2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sağlıklıca kavuş inşallah bebeğine canım. Yarın kaçta? Çook heyecanlı :)

Ezmu0810 ahhh kuzum benim ahhh icim yandi ... sen cok inancli birisin. Allaha siginmaktan baska yapacak birsey yok. Sabretmek cok zor bu aciyi yuklenmek cok zor ama mukafati da cok buyuk. Rabbim sabrini versin. Minik kuzun sefaatcin olacak senin. Simdi yine sana dua edecegim her aklima geldiginde. Sabir dileyecegim canim benim.

En iyisi ağrım var diyip yatacaksın.ileriki haftalarda ağırlaşıyoruz.çok anlayışlı biri değil belli ki o yuzden hem kendini yormaman hem daha fazla stres yapmamak için sürekli yat o stres yapsin.yani sakyla da olsa gobeginizi mermere carptirmasini anlamadim

Ay cok heyecanli bebegini saglikla kucagina alirsin insallah :)

Ayy desene boşuna heyecan yaptırdı ebe

Canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah öyledir. Çok teşekkür ederim

canım sertlik var mı keside?bi de kanaman nasıl?benim hala aktif kanamam var.sertlik de aynı.seninde 2.ya ondan soruyorum.

Allah sabır versin canım benim,melek oldu senin minigin

Canim benim 2.gun bandaji acti bir sprey sikti 3.gun dus aldim batikona basladik 10.gun kontrole kadar gunde 1 kez batikonladim. Kontrolde bana da iz kreMine gec batikonu birak dedi.

nasıl besleniyorsun canim doktorum bebegin minyon tipli olduğunu söyledi ama bana zayıf geliyor 36.hafta bittiği gün 2480di boyu iyi ama

Hayırlısıyla al bebişini kucagına canım.dualarımız seninle.cok kolay gecer dogumun insallah

Ayyy cok sewindm canom sağlkla al kucagna inşallah hep güzel haberler alalımmm inşallah

Sağlıklıca kavuş inşallah bebeğine canım. Yarın kaçta? Çook heyecanlı :)

Ay cok heyecanli bebegini saglikla kucagina alirsin insallah :)

Ayy desene boşuna heyecan yaptırdı ebe

Canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağolun kızlar Allah razı olsun yarın 13.30 da doğumum darısı diğer bekleyenlere inşallah :)

Kizlar benim bebegim emmiyor biliyorsunuz. Bu aksam yine denedim emdi 15dk aktif ve biraz uyanik kaldiktan sonra uyudu. Simdi ac mi tok mu icim icimi yiyo biberon vermedim bu aksam ama ya kilo kaybederse sarilik olursa aklim hep onda cok huzursuzum napsam sizce biberonu dayasam mi agzina? Ama hemsire de emmezse sutun gider dedi. Bi sekilde emmeai lazim.

Ezmu0810 Canım ne desek yetersiz kalır, çok üzüldüm demek de... Allah yar ve yardımcınız olsun, sabırlar versin. Meleğin kendi dünyasına dönmüş. Başınız sağolsun arkadaşım...

Hizmet bekliyor canım şimdi eşim geldi kıyamet kopacak , durduk yere hem stres ol hem moralim bozulsun hem birde eşimle papaz olayım. Maşallah senin kv , Allah bozmasın

Gerçekten bugün KV mesajlarına acayip sinirim bozuldu. Bana yapilmis kadar üzülüp strese girdim. Allah kimseyi şaşırtmasin. İlgilenmeye çalış canım. Görmezden gel. Strese girmeye değmez böyleleri için. Bunları gördükçe hem anneme hem KV ne sukrediyorum valla. Benimde KV yanımda sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya degdirmiyor. Hamile olmadan öncede öyleydi gerçi Allah var. Ama esin duruşu çok önemli burada. Esin ile konuş canım. Kizmadan kırmadan belki bir faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…