuru sogan mucizesini cok duydum son hafta onu da uyguliycam. Sizin de onerileriniz varsa paylasalim

Selam kızlar, yarın 101 e yine bebek ürünleri geliyo, nevresim yorga, alez, zibin alt üst biberon fırçası..
Ben alez biberon fırçası ve zibinlardan birer tane aldım
Ben oğluşuma nevresim takımı aldım ama yorgan yastığın neyden üretildiği yazmadığı için almadım sadece nevresim 100 de yüz pamuk diye aldım alan birtane kadın rengi atıyo alma dedi ama 22 lirada birşey değil en kalitelininde rengi atıyo sonuçta.

Aaa ozaman olabılır canım benım doktorda karnımı ellıyo suan gayet yumusak dıyo o zaman bebıs toplanıyodur bende kasılmaya yoruyodum iyi barı
Kasılmayla cok benziyor demekki canım belden gelir diyo nedemek bilmiyorum ama belimde bisey hissetmiyodum sadece karnımda kafasını hissettim sanki :)

Benimde öyle oldu senin dediğin gibi sanki karnım bi tarafta toplandı, ama doktor inatla kasılma degil dedi. Belden gelir derken ne demek istedi bilemiyorum

2. Bebişi olan anneler bebek ilk doğduğunda yastık kullanılıyor mu nasıl yastık almalıyız ne zaman kullanmalıyız

2. Bebişi olan anneler bebek ilk doğduğunda yastık kullanılıyor mu nasıl yastık almalıyız ne zaman kullanmalıyız

LifeandFeel canım annem bana çeyiz de bebek yorganı yastığı fln yapmıştı. O yüzden almadım nevresim. Yalnız nevresimim pembeli :) oglusum için kumaş alıp diktiricem
Inşaallah sağlamdır..zorluteks taç markasinin taşeronu galiba internette adresler aynı çünkü
Güle güle kullanın inşaallah

Selam kızlar, yarın 101 e yine bebek ürünleri geliyo, nevresim yorga, alez, zibin alt üst biberon fırçası..
Ben alez biberon fırçası ve zibinlardan birer tane aldım

Canım benım şimdiden catlamıs suan kullanmak iyi değilmiş son bi ay kullanılırmıs bıseyler gogus kalkanınıda duydum onuda alcam birde gamastan pomad eczanede varmıs ve tereyagı cok yumusatıyomus valla bende korkuyorum

Çok sağol. Diktirmede güzel kumaş kalitesini desenini beğenirsin gönlüne göre olur.

2 yaşına kadar yastık onerilmiyor canım ama çok kşuan bebekler icin reflu yastigi var hafif eğimli oluyor bir de boğulma önleyici yastıklar var onlar kullanılabilir

Ben yasamadim cok sukur ama gorumcem aglayarak emziriyordu soğanı uyguluyordu bir de tahinin üzerinde biriken yağ çok iyi geliyormuş

Kızlar annem bebişime alt açma yaptırmış bayıldım şuan boyuttan dolayı ekleyemjyorum muhakkak eklicem sizde bakın yapan kadının ingde sayfası var
Bende intertten izledgm videolarla patik yaptım simdi yelek yapıyorum:)

cimcimegfb masallah canım ne güzel yapmissin güzel anlatan video var mı ? Bende yapmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…