2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım duymamaya çalış. Hizmet beklemesi de çok saçma boşver hiç oralı olma.

Canım duymamaya çalış. Hizmet beklemesi de çok saçma boşver hiç oralı olma.
Cidden ağlayasım var. Hayır birde mutfağa giriyorum bişiler yapcam ona bu halimle peşimden geliyor iş yapmaya değil bakmaya, arkadan bana çarptı bende göbeğimi mutfak mermerine çarptım, dedim ayyyyy,, kasıldım sancı girdi göbeğimi okşayıp bişi olmaz diyor 2 dakika sonra gene çarptı , ben de yine tezgaha geçirdim karnımı. Sancı girdi geldim uzandım, yeminle olay çıkmasın diye zor tutuyorum yaa

İnşallah ben de dikkat edicem..ne kadar kalırsa artık içerde, o süre zarfında elimden geleni yapıcam. Çok teşekkürler

insanlar oglu olunca kalpsizlesiyor mu anlamiyorum yuzde 90 boyle herkes bizde erkek annesiyiz boyle mi olcaz yani hamile kadini alttan almayan dusunmeyen insani anlayamiyorum sabirlar sana

Çok teşekkür ederim. En son 2 ay önce bakmışlardı bi sorun belirtmemişlerdi. Aletlere ve ölçümlere de bişey diyemiyorum dua ediyorum sadece

acikcay ayy kayınwalidelernz beni dehsete düsürüo 38 haftalk hamileden iş beklemek nedir yaaa töbeee baska arkdaslarda benzer seyler anlatıo şok yani

Bizde hastaneye geldik herşey normal çatı muayenesi oldum hiç zorlanmadım çatım müsait suyum gelmiyor servix uzun resmen hastanedeki nöbetçi ebeyi dövesim saçlarını yolasım var turnusol kağıdını doktoruma gösterdim bu renkten yatış verip lavma ma kadar yapılar dedim gözleri yuvasından fırlıcaktı şok oldu o renk amnion rengi değilmiş doğum filanda yok artık bekleme vakti

@marion senin bebegin gayet normal bence 1 2hafta gec dollenme ve kiloda bu seferlik yanlis olculdu. diger olcumler cok guzel. ha yanlis olculmese bile tek basina 2 kilo olmasi olumsuz diye yorumlanamaz. ayrica benim bebegim 36dan 38 e 600 gram aldi. her gecen gun kilo alimi artiyor bebislerin. kal saglicakla

insanlar oglu olunca kalpsizlesiyor mu anlamiyorum yuzde 90 boyle herkes bizde erkek annesiyiz boyle mi olcaz yani hamile kadini alttan almayan dusunmeyen insani anlayamiyorum sabirlar sana
Aynısını düşündüm benimde oğlum olcak, Allahım şaşırtmasın yaa, hamile hamile bu kdr insanı zorlamak, ağlatmak nedir..Biz de insan evladıyız ya, ben tekken daha rahattım , vallahi daha rahattım Çok moralim bozuk.

Anlamıyorlarmıymış o rengin olmadığını, inanmıyorum yaa. Nasıl ebelere emanetiz hayret ya!

hayirlisi canim daha vaktin var beklesin daha iyi canin istediginde gelir gecmis olsun. bu arada bnde alicam bugun o pedden medikalci de varmis ne olunca sivi demekmis bugun hep islaklik oldu

acikcay ayy kayınwalidelernz beni dehsete düsürüo 38 haftalk hamileden iş beklemek nedir yaaa töbeee baska arkdaslarda benzer seyler anlatıo şok yani
Ben bu kadar olacağını hiç beklemiyordum. Yaşadım gördüm inanamıyorum hala kendi kvsini öyle anlatır ki, ondan farkı yokmuş.. Allah muhtaç etmesin böylelerine

Kuzum sen niye kalkıp hizmet ediyosun. Nazlan otur oturduğun yerde. Onun için bişeyler yapmanı o istemiyodur inşallah. Valla böyle kaynanaları görünce benim kaynanama dahada bağlanıyorum.

Hayırlısıyla al bebişini kucagına canım.dualarımız seninle.cok kolay gecer dogumun insallah

olabilir, terimler ingilizce araştırınca bişey de bulamadım...Allah büyük, bu saatten sonra yapacak bişey yok zaten, elimden geldiğince beslenmeme dikkat edicem artık
Canım bol bol ceviz yemeni öneririm. Sağlıklı olsunlar yeter ki doğunca daha çabuk toparlanır. Sıkma canını ,sola yatıp dinlenip sağlıklı beslenip dua edeceğiz.

Ayyy cok sewindm canom sağlkla al kucagna inşallah hep güzel haberler alalımmm inşallah

Kuzum sen niye kalkıp hizmet ediyosun. Nazlan otur oturduğun yerde. Onun için bişeyler yapmanı o istemiyodur inşallah. Valla böyle kaynanaları görünce benim kaynanama dahada bağlanıyorum.
Hizmet bekliyor canım şimdi eşim geldi kıyamet kopacak , durduk yere hem stres ol hem moralim bozulsun hem birde eşimle papaz olayım. Maşallah senin kv , Allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…