- 3 Ağustos 2016
- 235
- 103
- 103
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.301
Kocaeli üniversite hastanesinde fetal eko dediğim normal eko, hafif bir parlaklık görüyorum dedi. Üfürme gibi birşey mi dedim hayır normal her şey dedi. Çektiricem inşallah birşey çıkmaz.bende duymadım. nerde yaptırdın ultrasonu?
Aminn Canım. İnşallah sorunsuz geçer.güzel dileklerin için teşekkürler tatlım rabbim herkese mutlu huzurlu doğumlar bebişler nasip etsin
20-25 dk kadar sürüyor ayrıntılı ult. doktor tüm iç dış organ ve uzuvlar tek tek milim milim ölçüyor inceliyor. sıkıntısız sorunsuz olur tatlım içini ferah tut
Doktor mu yaptırmanı istedi. Üniversite hastaneleri yada araştırma hastanelerinde yaptırabilirisin.Bnde fetal eko yaptirmak istiyorum ya
Hoşgeldin canım. Önümüzdeki hafta düşünüyorsan hemen randevu alman lazım çünkü bildiğim kadarıyla hemen randevu alamıyorsun sen şimdiden al randevunu sona bırakma ayrıntılı zamanın geçmesin. Benimde tahmini doğum tarihim size yakın 23 mart yarın benimde ayrıntılım var. Umarım herkes hayırlı haberler alır hep. Allah utandırmasın hiçbirimiziAminn Canım. İnşallah sorunsuz geçer.
Dediğin gibi bir yapayım ben de, ama görüp çılgınlar gibi alışveriş yapasım var yalan değilAnladım canım bende indirimi takıp ettım yoksa hepsını arastırmıstım avent in ikili 0-3 aylık olanı aldım emzik mor pembe bunun hakkında baya guzel seyler okudum bakalım en azından marka ve modellerini belırle alması kalsın ben hep not aldım sımdi gordukce alıyorum
Evet zor oldu senin, belki ondan bilmiyorum. Ama başlarda bi şekilde içten korkum hep vardı, sonradan hissetmeye başlayınca duruldum. Mesela çok dillendirmem ama sürekli erken doğum korkum var, anksiyete bozukluğum var çünkü, durup durup kuruyorum. O yüzden o rüyalar iyi geliyor bana.Ben cok zor bir 12 hafta gecirdim biliyprsun kanamalar yatmalar surekli korku.atamadim demek hala ustumden o korkuyu. Ne guzel bak sen rahat tutuyorsun demek kafani guzel seyler goruyorsun:)
Ayy çok korkuyorum ben de, eczanede bi bayanla karşılaşmıştım yeni doğum yapmış, lansinoh önerdi 7 aylıkken başla ona diye, o kullanmış rahatmış falan. Ben aldım 1,5-2 ay sonra başlarım diyorum. Bilmiyorum başka ne yapılır malum tecrübesizlik :/Kizlarr dogum sonrasi beni en cok zorlayan kisim gogus ucu yarasiydi. Bunun icin dogum oncesi onlem almak istiyorum. Son ay bisiler surmek lazim. Bide kuru sogan mucizesini cok duydum son hafta onu da uyguliycam. Sizin de onerileriniz varsa paylasalim
Yaa merak ettim ben de :)Kızlar annem bebişime alt açma yaptırmış bayıldım şuan boyuttan dolayı ekleyemjyorum muhakkak eklicem sizde bakın yapan kadının ingde sayfası var
Bende intertten izledgm videolarla patik yaptım simdi yelek yapıyorum:)
cimcimegfb masallah canım ne güzel yapmissin güzel anlatan video var mı ? Bende yapmak isterim
Travel sistemin yanında verileni kullanırım, bir de evde titreşimli olanlardan kullanıcam ablamdan kalan.Kizlaar anakucagi aldiniz mi ne alacaksinizz
Oh maşallah nasıl da büyüyorlar. Doktorun da çok temkinli yaklaşıyor, boşlamıyor o da güzel. İnşallah sağlıcakla gelsin miniğin :)Merhaba kizlar dun randevumuz aksam oldugu icin ancak simdi yazabiliyorum. Ultrasonda bir acilma gormedi doktorumuz. Kanamanin erken dogum riski oldugunu ve yine yatak istirahatine devam dedi. Bir de dun forumda okuduklarimdan dolayi karnimdaki toplanmalardan bahsettim, ben bebek hareketi zannediyordum ama kasilma imis bunlar. Bebek bu kadar cekilip, toplanmazmis. Kasilmalar icin endol fitili yine tavsiye etti. Kanama belki bunlardan dolayi oluyordur diye de dusunuldu. Gunde 1 kezden fazla olmasi durumunda takip edilmeliymis. Benim gunde 1 kez oluyor bazen de 2 gune bir. Onun disinda haftada bir pruluton igneye devam. Dun ignenin ardindan daha iyiyim. Progestana da vajinadan kullanmaya devam.
