2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
slm kızlar..aylık kontrolden geldim bugün.590 gr ve 28 cm olmuşuz çok şükür..şeker için de kan verdim.açlık-tokluğa bakıldı.düşük çıktığı için şeker yüklemesi yaptırmıycaz.ilk gebeliğimde şeker çıkmamıştı.dr.şeker düşük yüklemeye gerek yok dedi.ayy, iyi mi yaptım bilmiyorum ya...yükleme yaptırmayan vaya yaptırmayacak olan var mı?

Tamam tatlım aynen bende öyle yapıyım daha uygun olur teşekkür bakalım bende yeni yeni başladım almaya liste yapmak lazım
RiCa ederim canım bana ayakta kalmak yasak oldugu için dolanamıyorum ama takıp edıyorum indirimleri liste yaptım bı ıkı aydır arastırıyodum lıste cok işe yarıyo canım

ben yaptırmicam eğer senin gibi kanda düşük çıkarsa. Zaten sağlıklı beslenen biriyim. Cesaretin yok yaptırmaya çünkü sağlıklı beslenen biri olarak beni etkileyebilir okadar yükleme. Bünyeden bünyeye fark var çünkü.

ben yaptırmıycam, düzenli bakıyorum zaten şekerime, benim de düşük hep.

Katalogtaki herşeyden vardı canım birtane de normal el havlusu aldım. Ama iyiki de varmış birde yarın yürüyemezdim oraya :)
Ay bizim burda carsamba aksam 20.55 olsa bile persembe olmadan asla satamayz diyolar ve satisa cikarmiyorlar bende yarin bakaym bi.1 adet mi aldin canm?kalitesi ne durumda

esmerm91 canım alez aldım sıvı geçirmiyor..
biberon temizleyicisinde bpa içermiyor..
Zibin ve alt pijama larda %100 pamuk..
Tekstil ürünleri de zorluteksin oda taç in taşeronu galiba..

Ay bizim burda carsamba aksam 20.55 olsa bile persembe olmadan asla satamayz diyolar ve satisa cikarmiyorlar bende yarin bakaym bi.1 adet mi aldin canm?kalitesi ne durumda
Evet 1 adet aldım kadın vardı alma rengi soldu ben aldım dedi ama en kalitelisininde rengi soluyo 40 dan yukarı yıkarsan o yüzden aldım malınıda beğendim yüzde yüz pamuk dokusu güzel geldi bana canım. Başka desenler gelirse 1 tane daha alıcam inşAllah.

Zıbın yoktu markette bugün ama katalokta desenleri hiç güzel değildi sade varmıydı canım yoksa hepsi katalog daki gibimiydi sade varsa bende alayım

Merhaba arkadaşlar ben de bu tipiği yeni gördüm ve hemen üye oldum. Benimde doğumum mart 25 gibi görünüyor hayırlısıyla oğluma kavuşacaminşallah. Aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı ben haftaya giricem afp değerim yüksek çıktı inşallah bir problem olmaz.ultrasona girmeden önce herhangi bir hazırlık yapıyormusunuz? Kaç dakika sürüyor, birde ücreti yazarsanız sevinirim. Rabbim herkese sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah

Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın . ben kadikoy de bağdat caddesinde girdim ayrıntılı renkli doppler die gecio yüz resimlerinide çekip verio ve her organına bakio ellerine parmaklarına kadar sayıyolar Çok da iyi ilgilendiler bi hazırlık yok normal ultrason gibi düşün eşim resminde telden çekti ekranın sende görebiliyorsun bi klinik gibi iki doktor var birisi Mehmet uludoğan digeride dk.zeki soy ismini unuttum internetten de arastirabilirsin ücreti biraz pahalı ama değer umarım 320 TL verdik

Ortalama 20 dk fln suruo bazen kısada olabilir en fazla 30 dk bebeğin durumuna gore

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sizde bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben izmirdeyim canım merak ettim fiyatları ama sanırım bu renkli doppler değil bu ayrıntılı ultrason diye geçiyor ikisi farklı diye biliyorum. Yinede çok teşekkür ederim.

Amin inşallah canım ama ayrıntılı diyince asıl ismi ayrıntılı renkli doppler die biliyorum :) neyse inşallah iyi geçer:)

Bende yaptirmadim canm doktor tokluk sekerine bakicaz dedi benimde dusuk cikti normalden bile zaten hep dusuktur ailemdede seker yok sukur. Ama yaptir dese yaptiracaktim o ayri konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…