- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.781
Aynı ağrı bende de war sağ taraf ağrıo kasık ağrısı gibi bisey allahm hepimzn yardmcısı olsun sağlkla doğuralm heryn yeni bisi cıkıyo
Bnde ayniyim bacagimin arasina bir tane aliyorum arkama bir tane ayagimin altina bir tane aliyorum yatis pozisyonunu ayarlayana kadar yarim saat gecio yatagin nerdeyse her tarafini kapliyorum normaldede deli yatardim simdi tam zivanadan ciktimKiyamam o bi kosede kipirdamadan yatio koca yatakta ben 4yastikla mucadele ediyorum:))))
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışızKızlar gunaydın hepınıze aklıma bısey takıldı bebegın alısverısını nerdeyse tamamladım 0-3 ay 5-6 takım ve 0-6 ay da 5 takım almısımdır suslu falan 6-7 de olabılır :) yani su saatten sonra baska kucuk kıyafet almıcamda 0-3 aylık yada 0-6 aylık arasında cok az fark oluyo ya gıydıremezsem hemen buyurse napcamsiz nasıl alıyosunuz artık alırsam 1 yaşa gore alıcam
Bebek icin en sagliklisi kaucukmus ama onun da rengi fln kotu iste cirkin bi emzik:) sanirim ben de silikon alirimGeldi şimdi aventler, çok tatlı ama bi tecrübem yok yenidoğana olur mu olmaz mıAnneme danışırım artık. Silikon bu evet. Kauçuk neden daha iyiymiş ? Genelde hep silikon uçlu biberonlar ve emzikler.
Listenle hemen hemen aynı almısım benımde bakım urunleri kaldı gogus kalkanı sebamed urunleri alcam 12 aylıklarıda lcw dan bakıcam cok guzel seyler varmıs ben suslu takımları 6 ay9 ay ve 3 ay aldım goz kararı panco yelek takımlı falan suslu puslu kız bebek oldugu için birde kulotlu corapları kaldı usurmus ılk zamanlar onlarıda alcam sonra buyuk lef kaldı banada herkes alma dıyo ama ben takmıyorum tabı kucuk mu aldım cok bılmıyorum bı tane hastane cıkısı pierrre cardın aldım cok guzel bıtanede 5 li aldım eve gelınce gıyer dıye daha uygun baskada hep alt ust takım aldım 3-4 tanede tulumu var hergunde aynı seyı gıydırmeyız mis koksun bebeklerimiz :)Eki Görüntüle 1911271
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışızbnde bi liste var işte kaba taslak yazım
Canim sut saklama poseti de ekle listene.Eki Görüntüle 1911271
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışızbnde bi liste var işte kaba taslak yazım
Listenle hemen hemen aynı almısım benımde bakım urunleri kaldı gogus kalkanı sebamed urunleri alcam 12 aylıklarıda lcw dan bakıcam cok guzel seyler varmıs ben suslu takımları 6 ay9 ay ve 3 ay aldım goz kararı panco yelek takımlı falan suslu puslu kız bebek oldugu için birde kulotlu corapları kaldı usurmus ılk zamanlar onlarıda alcam sonra buyuk lef kaldı banada herkes alma dıyo ama ben takmıyorum tabı kucuk mu aldım cok bılmıyorum bı tane hastane cıkısı pierrre cardın aldım cok guzel bıtanede 5 li aldım eve gelınce gıyer dıye daha uygun baskada hep alt ust takım aldım 3-4 tanede tulumu var hergunde aynı seyı gıydırmeyız mis koksun bebeklerimiz :)Eki Görüntüle 1911271
Alt acma bıtane pofuduk aldım suslu olsun diye e bebekte ınce alt bezleri var kullan at paket ondanda alcam battanıye ince olarak 3 tane aldım 2 tane de alırsam yeterlı galıba kıyafet renklerine uygun aldım onlarıda sırt terbezi agız mendılleri bıberonlar falan hepsi tamam bı corap ve bı ıkı yelek alırsam tamamdır sanırım ilk olunca zorlanıyo insan :) sut saklama posetı gogus kalkanı falan hepsi e bebekte sepetımde duruyo sebamed urunleriyle ama arkadas burda uzerınde bı sene suresi oldugu yazılmıs dedi hep buyuk ebatları ekledim sebamed acaba kucukmu alsam diyorum saol canım buarada sen tecrubelısın :)
Listenle hemen hemen aynı almısım benımde bakım urunleri kaldı gogus kalkanı sebamed urunleri alcam 12 aylıklarıda lcw dan bakıcam cok guzel seyler varmıs ben suslu takımları 6 ay9 ay ve 3 ay aldım goz kararı panco yelek takımlı falan suslu puslu kız bebek oldugu için birde kulotlu corapları kaldı usurmus ılk zamanlar onlarıda alcam sonra buyuk lef kaldı banada herkes alma dıyo ama ben takmıyorum tabı kucuk mu aldım cok bılmıyorum bı tane hastane cıkısı pierrre cardın aldım cok guzel bıtanede 5 li aldım eve gelınce gıyer dıye daha uygun baskada hep alt ust takım aldım 3-4 tanede tulumu var hergunde aynı seyı gıydırmeyız mis koksun bebeklerimiz :)
Kızlar dün büyük uğraşlar sonucu odamızı sipraiş ettik 10gç gün sonra geliyo ama bitmiyo şimdi de duvar kağıdı avize halı süslemeler nasıl olck bilmiyorum
Ozel den marka verebilimisin canım bi bakayım bendePark yatak seklinde benim aldigim. Normalde 750 tlye geliyor ama indirimden 350ye aldim.
Bebe battaniyesi ne aldınız acaba 4-5 tane mi almak gerekiyor
ben bitane pike gbi aldım bitane de kalın battaniye . daha almak gerekiyormu bende bilmiyorumBebe battaniyesi ne aldınız acaba 4-5 tane mi almak gerekiyor
Liste süper ya paylaşmısınız teşekkürler bizede fikir oluyorEki Görüntüle 1911271
Liste süper ya paylaşmısınız teşekkürler bizede fikir oluyorben de ufaktan zıbın aldım banyo takımı termometre nevresim falan aldım şimdi park yatak yada beşik araştırıyorum daha başlardayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?