Bu arada bebegimi yine gorduk, mutluyum :) yine elleriyle suratini kapatti. Hatta yumruklariyla :) sanki ultrasondaki baskidan korkup kendini korumaya aliyor gibi cok enteresan. Bir de yaklasik 668 gram olmusuz :) Allahim tum canlarimizi korusun
Evet sagolsun, her hafta boyle birsey oluyor sizi de rahatsiz etmek istemiyorum. Ama inanin artincaya kadar bekliyorum falan dedim. Olur mu her zaman ara dedi, onemli sonucta kanama dedi. Sadece cok yogun doktorumuz tek sorunumuz o, onu da anlayabiliyorum uzmanligindan dolayi, bir de onun da bir bebegi var :)Oh maşallah nasıl da büyüyorlar. Doktorun da çok temkinli yaklaşıyor, boşlamıyor o da güzel. İnşallah sağlıcakla gelsin miniğin :)
Ya evet işte yoğun oluyorlar o sıkıntı, ama nüfus kalabalık onlar da ne yapsınlar :) Yine bebeğine rağmen ilgilenmesi güzel. İlk gittiğim doktorumu da sevmiştim ama onun da ikizleri vardı, evdeyken benimle pek ilgilenemeyeceğini söylemişti, haliyle o bende bi soru işareti bırakmıştı. Acil durumum olsa ulaşamayacaktım, belki doğumuma girmeyecekti gibi..Evet sagolsun, her hafta boyle birsey oluyor sizi de rahatsiz etmek istemiyorum. Ama inanin artincaya kadar bekliyorum falan dedim. Olur mu her zaman ara dedi, onemli sonucta kanama dedi. Sadece cok yogun doktorumuz tek sorunumuz o, onu da anlayabiliyorum uzmanligindan dolayi, bir de onun da bir bebegi var :)
Geçmiş olsun canım doktorun dediği gibi kanamalar belki kasılmalardandır. inşAllah ilaçlar iyi gelir. Bebişini de maşAllahMerhaba kizlar dun randevumuz aksam oldugu icin ancak simdi yazabiliyorum. Ultrasonda bir acilma gormedi doktorumuz. Kanamanin erken dogum riski oldugunu ve yine yatak istirahatine devam dedi. Bir de dun forumda okuduklarimdan dolayi karnimdaki toplanmalardan bahsettim, ben bebek hareketi zannediyordum ama kasilma imis bunlar. Bebek bu kadar cekilip, toplanmazmis. Kasilmalar icin endol fitili yine tavsiye etti. Kanama belki bunlardan dolayi oluyordur diye de dusunuldu. Gunde 1 kezden fazla olmasi durumunda takip edilmeliymis. Benim gunde 1 kez oluyor bazen de 2 gune bir. Onun disinda haftada bir pruluton igneye devam. Dun ignenin ardindan daha iyiyim. Progestana da vajinadan kullanmaya devam.
Bu arada bebegimi yine gorduk, mutluyum :) yine elleriyle suratini kapatti. Hatta yumruklariyla :) sanki ultrasondaki baskidan korkup kendini korumaya aliyor gibi cok enteresan. Bir de yaklasik 668 gram olmusuz :) Allahim tum canlarimizi korusun
Hoş bulduk Canım. Evet bende öyle pazts ya da salı günü gideyim.yarın ki ayrıntılı ultrason güzel geçsin inşallah. Yarın ki deneyimini burda paylaşırsan çok mutlu olurum.şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim.Hoşgeldin canım. Önümüzdeki hafta düşünüyorsan hemen randevu alman lazım çünkü bildiğim kadarıyla hemen randevu alamıyorsun sen şimdiden al randevunu sona bırakma ayrıntılı zamanın geçmesin. Benimde tahmini doğum tarihim size yakın 23 mart yarın benimde ayrıntılım var. Umarım herkes hayırlı haberler alır hep. Allah utandırmasın hiçbirimizi
ben de aldımEvet 1 adet aldım kadın vardı alma rengi soldu ben aldım dedi ama en kalitelisininde rengi soluyo 40 dan yukarı yıkarsan o yüzden aldım malınıda beğendim yüzde yüz pamuk dokusu güzel geldi bana canım. Başka desenler gelirse 1 tane daha alıcam inşAllah.
Kizlaar anakucagi aldiniz mi ne alacaksinizz
ayyy benim annem aldı da aldı ablam da, canları istiyormuş da adını bilemiyorlarmışAy ben daha 1 takım hastane çıkışındna baişa hiç bir şey almadım, bakmadım da. Önümüzdeki ay sadece hastane çantalarına konulacakları alıp hazırlayacağız. 7.aydan itibaren onlar hazır olsun istiyorum ne olur ne olmaz. (bu konuda rüya görmüştüm 7 aylık hamileyim suyum geliyor ama daha hiçbirşey almamışız, karnımı tuta tuta kendime pijama bebişe hastane çıkışı almak için sokaklarda koşturuyorum)
Kalan eşyaları da son dönemlerde alırız herhalde. Karı koca bu konuda çok ağır kaldık nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?