2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bu hafta iki kere bebek top gibi toplandı karnımın bi tarafina 1 dk bile sürmeden düzeldi , normal mi sizlerde yaşadınız mı hiç böyle bisey ??
Bn onu 16.haftadan beri yaşıyorm bi ara çk sıklaştı ve kasık agrısı yapıodu doktor yanına çağırıp progestan vetmişti ne olr ne olmz dye ama toplanma yapabliolar genelde agrın yoksa ve çoo sık olmuyorsa sorn olmuyo sanırm

yaşlı demiyelimde biraz olgun diyelim dün gittim ben doktora magnezyum eksikliğinden oluyormuş. ilaç verdi. bugün gidip alacağım bakalım. ne olacak. haber veririm mutlaka . ağrıdan yürüyemez olmuştum ben ama artık ağrı azalırsa yürümeye devam edeceğim. hamile destek yastığını bende aldım ama onunla daha huzursuzum ve yatamıyorum. attım bi kenara duruyor şimdilik. şeker yüklemeyi araştırmaya başladım şimdi. yaptırıp yaptırmamak kkonusunda bir sürü saçma sorum var bir ay içinde karar vermem gerek!

Kızlar yaklasık bır aydır e bebekte sepetim dolu beklıyodum biberonları trendyola gore daha cok ındırıme gırıyo dıye takıp ettım hep dun aksam dr browns cam bıberon ıkı adet phılıps avent bıberon ve ıkı adet emzık .. Ikı pantolonlu takım yelek sırr bezleri agız mendılleri bel koruyucu aldım ve azonce geldıler cok cok guzeller bu kadar kısa surede gelmesi sasırttı trendyol ve markafonıde ıkı haftadır bekleyen sıparıslerm var nerdeyse tum alısverısı bıttı sadece bakım urunleri kaldı buarada braun 4520 ates olcer media markette 100 tl ymıs onuda bu hafta alıcam ınternette daha yuksek gordum bılgınıze olsun

Evet kızlar bebek toplanması olmuyo o yuzuyo hep bunun adı kasılma benımde sıkıntım buydu ılac ve ıgne kullanıyorum

Inan cogu durumda en rahat olan gebelerden biriyim. Lekelenmeleri bile kafama takmiyorum. Ama neredeyse haftabir olunca bu kanamalar surekli kontrol, acil vbne gitmek yipratici oluyor. Korkusu, moralsizligi yeter.

Haklisin tabi, hamileligini bi icin rahat yasayamadin. Umarim artik net bir sekilde bir seyin olmadigini soyleyebilirler de tadini cikarabilirsin bugunlerin

Bugün randevum vardı sordum doktora bebegin hareketi o kasılma falan degil kasılmalar belden gelir hissedersin zaten dedi bilemiyorum tabi ne nekadar dogru saglikli olsunlar da gerisi cokta onemli degil :)

Evet kızlar bebek toplanması olmuyo o yuzuyo hep bunun adı kasılma benımde sıkıntım buydu ılac ve ıgne kullanıyorum
Ama ben bugün dr. Gittim kasılma degil kasılma belden gelir karinda sertlik olur falan dedi doktor bebek bi tarafa toplaniyor bebeginin hareketi o dedi

Ama ben bugün dr. Gittim kasılma degil kasılma belden gelir karinda sertlik olur falan dedi doktor bebek bi tarafa toplaniyor bebeginin hareketi o dedi
Aaa ozaman olabılır canım benım doktorda karnımı ellıyo suan gayet yumusak dıyo o zaman bebıs toplanıyodur bende kasılmaya yoruyodum iyi barı

Kizlar bu gece cok kotu bir ruya gordum. Oyle bi kanamam vardi ki galiba bebegimi kaybediyordum. Cok korktum anlatamam. Allah hayra cevirsin

Hamilelikte değişen hormonlardan mıdır nedir bu tip kabuslar oluyor sanırım. Ben de bebeğimi kaybettiğimi görmüştüm. Neden bu kadar hafta sonra düşük oldu diye soruyorum doktora, stresten uzak durmalıydın diyor :) uyandığımda nasıl şükrettim anlatamam. Doktora gidene kadar da günler geçmedi tabii ama bir arkadaşım hamilelikte oluyor böyle takılma demişti. Her şey yolundadır inşallah merak etmeyin.

Ohh ne güzel maşallah diyelim bence. Emzirdiğimi ben de çok görüyorum yaa çok tatlı oluyorr

Haklisin tabi, hamileligini bi icin rahat yasayamadin. Umarim artik net bir sekilde bir seyin olmadigini soyleyebilirler de tadini cikarabilirsin bugunlerin
Insallah canim birgun ben de size gelip artik progestan, igneler en onemlisi de kanamamiz bitti demek istiyorum. Boyle gececek olsa dahi bebegimi saglikla kucagima alayim baska bir istegim yok. Surekli yatmak zorunda olmayan hamisler hamileliginizin tadini cikarin :)

Bu ogrenciler ne kadar insafsiz ya bugun onlara sinir olmaktan bebegi unuttum insallah bebegimi cok strese sokmamisimdir birde lise ogrencileri ne durdan anliyorlar ne bir seyden cok yoruluyorum bu ara bebegimin psikolojisini bozacaklar diye korkuyorum

evet kabuslar hormonalmiş, normal yani, ben de arada görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…