2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
aynen bunu annemde yapıyor çok güzel yapıyor o yüzden kızım rahatliyor annem bugün gelmedi gözü arıyor nerde diye:))

ben koltuk ta zıplayarak yapıyorum bazen çok güzel işe yarıyo koca bi geğirti geliyor :))

bende öyle yapıorum zıpzıp layıp duruyorum gerçekten daha kolay çkıo guuğğkkk die ses gelio

cnm pamukçuk nasıl anlaşılıo kızımın agzı beyaz gibide süt lekesimi pamukçukmu çöözemedim

Evet bizim doktorda serum fizyolojik verdi cok fayda göremedm yengemde sütünden damlat burnuna dedi ama zarari olursa diye yapmamistim bir deneyeym canm teşekkür ederim
Yok canim bir şey olmaz. Sabaha karşı benm kızın da burnu tıkandı uyuyamadı her deliğe 1 damla sutumden sıktım onla mışıl mışıl uyudu.

Aa deneyeyim onu da, sancısı tuttuğunda öyle yapıyordum artık gazda da yaparız seviyor da zaten öyle hareketi :))

Kızlar bizim kaka sayımız 1 e düştü sabahları bi kere yapıyor daha yapmıyor. Bugün dün sabahtan beri hala yapmadı. Yani sütum yada mama yaramıyormu anlamadım yoksa kabız mi oldu

Sabahtan beri ust bas degistiriyorum emzirmemle kusmasi bir oluyo kesik kesik uyuyo dun gecede uyumadi kafam duman molfix 2 numara aldim kucuk geldi sanki bacaginda bezin izleri cikti??? Sirt kismida primium care kdar yuksek degil 3 numarada böyle midir acaba. Kusma yetmiyormus gibi bezi sizdiriyo bkomple soyuyorum cocugu

Kızlar bizim kaka sayımız 1 e düştü sabahları bi kere yapıyor daha yapmıyor. Bugün dün sabahtan beri hala yapmadı. Yani sütum yada mama yaramıyormu anlamadım yoksa kabız mi oldu
4 5 gun yapmassa sorun oluyo diye biliyorum ben sonuçta mama da verdigine göre karni doyuyordur anne sutune agirlik ver istersen biraz

Mama sindirimi zorlaştırıyo diye biliyorum ondandur sıkma canını doyuyordur
hasta olucaklar diye insanın ödü kopuyo ısıtıcı önünde değiştir bari üsümeşin ben 2,3 gün altını normal açtım sanki bebek üşüdü

4 5 gun yapmassa sorun oluyo diye biliyorum ben sonuçta mama da verdigine göre karni doyuyordur anne sutune agirlik ver istersen biraz
İnşallah bi sorun olmuyordur hep gaz cikariyor ama kaka yapmıyor ikiniyor;( sütüm yetse keşke emziriyorum 2 3 dkk tutuyor nekadwr gidiyor alıyor bilmiyorum sagdigim.sütu veriyorum artı mama . Sütüm bikere azaldı daha da çoğalması 5 saatte falan 120 ml alıyorum oda yetmiyor cnm (

Sağol cnm inşallah yariyordur bu cuma ne kadar aldı öğrencez .s yapsada rahatlasa oğlum hep gazlı

Bu kusma ust degistirip yikama kismi cok can sıkıcı bende ayni durumdayım erkek cocugu gibi altını acinca da cisi fiskirtiyor ya da kakasini giy cikart temizle basa donuyoruz

Bizimki hep günde bir tas çatlasın 2 kez yapiyor kakasini sizler böyle diyince acaba bizimkinde mi sıkıntı var ki diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…