2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ezmu0810 canım aynı gün doğum yaptık ve seni çok merak ettim canim basın sağolsun çok üzüldüm melek oldu kızın tesellin yok biliyorum ama veren de alan da Allah

Kızlar sezeryan olan arkadaslar batıkonla nekadar sure temızlediniz dıkısınızı ben 3-4 gun bandaj acıldıktan sonra doktorum oyle dedi acaba ben mi yanlıs anladım dıkıslerim altları ustleri hafıf derim kızarık normalmiki

Ezmu0810 o kadar uzgunumki burada seni hep merak ederdim senın ıcın cok endıselensemde bunu dıle getıremezdim hamıleyken .. Melek oldu rabbim yanına aldı nolur psıkolojını saglam tut inanclı kızsın demekki o cennette bekleyecek sen ise saglıklı baska gebelık gecırerek daha mutlu bir hayat sureceksın rabbım sanada acıdı emin ol .. Cok cok uzgunum allahım senin yanında olsun (((

Ezmu0810 Rabbim sabır versin. Çok zor bir imtihan. Seni cennette bekleyen bir meleğin var artık.

Kızlar bayadır giremedim. Doğum yapan herkesi çoook tebrik ediyorum. Yapıcak olanlarada kolaylıklar diliyorum. Normal yada sezeryan. Zorunlu yada isteyerek. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Hakkinda hayirlisi olsun. insallah cumadan önce kendi gelir hemde çok kolay bi dogumla

Cnm ben toplamda bir hafta kullandım batikonu yani kontrole gittiğinde bırak artık sürme dedi

Kizlar bizi egede baska bir prof gordu bugun. Maalesef yine kan verdik. Simdi sonuclar elime gecti. simdi sonuclar elimize ulasti 16.8 ne yazik ki sarilik. Bizimkisi artik yenidogan sariligi degil 14 gunu gectigi icin. Patolojik nedenler arastiriliyor. Cok yipratici bir donem cidden. Ne deseler yapmaya hazirim. Birazdan bize donus yapacak doktor.

İnşAllah ciddi birşey yoktur canım dua edicez denizin için

İnşallah hemen tedavi edilebilecek bir şeydir cnm en kısa zamanda iyileşir Deniz mutlaka haber ver bekliyoruz

Kızlar biberonları nasıl temizliyorsunuz.. bn sık sık kaynatıyorum ama yine de tuhaf bir koku oldu ve yağlı yağlı duruyor

Bunu bende merak ediyorum bugün bir hafta oldu ama bandaj cuma çıktı ben cumadan beri sürüyorum ne zamana kadar sürecem bilmiyorum

Çatı muayenesi yapmadan nasıl anlayacak ki.benim doktor 38 de yapacam çatı muayenesi duruma göre sezeryan ya da normal doğuma karar veririz dedi.

LifeandFeel canım sağol,inşallah minyonlukla ya da geç döllenmeyle alakalıdır. Ben de senden doğum haberi bekliyordum hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inşallah

Bunu bende merak ediyorum bugün bir hafta oldu ama bandaj cuma çıktı ben cumadan beri sürüyorum ne zamana kadar sürecem bilmiyorum
Bana cumadan salıya kadar sur sonra iz kremine gec dedi de simdi dıkıslerımmı dustu acaba dıkıslerın alt ve ustunde hafıf kızarıklık var

Ya cidden kafayı yicem. Evde yalnız kalmayım diye kv geldi. Zaten gribim hala, düzelemedim, iyice ağırlaştım kendime hayrım yok kadın benden hizmet bekliyor. Evde yalnız olmam bundan iyiydi off yaa offf Hastalıktan kırılıyorum hamileliktenmiş mühim bişi değilmiş, he kulak burun boğazcıda öyle diyordu. Çok sinirlerim bozuldu. Daha da hasta olcam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…