2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ayyy benim annem aldı da aldı ablam da, canları istiyormuş da adını bilemiyorlarmış

Benim annem de sadece 1 tulum takımı ile 1 battaniye aldı. Garibimin içi gidiyor da abim evlenecek birkaç aya onunla uğraşıyor, maddi anlamda eli dar biraz bu ara :) Gerçi ben de henüz kimse birşey alsın istemiyorum. Önce kendim almak istiyorum :)

Benimki anlamıyor, alma dedikçe daha çok alası geliyor galiba, ilk ve muhtemelen tek torun ya çıldırdı kadın

Benimki anlamıyor, alma dedikçe daha çok alası geliyor galiba, ilk ve muhtemelen tek torun ya çıldırdı kadın

Benimki de ilk ve tek torun olacak. 4 senedir baskı yapıyor torun torun diye, birde kendisi bakacak sağolsun :) Parası olsa dinlemeyecek te, napsın işte doğduktan sonra alırım bende diyor :))

Bizim de bişeyimiz yok ki daha :) Hep ufak tefek eşyalar. Ne zaman alacağımı da bilmiyorum her ay param yok diye geçiştiriyorum çok fena patlayacak gibi

Benimki de ilk ve tek torun olacak. 4 senedir baskı yapıyor torun torun diye, birde kendisi bakacak sağolsun :) Parası olsa dinlemeyecek te, napsın işte doğduktan sonra alırım bende diyor :))
yazık ya özeniyorlar işte :)
bizimki de biraz ondan biraz bundan, kimbilir daha neler gerekecek bilmiyorum, bir mont tulum almışki 1,5 yaş için
eline geçeni alıyor

Bizim de bişeyimiz yok ki daha :) Hep ufak tefek eşyalar. Ne zaman alacağımı da bilmiyorum her ay param yok diye geçiştiriyorum çok fena patlayacak gibi
aman ihtiyaç oldukça da alınır ne olacak, elini sallasan bebe mağazası ortalık
ben daha yeni farkettim ne çok marka ve dükkan varmış bebeklere yönelik inanılır gibi değil.

:) onlar da kendine gore haklilar tabi. Ben de daha cok aksamlari gorusebiliyorum. Gun icerisi universite, hastane, muayehane derken . Ben de ozellikle sordum dogum isini hangi hastanede istersen gelirim dedi en buyuk rahatligim bu . Tabi umarim cok fazla masrafli olmaz :/

Bizimde eksik yok nerdeyse keyfi seylere bile gecildi kapi susudur bilmem nedir :) detaylari atlamamk adina erken basladik ama bana sorarsan yeterki gelsinler.. bizim taraf gosterisede meraklidir biraz ondanda bu halimiz :)

Gozun aydin canim hersey yolunda sayilir bebegin iyiyse sukur yatmak problem degil inanki hersey onlar icin... kanamalarinda kesilir insallah ben kotu bisey hissetmiyorum sende nedense hersey yolunda gidcek gbi :)

Hastaneye gore fiyatta degisecek dimi canim doktor sabit alabilir ama her hastane farkli banada istedigin yerde dedi cinarliyi istiyorum o da doğru secim dedi

Aynen eşimde alırız diyor ama birden hesap kabarık çıkınca göreceğim ben onu

Bizimde eksik yok nerdeyse keyfi seylere bile gecildi kapi susudur bilmem nedir :) detaylari atlamamk adina erken basladik ama bana sorarsan yeterki gelsinler.. bizim taraf gosterisede meraklidir biraz ondanda bu halimiz :)

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah Bizde de tam tersi hiç sevmeyiz, zaten gelip gidecek , görecek pek kimsemiz de yok. Biz de kimseye gitmediğimiz için gelmezler muhtemeler O yüzden sadece ihityaç olanları almayı düşünüyoruz. Kapı süsü filan da çok düşünmüyorum. Birtek çiçekli lohusa tacı yaptıracağım kendim için o kadar :)

Dogum sancisi cekeydin belden nasil geldigini anlardin:)))
Saka bi yana canim kasilma oyle olmuyo ben 5 saat cektim boyle belden bi vuruyo karni sariyo bacaklardan cikiyo resmen. Yani korkma icin rahat olsun.
benim bahsettiğim canım doğum sancısı değil zaten braxton hicks kasılmaları biliyomusun bilmiyorum

Çok güzel canım,eline sağlık.
Kızlar çok hamaratsınız maaşallah. Resmen düztopçu gibiyim, elimden hiç bir iş gelmez Hiç anneme çekmemişim

Cnm bu örgü çok kolay bende yapamam deidm kadin ayrıntılı herşeyin anlatıyor internette:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…