2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sağol canım, inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.

veee isimlerrr netleşmedi mii? yeni alanlar eklicez listemize doğum yaklaştıkça kendi kilolarımız ve bebeklerimizin boy ve kiloları

isim konusunda çok vahim durumdayız hiçbirşekilde beğenemiyoruz isim. en yakın Ata Emir görünüyor ama oda olmaz muhtemel babası da bende pek kararsızız:) tüm önerilere açığız:)

ben 66 kg başladım 22 ci haftamdayım 73 kg oldum. bebiş 21 ci haftasında iken 23 cm ve 390 gr dı. ama bakıyorumda kızlar daha toplu oluyor sanırım. yada benm minik zayıf mı kaldı acaba

çok geçmiş olsun canım. inşallah hiçbirşey olmayacak, içini ferah tut. hepimizin duıaları seninle. bize haber ver mutlaka.

Kizlar gunaydin:)
Ruyamda oglusumu gordum allahim nasil da tatliydi pamuk gibiydi:)
Bu arada ben hep kasiklarda hissediyordum artik sanirim ters de donuyor gibek deligimin baya ustunde de oynuyo bide huylaniyorum irkiliyorum orda oynayinca:)) ayakta dururkrn fln da hissetmeye basladim buyudu minnoslarimiz saka maka:)

Auralee cnm bugun okadar cekistirdik bizimkileri, benim koca utandirdi beni. Ebebek e girdik oylesine ilk cicilerini aldik kuzumuzun. hatta esimi zor tuttum baaka yerden daha baska şeyler de alırız diye yoksa bosaltacakti dukkani
Hahaha noldu iyi geldi herhalde kulak çınlatması Benimkiyle de bebek arabası bakabildik sonunda şöyle rahat rahat. Mamas&papas armadillo flip almaya karar verdik, indirim için pusudayız

Hihihi Tabiki göstermedi küçük keçi, ne dürttük ne şekiller aldık ı ıh yok, yüzünü kapadı elleriyle. O yüzden aşırı bulanık bi görüntü var elimizde sadece.
Ah olmaz mı, alt değiştirme yapmıştım ondan korkmam ama yıkamak, tırnak kesmek korkutuyor bunlar. Ama anne oluna içgüdüsel yapıyormuşsun, şimdiden korkusuna girmemek lazım aslında.

Bende ara ara artik göbek deligi etrafimda hatta kismen bazen daha yukarisinda hissediyorum birde buara farkli biseyler olmaya basladi böyle o hissi anlatamıyorum da sanki içerde bi yerlerime vuruyor da titresim oluyor gibi yani gene tam anlatamadim da degisik birseyler oluyor yani :)

hafta sonu bende çektirdim sinir bozucu bi doktora denk geldim eşi çok büyük dedi kromozom bozukluğu yada enfeksiyon olabilir dedi bu hafta kendi doktoruma göstericem sonuçları

Ahahah:) daha neler yapacaklar kim bilir:)

Ben az once aventinkilere baktim. 0-2 ay olani var biraz pahali tanesi 40tl fln. Ondan almayi dusunuyorum. Kucucuk suratta kocaman kaliyo emzik:) bide tavsiyem seffaf renk alin
Amaan daha çok emzik alırız zaten, bugün gelirler bir bakarım :) olmadı daha küçük alırız

Kizlar sabahtan saglik ocagina geldim seker yuklemedi icin.. İlk ac karnina ruyin kontroller icin 3 tup kan verdim.. Sonra 50cc lik glikozu ictim.. Bi saat gecti bi yup kan alindi ve bi saat sonra bir daha kan alincakmis.. Bu sekilde oldugunu bilmiodum vallahi karnim cok acikti 11:30da son kanimi verip kahvalti edicem kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…