2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Çok güzel olur valla bence de paylasayalim çok vaktim yoktu bu aralar pek yazamiyordum ama hem alıp hem yaptiklarimizi paylasabiliriz :)

Bu arada beşiğin çok tatlı canm hayırlı olsun

esmerm91 canım alez aldım sıvı geçirmiyor..
biberon temizleyicisinde bpa içermiyor..
Zibin ve alt pijama larda %100 pamuk..
Tekstil ürünleri de zorluteksin oda taç in taşeronu galiba..
Anladm canm çok teşekkür ederim bilgiler için yarin bir bakaym bende

Hmm bende iyiyse 2 tane felan alcam nasipse.dokusuna felan bir bakaym da

esmerm91 canım alez aldım sıvı geçirmiyor..
biberon temizleyicisinde bpa içermiyor..
Zibin ve alt pijama larda %100 pamuk..
Tekstil ürünleri de zorluteksin oda taç in taşeronu galiba..

Zorlu tekstil Taç'ın da içinde olduğu olduğu ana gruptur canım. Taşeronu değil yani. Belki de bunu a101 için bile üretmiş olabilirler.

Son ay goguslerime her gun meme ucu kremi surcem. Dogum yaptiktan sonra kuru soganla ovuluyor meme ucu anneme diycem 2 3 dk yapsin bide philipsin gogus kalkani var ondan alicam hem akan sutu topluyo hem meme ucun bi yere deymiyor ve hava aliyor. O kadar cektim ki 8 ay aglayarak emzirdim. Bakalim bunlar insallah ise yarar.

Sen yinede takip et buhis hangi aralıklarla oluyor diye sıklaşırsa doktora söylersin
Dogum sancisi cekeydin belden nasil geldigini anlardin:)))
Saka bi yana canim kasilma oyle olmuyo ben 5 saat cektim boyle belden bi vuruyo karni sariyo bacaklardan cikiyo resmen. Yani korkma icin rahat olsun.

Benimde bazen ayaga kalkinca hatta bazen ocagin basindayken karnim uzuyomus gibi geriliyor. Sanki oturdugunuz yerden ayaginzla birseyi itersiniz ya oyle birsey ama cocugun tekmesi hareketlenmesi falan degil. Sadece o gerilme hissi. Anlatamadim suan neyse herkese gunaydinnn iyi bir gun olsunnn hepimizeee

Ben varim hergunum kabus gunluk hayatim mahvoldu biyere gitsem 10 dk oturayim sirtima agri giriyo uzanmassam o an nefes alamicak gibi oluyorum... uzun zamandirda boyleyim.. ilk haftalarda bel agrim vardi o zamanda cok oturamiyordum ikiside berbat bi aci Allah yardimcimiz olsun... doktorum hafif yuksek topuk giy dedi boyumun uzunluguna falan bagladi. Ben zaten magnezyum iciyorm fazlasiyla kabizlik icin. Bu sfer gittigimde osteocare diye hap verdi ona basladim bakalim..

Dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Fetal eko istedi bi terslik var mı dedim yok dedi her şey normal. Sonuçta da her şey normal yazıyor ama neden istedi anlamadım. Sizden de istediler mi?

Merhaba ben dün çektirdim herşey normal dedi ama eko istedi bebek için. Sonuçları okudum orada da her şey normal yazıyor.

Benim bir arkadaşım almıştı geçen sene A101 den, çok memnun kaldı hala da kullanıyor. O söyledi bana, kendisi de yedek alacakmış birdaha.

çok geçmiş olsun canım. ben yanımda bir adet küçük yastık ile dolaşıyorum artık belime sırtıma kısaca vücudun destek istediği neresi varsa koymaya çalışıyorum. bir de işim çok yoğun. sene sonu olunca iyice yoğunlaştı, hem ağrı hem iş bir arada yürütemiyorum magnezyuma yeni başladım ben. hem hap hem de suda eriyen bir toz verdi. bir haftaya düzelirsin dedi ama bakalım. ağrıdan yürüyüşte yapamıyorum artık. doktorlara göre normal bize göre anormal olan bu durum bir an önce geçer umarım

Merhaba ben dün çektirdim herşey normal dedi ama eko istedi bebek için. Sonuçları okudum orada da her şey normal yazıyor.
çok sevindim bende hafta sonu çektiricem hayırlısıyla bi problem çıkmaz bebek için eko neden istiyorlar acaba

selam tatlımm hoşgeldin ben de bazı bazı yazıyorum genellikle okuyorum
benim de 25 mart sat a göre doğum tarihim ama benim oğluş bir hafta kadar önde olduğundan 16-17 marta çekildi doğum tarihim.
ankaradayım ben burda gittim ayrıntılıya sen nerdesin burdaysan önerebilirim

Öncelikle mesajıma cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben izmirdeyim canım bende ultrasonda bir hafta geriden gidiyorum:)) haftaya gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı ultrasona bakalım hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçer. Rabbim bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bir problem yok dedi hafif bir parlaklık var dedi. Nedir o üfürme gibi birşey mi dedim yok hayır dedi. Anlamadım çok çektiricem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…