2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende hamile yoga cd seti aldim ama daha baslamadim.. Dedigin gibi En iyisi yoga yapip beli guclendirmek

günaydınnn.. boğazım kaç gündür yanıyor ve ağrıyor ne geri gidiyor nede ileri. ne yapsam geçer sizce kızlar

Kızlar benim oğluşum geceleri hep uyanık. Tekmelerini hissederdim hatta eşimde bir çok kere hissetti. Ama dün farklı bişey oldu. Göbek deliğimin sol altında bi kabarıklık oluştu ve yukarı doğru hareket etti. İnanamadım ben hayal görüyorum ssndım eşime söyledim. Birlikte göbeğimi takip etmeye başladık bi süre sonra tekrar aynı şekilde hareket etti. İçerden hissediyordum ama dışardan ilk defa gördük. Çok muhteşem bişeydi. Tabi benim çeşmeler açıldı , ağlamaya başladım. Zaten bu hamilelik beni inanılmaz duygusal yaptı. Herşey ağlar oldum.

ilk hamileliğimde bende çok şaşırmıştım :) çok güzel bi duygu. karnın daha sağa sola gidecek o derece güçlenip kımıldatabilecek çünkü. oda çok enteresan oluyor :)

İnsan mest oluyor di mi bi de rüyasında görünce ben sizi 1 ay geriden takip ediyorum neredeyse:/ benimki hala sağ tarafta,dün akşam bayağı bir güp güp diye ses yaptı,korktum walla hani evde biri mi var diye tırsar ya insan aynen öyle oldum

Günaydın, ben bugün okula gitmedim yine, sağlık ocagina gidip rapor alicam. Verirler dimi:) burun tikanikligi halsizlik var. Okulda öğrencilerin arasinda daha kötü olurum yarin da boş günüm dinlenmek istedim 2 gün daha.

Ehehehe:) çok sevimliiiiii ben de çok ağlak oldum yaa evliliğimizde her türlü sorunda hep ben kocamı teselli ederim,şimdi sürekli adam beni teselli etmekle meşgul
Fırsata çevir

Kızlar bende dün böbrek ağrısı ve gaz şikayetiyle doktora gittim tansiyonum yükselmişti 3 tane serum taktılar bittikten sonra birşeyiniz yok gidebilirsiniz dediler kan sonuclarım da cıktı idrarda doktor bakmış yokmuş birşey dediler eve geldikten sonrada böbrek ağrım devam ettti ( böbrekmi bilmiyorum böbreğin oldugu iki taraf ağrıyordu) ve kasıklarıma vurdu simdi doktoruma gidiyoruz bakalım o ne diyecek sonuclarımda yanımda ama ben enfeksiyondan süpheleniyorum daha yeni atlattım yine olabilir :/ doktoruma göründükten sonra rahatlayacağım sanırım

Kızlar grip oldum malum ilaç icemiyoruz kasıklarımda ağrı war hapsrdkca doktora gittim tahlil istedi bakalım

Bak begenirsen yaz biz de bakariz. Kaucuk mu almistin sen? O iyiymis aslinda ama aventin kaucugu yok
Geldi şimdi aventler, çok tatlı ama bi tecrübem yok yenidoğana olur mu olmaz mı Anneme danışırım artık. Silikon bu evet. Kauçuk neden daha iyiymiş ? Genelde hep silikon uçlu biberonlar ve emzikler.

Hahaha noldu iyi geldi herhalde kulak çınlatması Benimkiyle de bebek arabası bakabildik sonunda şöyle rahat rahat. Mamas&papas armadillo flip almaya karar verdik, indirim için pusudayız

haha yaradı herhalde
Hatta biz dolap filan almayacaktık, sadece beşik alacaktık. Şimdi kıyafetler aldık ya, bizim dolaba koyduk. Beğenmedi adam, dolapta alalım biz dedi Kitaplığı yemek odasından içeriye taşıyacağız. Dolabı yemek odasına koyacağız mecbur,dağınık olacak biraz ama olsun.

Araba filan bakmadık daha, onu en son alırız sanırım. Bizde araç var nasılsa ilk etapta sadece pusette alsak olur gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…